تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 326 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.
    از بابت پاسختون ممنونم.
    حالا یه سوال دیگه هم دارم که اگه این رو هم جواب بدین ممنون میشم.
    من درپوش USB رو چند بار به حالت 90 درجه باز کردم برای شارژ کردن گوشی ، حالا حساسیت پیدا کردم و میترسم بخاطر اینکه چند بار درشو 90 درجه باز کردم یه موقع درش کنده بشه ، حالا نظر شما دوستان در رابطه با درپوش usb چیه و آیا من بیش از حد وسواسیت دارم؟؟؟
    با سپاس.

2. این کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

سلام.
    از بابت پاسختون ممنونم.
    حالا یه سوال دیگه هم دارم که اگه این رو هم جواب بدین ممنون میشم.
    من درپوش USB رو چند بار به حالت 90 درجه باز کردم برای شارژ کردن گوشی ، حالا حساسیت پیدا کردم و میترسم بخاطر اینکه چند بار درشو 90 درجه باز کردم یه موقع درش کنده بشه ، حالا نظر شما دوستان در رابطه با درپوش usb چیه و آیا من بیش از حد وسواسیت دارم؟؟؟
    با سپاس.
    اره عزیز خیلی حساسی مطمئن باش به این سادگی ها خراب نمیشه گیرمم بر فرض محال بیافته این طور تازه میشه مثل گوشی هاییه دیگه که اصلا درپوش ندارن شما خیلی وسواس .......
    نترس نمیکنه

4. این کاربر از sososoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seven007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان - شهر قیدار

پيش فرض

سلام به همه
    من تازه عضو این تاپیک شدم ازهمتون ممنونم تاپیکتون خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییلی خوبه
    تو اینترنت مثل توووووووووووووووووووووووو ووووووووپ صدا کرده

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    نقاط ضعف و قوت این گوشی چیه؟
    اینو بهتر میدونید یا 8910؟

داره خودمونی میشه seven007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان - شهر قیدار

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گوشی سامسونگ، مدل i8910 Omnia HD، یک گوشی بسیار پیشرفته با تجهیزاتی چون دوربین فوق العاده ی 8 مگاپیکسل، حافظه ی داخلی 8.16 مگابایت، پیام نگاری پیشرفته، پشتیبانی از برنامه های جاوا، پخش MP3، رادیو FM، زنگ های پلی فونیک 72 کاناله، قطب نمای دیجیتال، حسگر شتاب دهنده ی داخلی، سیستم ردیاب GPS، سازمان دهنده ی کامل(organizer) ، صفحه نمایش لمسی از نوع OLED و در اندازه ی 3.7 اینچ و فوکوس خودکار است که این خصوصیات، باعث محبوبیت این گوشی بین خریداران شده است.
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: فرم گوشی : کشویی - وزن : 148 گرم
    پردازنده: ARM Cortex A8 600MHz
    حافظه: حافظه داخلی در دو نوع 8192 و 16384 مگابایت - RAM 256 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
    شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
    صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی AMOLED Capacitive TouchScreen - اندازه 3.7 اینچ - 640x360
    دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
    امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Symbian نسخه OS v9.4 Series 60 rel. 5 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
    سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 600 ساعت - زمان مکالمه 13:30 ساعت

نام ها ديگر : Samsung I8910 HD Gold

:: نقد و بررسی Samsung i8910 Omnia HD
    گوشی سامسونگ، مدل i8910 Omnia HD، یک گوشی بسیار پیشرفته با تجهیزاتی چون دوربین فوق العاده ی 8 مگاپیکسل، حافظه ی داخلی 8.16 مگابایت، پیام نگاری پیشرفته، پشتیبانی از برنامه های جاوا، پخش MP3، رادیو FM، زنگ های پلی فونیک 72 کاناله، قطب نمای دیجیتال، حسگر شتاب دهنده ی داخلی، سیستم ردیاب GPS، سازمان دهنده ی کامل(organizer) ، صفحه نمایش لمسی از نوع OLED و در اندازه ی 3.7 اینچ و فوکوس خودکار است که این خصوصیات، باعث محبوبیت این گوشی بین خریداران شده است.
    گوشی سامسونگ، مدل i8910 Omnia HD، بلندگوهای استریو با کیفیت بالا دارد و یک هدست استریو که گوشی شما را به پخش کننده ی موسیقی تبدیل می کند. از رادیو FM هم پشتیبانی می کند تا در جریان اخبار روز باشید. این گوشی مجهز به پشتیبانی از بازی های حرکتی هم هست.
    گوشی سامسونگ، مدل i8910 Omnia HD، از مرورگرهای اینترنت WAP 2.0، HTML و xHTML پشتیبانی می کند.
    i8910 Omnia HD در ابعاد 12.9*58*123میلی متر و وزن 149 گرم و در رنگ مشکی، تولید و به بازار عرضه می گردد.
    پیام نگاری i8910 Omnia HD، قابلیت ارسال و دریافت پیام متنی، پیام تصویری و ایمیل را دارد.
    در ضمن از ویژگی های دیگر دوربین این گوشی، این است که حالت geo tagging دارد، به این معنی که مکان جغرافیایی عکس را در اطلاعات مربوط به آن، ذخیره می کند و شما هرگز رد عکس خود را گم نخواهید کرد.
    تنها ایراد صفحه نمایش 3.7 اینچی i8910 Omnia HD، این است که در زیر نور خورشید، خوانا و شفاف نیست و باید تغییر زاویه داد!!!
    از دیگر امکانات این گوشی، این است که یک دوربین 8 مگاپیکسلی با رزولوشن 3264*2448 پیکسل مجهز به فلاش LED و فوکوس خودکاردارد که به شما اجازه می دهد پس از گرفتن

• پخش موسیقی و فیلم و رادیو FM
    • قابلیت ضبط فیلم
    • صفحه نمایش لمسی در اندازه ی بسیار مناسب و بزرگ 3.7 اینچی
    • دوربین بسیار خوب 8 مگاپیکسلی
    • مجهز به حسگر شتاب دهنده ی داخلی
    • دوربین دوم برای مکالمه ی تصویری
    • مجهز به فوکوس خودکار
    • مرورگرهای اینترنت قوی
    منبع : dıgıkala

8. این کاربر از seven007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------

[/COLOR]
    دوستان
    نقاط ضعف و قوت این گوشی چیه؟
    اینو بهتر میدونید یا 8910؟
    ویندوز رو با سیمبین نمیشه مقایسه کرد مطمئن باش از نظر بچه هایه این فروم این بهتر بوده که اینوانتخاب کردن به جز دوربین یکم یکم هم صدا این گوشی همه چیزش از i8910سرتره
    Last edited by sososoli; 03-04-2010 at 21:01. دليل: l

10. این کاربر از sososoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

فرق کیفیت فیلمبرداری این دو چه حده؟
    خب!مثلا چیش بهتره؟
    Last edited by Feli; 04-04-2010 at 12:23.

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

من دقیقاطبق اموزش اپدیت ویندوز به6.5 و فلش گوشی پیش رفتم.ولی بعد از رونوشت phone که تا100%میره.همون طوری میمونه ونه pc ونه گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیدن.8ساعت همون طوری موند و هیچ اتفاقی نیفتاد.رو دو تا pcتست کردم(با دو نوع رام)ولی بازم هون جوری شد.حالا من چی کار کنم؟خسته شدم از دانلود کردن!!!!!!

سلام . مشکلتو ن حل شده؟ تو ویندوز xp امتحان کردید؟ رامی که نصب میکنید سالمه؟ یعنی فایلش رو به طور صحیح دانلود کردید؟

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

my storag پرید
    چیکارش کنم

سلام. چرا پرید؟ مگه چیکار کردید؟ . فلش کردید گشی رو؟

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

فرق کیفیت فیلمبرداری این دو چه حده؟
    خب!مثلا چیش بهتره؟

i8000 : d1: 720x480
    i8910: hd: 1024x720

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خب این یعنی چی؟یعنی خیلی تفاوت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •