خوب ....
آدم خوب منم طبق يوزرنيم ي كه تو برگه نوشته تايپ كردم توش 2 تا حروف بزرگ داشت كانكت نشد اومدم همه رو كوچيك تايپ كردم كانكت شد.
خوب ....
آدم خوب منم طبق يوزرنيم ي كه تو برگه نوشته تايپ كردم توش 2 تا حروف بزرگ داشت كانكت نشد اومدم همه رو كوچيك تايپ كردم كانكت شد.
امروز با یکی از دوستام رفته بودم مرکز شهید کلانتری میخواست از مخابرات اینترنت بگیره چند نفر جلوتر از ما بودن یه جوون هم بود که که هی پاسکاریش میدادن بهم دیگه صحنه چنان زشت و نفرت انگیز بود که من دیگه داشتم منفجر میشدم همین که برگشتم که به دوستم بگم من میرم بیرون تو کارت تموم شد بیا دستم رو گرفت و با خودش برد بیرون گفت عمرا دیگه اینترنت نمیگیره حالا جالبیش اینجاست که این رفیقم مذهبیه حزب اللهی نیست ولی مذهبیه شدید قبل از رفتن هم داشتم باهاش شوخی میکردم که تو حالا چون مخابرات که تحت سلطه سپاهه میخوای اینترنت بگیری و گرنه تا حالا من هرچی بهت میگفتم میگفتی دایال آپ بسه.
حالا خداییش من نمیدونم اینایی که شرکت خصوصی رو ول میکنن بخاطر چندر قاز میرن از آدمای بی هویت و نفرت انگیز درخواست میدن مبنای منطقیشون واقعا چیه!
منم مودمم ایسوز 602 ولی گفتن مودمت ناسازگازه
هر کانفیگی هم که فکرشو بکنین من امتحان کردم
من فردا پیگیری می کنم بعید میدونم مشکل از مودم باشه در ضمن شما مودمتو آپدیت کردی؟و مشکلت اینه که موقعی که کانکت رو میزنی چراغ ACT چشمک نمیزنه و بعد از چند ثانیه 678؟منم مودمم ایسوز 602 ولی گفتن مودمت ناسازگازه
هر کانفیگی هم که فکرشو بکنین من امتحان کردم
می دونی چرا میگم مشکل از شبکه دیتا خودشون هست چون چند روز که تماس می گرفتم برای یوزر و پس می گفتن مشکل فنی داریم تو مرکز!! و اینکه اگه دفترچه خودشون رو هم دقت کرده باشی این ارور مربوط به اتصال فیزیکی هست کابل LAN مودم (که چراغش روشن و ثابته) خط تلفن (که چراغش ثابت و روشنه و خط رانژه هست) و کانفیگ مودم که اونم مشکلی نداره یا مشکل دیتا شبکه سرویس دهنده که بعدشم گفته با 1899 تماس بگیرید و ...
شما مخابرات تماس گرفتی؟
يه چيز عجيب .........
سرعتم به 32 هم مي رسه ....
اين باور نكردنيه.....
باباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
شب و روز ثابته یا در وقت معینی این شکلی میشه ؟
به تاپیک دوربرد هم یه سر بزن جای تشکرهات خالیه![]()
نه بابا اگر 24 ساعته روي 32 بود كه ديگه جاي بحثي نداشت. شبها سرعتش بالا تر مي ره مخصوصا همين موقع ها 10 / 11 شب به بعد.
خوشابه حالتما سرعتمون همیشه ثابت 10 البته پارسال 15 بود
راستی وقتی همزمان دو نفر وصلیم سرعت می یا د پایین![]()
2 هفته با صبا نت حال کردیم بار افتادیم گیر دوست عزیر تر از جانمان مخی![]()
آپ و دان استریم روی چند ست شده؟
Downstream 120
Upstream 60
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)