تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 683 از 1759 اولاول ... 18358363367367968068168268368468568668769373378311831683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,821 به 6,830 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی به سوال ما جواب نمیده ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

راستش اخه من می خوام بسته نوروزی همارا رو بگبرم که مودم smc رو با سرعت 128 و محدودیت 5 گیگ داره برا عید با تخفیف میفروشه.

از طرفی هم یکی بهم پیشنهاد کرده تا از یک شرکت دیگه با همون قیمت سرویس اینترنتشو با مودم tp link بخرم .

من من شرکت دومی رو خیلی زیاد نمیشناسم.

می خوام از همارا سرویس بگیرم .

از طرفی شماها میگین asus بگیرم .

منم می خوام کل بسته رو یکجا بگیرم . میترسم این مودم smc رو بگییرم بمونه رو دستم . بعدش اگه بخوام از یک جا دیگه سررویس بگیرم این مودم smc رو قبول نکنن.

گیج شدم.

اصلا اگه این مودم smc خوب نیست پس چرا همارا داره میفروشتش؟نکنه ایرادی داره؟!
    این بسته همارا خیلی خوبه چون قیمت 3 ماهه 29500 هست.

3. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    من یک مودم ایسوس مدل am602 دارم می خوام واسه adsl تنظیمش کنم
    همه کاره ها رو انجام می دم ولی وقتی تو browser آی پی مودم رو می نویسم وارد کنسول مودم نمیشه چراغ کارت شبکه هم 5 ثانیه روشنه و 2 ثانیه هم cable unplugged می زنه . ده بار هم مودم رو ریست کردم ولی نمیشه در ضمن ping رو مودم جواب می ده .
    ممنون می شم اگه کمکم کنید
    1-ویندوزتون چیه؟
    2- یه سر یه Device Manager بزنین ، ممکنه کارت شبکه تعریف نشده باشه یا مشکل داشته باشه!

-------------------------------------------

راستش اخه من می خوام بسته نوروزی همارا رو بگبرم که مودم smc رو با سرعت 128 و محدودیت 5 گیگ داره برا عید با تخفیف میفروشه.!
    * من سایتش رو دیدم ، اگه در حالت عادی بخوایین همین سرویس رو بگیرید میشه : 85 تومن = راه اندازی 10 تومن + یه مودم از بازار حداکثر 45 تومن + سرویس 29500 ، که این الآن میده 55 تومن.

* یادتون باشه این مودم Wireless نداره.
    * الآن همچین مودم زیر 35 تومن نیست. با این فرض اگه الآن از بیرون هم بخرید جمعاٌ میشه 75 که باز هم خوبه.
    * یه زنگ بزنین و بپرسین کدوم مدل smc رو میدن. بعد همین جا بفرمائید تا قطعی تصمیم بگیریم.

موفق باشید
    Last edited by a6l3i; 03-04-2010 at 00:08.

5. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان

یه کارت شبکه کابلی (LAN) خوب در حد خونگی حدود 10 تا 15 تومنه ولی کارت های شبکه وایرلس از 45 تومن شروع میشه. کارت شبکه ای که هم LAN رو ساپورت کنه و هم Wireless نداریم.
    مدل مودم شما رو نمی دونم ، ولی قطعا علاوه بر wireless باید LAN هم داشته باشه. اکثر کاربرهای خونگی (ازجمله خودم) مودم رو با LAN به PC وصل میکنن و از وایرلس واسه laptop و mobile استفاده می کنن.

شاید این پست مفید باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ------------------------

شما مودمت به ISP و Internet وصله ، تو سیستم و مودم همه چی رو بذار رو اتومات:
    کد:
    ----------------------------

تو ایران فرق مودم ها مثل تفاوت BMW و پیکان تو ترافیکه. هر دو یه سرعت میرن و فقط بحث امکاناته. درنتیجه تفاوت اصلی در :
    1- داشتن LAN تنها یا LAN با Wireless هستش.
    2- داشتن یا نداشتن Firewall (که بجز مدل های محدودی همه دارن)
    3- داشتن امکانات اضافی مثل USB واسه شبکه کردن دائمی Printer و فلش مموری تو شبکه

من 5 ساله Asus درام. یه چرخ کوچیک هم تو فروم بزنی ، میبینی که هیچ ISP ای به مدل هاش گیر نمیده. ضمناٌ Firmware داخلیش بسیار عالیه و بدون کوچک ترین دردسری به ISP وصل میشه.
    درحال حاضر بیشتر دوستان Asus و Tp-Link و Linksys دارن.
    من هم wl600g

-----------------------

اول ببین Wireless میخوای یا نه؟ اگه آره باید بالای 75 تومن در نظر بگیری.
    یعنی چی رو پشت بوم؟ منظور ضد آب بودنشه مودم رو که تو هر طبقه کار بذاری ؛ معمولا تو طبقات بالا و پائین به راحتی قابل دسترسه. (بستگی به ساختار ساختمان هم داره)

من 1.5 ساله Asus-Wl600g دارم که اون زمان 160 خریدم و الآن شده 105 تومن. همیشه هم روشنه ( به دلایلی نمی تونم خاموشش کنم ). تا حالا هم حتی یک بار کوچک ترین مشکلی نداشتم و در تمام 2 طبقه منزل و حتی پیلوت و حیاط و دفتر کار یکی از دوستان تو کوچه بالائی بهش وصلم.

ادیت: بقول دوست خوبم "هشت بهشت" ، حتی اگه الآن Wireless نمی خوای ، سعی کن wireless دار بگیری ، چون ظرف یکی دوسال دیگه حنما بهش نیاز خواهی داشت.

-------------------------

مبارکه ، ایشالله سالها واست خبرای خوش بیاره و چرخش بچرخه. . .
    به نظرم خوب خریدی . اونم این وقت سال. امیدوارم واست مشکل و سوالی پیش نیاد. ولی اومد ، در خدمتیم . . .

---------------------

سوالتون رو متوجه نشدم!!

--------------------------

تو ایران هیچی !!! ولی Wag120-n از تکنولوژی Wireless-n استفاده میکنه که جدیدتره و به شرط داشتن کارت شبکه مخصوص میتونید تا سرعت Mbps 300 واستون گاز بده ( ما و این همه خوشبختی محاله محاله . . . .)
    ولی خیلی ها معتقدن که در کل Performance این مودم حتی در سرعت های پائین از wag54g2 بیشتره .
    واسه اطلاعات بیشتر میتونید عباراتی مثل "wag54g2 or wag120n"رو گوگل کنید.
    کد:
    ------------------------

بین این دوتا برند Tp-Link بیشتر از طرف ISP ها تائید شده (هرچند به تائید اونها نیست و تو مشکلات واسه حذف صورت مسئله ، میگن ما فلان مودم ها رو ساپورت نمی کنیم!!)
    هرچند، همون طور که zedeh@le_b@h@l عزیز گفتن (و تو پاسخ های بالا هم عرض شد) Asus توصیه میشه.

آخر مدیرا ما رو به جرم تبلیغ واسه ASUS بن میکنن . . .ببین کی گفتم . .. خدا یا ما را بیامرز . .

---------------------

سلام zedeh@le_b@h@l جان ، باهات خط رو خط شدم ؛ کم پیدائی ؟؟!؟ ما مخلص شما و تمام دوستان P30 هم هستیم . . . آره هنوز دارم درسامو پس میدم

--------------------
    موفق باشد . .
    دستت درد نکنه آقا واقعا لطف کردی امتحان می کنم خبرشو بهت می دم

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این بسته همارا خیلی خوبه چون قیمت 3 ماهه 29500 هست.

شرکت ها برای سود بیشتر با یه شرکت قرارداد می بندن ولی شما بهتره از بازار بخرید با قیمت مناسبتر...
    سلام دوستان
    امیدوارم 13 بدر خوبی داشته باشین

خیلی از ISP ها یه سری مودم رو به میزان زیاد وارد می کنن و به مردم با اختلاف 10 تا 15 تومن به زور میفروشن و میگن از ما نخری ، فردا که مشکلی پیش بیآد ، خود دانی!
    خوب شما کدوم شهر هستین و این همارا این بسته 128 با 5 گیگ و مودم smc چند میده؟ و نسبت به سایر زمان ها چقدر تخفیف میده که راغب شدین بخریدش؟

چون اگه فرض کنیم در ایام معمولی ، سرویس 128 ای که میخواید از همارا بگیرید 20 تومن باشه و مودم 50 تومن =70 تومن ، ممکنه (قطعاٌ) مودم رو تو بازار میتونید 40 تومن بخرید که با سرویس 128 میشه 60 تومن .
    حالا تو عید میآد مقدار سودش از مودم رو کم میکنه و تازه میرسه به قیمت حالتی که شما غیر از عید از بازار می گیرید. و میگه 10 تومن تخفیف برای گل روی مشتریان ارجمند ایران زمین ... در آغاز سال کار و همت مضاعف!!!
    ( امیدوارم گیج تر نشده باشین و تونسته باشم منظورم رو برسونم!)

ادیت شد: (در صفحه بعد هم یکی از دوستان و خود من چندتا پاسخ دیگه واستون زدن)

شما میتونید تو بخش سرویس اینترنت پرسرعت اول ببینین همارا بهتره یا اون ISP دیگه؟
    کد:
    ----------------------

همینکه لطف کردن که به اینترنت وصل شیم ، جای شکرش باقیه ( هرچند شیرفلکه رو تا ته بستن) ،
    1-ویندوزتون چیه؟
    2- یه سر یه Device Manager بزنین ، ممکنه کارت شبکه تعریف نشده باشه یا مشکل داشته باشه!

* من سایتش رو دیدم ، اگه در حالت عادی بخوایین همین سرویس رو بگیرید میشه : 85 تومن = راه اندازی 10 تومن + یه مودم از بازار حداکثر 45 تومن + سرویس 29500 ، که این الآن میده 55 تومن.

* یادتون باشه این مودم Wireless نداره.
    * الآن همچین مودم زیر 35 تومن نیست. با این فرض اگه الآن از بیرون هم بخرید جمعاٌ میشه 75 که باز هم خوبه.
    * یه زنگ بزنین و بپرسین کدوم مدل smc رو میدن. بعد همین جا بفرمائید تا قطعی تصمیم بگیریم.

موفق باشید
    سلام

من زنگ زدم الان پرسیدم که چ مدلی میده.

گفت دو مدل مودم میدیم:

smc 7901 تک پورت

یا

مگانت دوپورت usb lan

الان شما میگین من کدومو بخرم؟

من تکی میهوام ایتفاده کنم.پس دو پورتی فکر نکنملازم باشه

حالا به نظر شما در حالت کلی smc بگیرم یا مگانت ?
    قیمتشون هم 5 تومن با هم فرق داره؟

راستی مودم smc
    usb داره یا باید وصل شه تو کامپیوتر.؟

من از تبریزم.
    هنوز نمیدونم از همارا اشتراک بگیرم یاشرکت لایزر؟

(همارا مودم smc , مگانت میده
    شرکت لایزر مودم tp link(

من صفحات مربوط به بهش همارا و لایزم دیدم اما هم بعظیا شاکی بودن هم بعضیا ناراضی .
    الا ن نمیدونم چیکار کنم؟

لطفا راهنماییم کنید.چون میخوام زود برم بخرم.

یک چیز از همه مهمتر

چند جا تو اینترنت نوشتم که نوشته بود مودم SMC زود باگ پیدا میکنه و خراب میشه درسته؟
    Last edited by parinaz571; 03-04-2010 at 16:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[QUOTE=a6l3i;4806948]1-ویندوزتون چیه؟

سلام a6l3i
    مودم رو روی یک کامپیوتر دیگه که Adsl ش بر قرار بود امتحان کردیم همین مشکل رو داشت فکر کنم مودم خرابه چون چراغ statue هم وقتی سیم تلفن بهش وصل نیست دائم روشنه .
    جایی میشه تعمیرش کرد؟ یا firmware رو آپدیت کرد؟ من نه جدیدشو پیدا کردم نه اوریجینالشو! سایتش هم دیگه این مدل ساپورت نمی کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

جمیعاً سلام . . .

سلام
    من زنگ زدم الان پرسیدم که چ مدلی میده.
    گفت دو مدل مودم میدیم:
    smc 7901 تک پورت
    یا
    مگانت دوپورت usb lan
    الان شما میگین من کدومو بخرم؟
    من تکی میهوام ایتفاده کنم.پس دو پورتی فکر نکنملازم باشه
    حالا به نظر شما در حالت کلی smc بگیرم یا مگانت ?
    قیمتشون هم 5 تومن با هم فرق داره؟
    راستی مودم smc
    usb داره یا باید وصل شه تو کامپیوتر.؟
    من از تبریزم.
    هنوز نمیدونم از همارا اشتراک بگیرم یاشرکت لایزر؟
    (همارا مودم smc , مگانت میده
    شرکت لایزر مودم tp link(
    من صفحات مربوط به بهش همارا و لایزم دیدم اما هم بعظیا شاکی بودن هم بعضیا ناراضی .
    الا ن نمیدونم چیکار کنم؟
    لطفا راهنماییم کنید.چون میخوام زود برم بخرم.

یک چیز از همه مهمتر

چند جا تو اینترنت نوشتم که نوشته بود مودم SMC زود باگ پیدا میکنه و خراب میشه درسته؟
    1- این رو من هم دیده بودم ولی چون اطمینان ندارم عنوان نکردم!!

2- به هیچ وجه USB تنها نخرید. الآن دیگه همه با LAN وصل میکنن. چون مودم برای شبکه کردن سیستم ها نیاز به راه اندازی LAN تو سیستم داره. اگه از کابل LAN استفاده کنید که همه چی حله ولی اگه با USB وصل کنید باید اول Driver مودم رو نصب کنید تا یه LAN مجازی بسازه ( هرچند کارت شبکه هم داشته باشید). در نتیجه اصلا طرف USB نرید. از نظر سرعت هیچ فرقی باهم ندارن.

3- این طور که من فهمیدم SMC-7901 که فرمودین فقط یه LAN داره نه یه USB تنها : !!
    کد:
    این طور باشه به قیافه ی خودش و سایتش نمی آد مودم بدی باشه! (عجب ملاکی!!)

راستش نسل مودم های ADSL اینطوری بود:
    1- مودم های فقط با یک USB
    2- مودم های فقط با یک LAN
    3- مودم های Combo با LAN+USB
    4- مودم های 4 LAN خروجی
    5- مودم های 4 LAN خروجی + Wireless

الآن دیگه کمپانی های معروف فقط موارد 3 و 4 و 5 رو تولید میکنن و به ندرت تو بازار فروش میره و اگه باشه هم جدید نیست. واس همین ISP ها این طوری آبشون می کنن!!!!

3- من باشم ، خودم از بازار Asus یا Tp-Link میگیرم و یه سرویس از اونها (و بی خیال 20 تومن ارزونی SMC میشم - نظر شخصی) . الآن شما میتونی از بازار یکی از مودم های زیر رو بگیری:
    1- مودم LAN + USB ( حدود 45)
    2- مودم با 4 تا LAN ( حدود 55)
    3- مودم با 4 تا LAN و Wireless ( حدود 75)
    ** دوستان اگه قیمت ها نادرسته ، ممنون میشم تصحیح فرمائید **

-----------------------------

سلام a6l3i
    مودم رو روی یک کامپیوتر دیگه که Adsl ش بر قرار بود امتحان کردیم همین مشکل رو داشت فکر کنم مودم خرابه چون چراغ statue هم وقتی سیم تلفن بهش وصل نیست دائم روشنه .
    جایی میشه تعمیرش کرد؟ یا firmware رو آپدیت کرد؟ من نه جدیدشو پیدا کردم نه اوریجینالشو! سایتش هم دیگه این مدل ساپورت نمی کنه
    چرا ساپورت نکنه؟ تو لینک اول که سایت خود Asus هست ، قسمت Download میتونید Firmware رو بگیرید. حتی اگه ورژنهاشون یکی بود ، بازم DL و نصب کنید. نشد ببرین شرکت یا خدمات.
    کد:
    اینم سایت شاتل:
    2-
    کد:
    Last edited by a6l3i; 04-04-2010 at 00:58.

10. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeid333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام

من Dlink 200 دارم كه كاش نداشتم

دائم چراغ لينكش چشمك ميزنه و خيلي كم تابت ميمونه

از مخابرات كه مشكل ندارم تلفنها را كه از برق هم ميكشم باز خيلي توفير نميكنه ميمونه مودم كه مثل اينكه بايد عوض كنم
    از شركت هم كه پرسيدم همين رو گفت
    اگر لطف كنيد مودم خوب معرفي كنيد ممنون ميشم مارك و مدل

اينترنتم هم صبا نت هست

در ضمن اگه مدل ديگه ايي از Dlink هست كه انقدر آشغال نيست بگين كه با پس دادن اين آن را بگيرم تا پول كمتري بدهم

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام

من Dlink 200 دارم كه كاش نداشتم

دائم چراغ لينكش چشمك ميزنه و خيلي كم تابت ميمونه

از مخابرات كه مشكل ندارم تلفنها را كه از برق هم ميكشم باز خيلي توفير نميكنه ميمونه مودم كه مثل اينكه بايد عوض كنم
    از شركت هم كه پرسيدم همين رو گفت
    اگر لطف كنيد مودم خوب معرفي كنيد ممنون ميشم مارك و مدل

اينترنتم هم صبا نت هست

در ضمن اگه مدل ديگه ايي از Dlink هست كه انقدر آشغال نيست بگين كه با پس دادن اين آن را بگيرم تا پول كمتري بدهم

ممنون
    سلام سعید جان

1- من جمله آخر رو نگرفتم!! یعنی می خوای این مودم رو با یه D-Link نو تاق بزنی؟ کسش این کار رو میکنه ؟!

2- هرچند امید زیادی نیست ، ولی اگه ویستا داری به لینک زیر برو و Firmware اش رو دوباره بریز:
    کد:
    3- واسه خرید شما باید دو چیز رو مشخص کنید:
    - سقف قیمت
    - امکاناتی که میخواید (وایرلس واسه لپ تاپ یا 4 LAN یا هردو ؟! )

پاسخ قبلی من (قبل از سوال خودتون که به دوست مون parinaz571 دادم ) رو حتما بخونین.
    Last edited by a6l3i; 04-04-2010 at 10:30.

داره خودمونی میشه میلاد صبح خیز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام خسته نباشید.
    من مودم خریدم و ثبت نام هم کردم , امروز sms اومد که سرویس شما آماده هست , من با شرکت تماس گرفتم و گفت تا چند دقیقه دیگه کاملا فعال میشه..الان هر چی کانکت رو می زنم ولی بازم کانکت نمیشه؟؟؟ میشه بگید چه چیز های رو باید تنضیم کنم؟؟
    مودم: Linksys wg120n

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •