تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 503 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378384424474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نمی دونم چرا قسمت نمی شه um ام رو بازی کنم !!!
    بعد از آپدیت جدید دو کاراکترم که توی مپ ا هستن رو نمی تونم بازی کنم(بقیه کاراکترام که جاهای دیگه ان مشکلی ندارن !) . وقت لودینگ از بازی می پره بیرون . اینم یه عکس ببینید می دونید مشکلم چیه ؟
    روی دو تا ویندوز xp و هفت با دو تا کارت گرافیک مختلف هم تست کردم .

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره دل رو به دریا زدم و یه تانک UM ساختم.حالا یکی بیاد بگه اصلا گارد UM به درد میخوره؟ارزش وقت گذاشتن رو داره یا نه؟
    من زیاد گارد لول بالا ندیدم نمیدونم جریان چیه.ولی وار لول بالا تا دلت بخواد ریخته.
    اصلا کسی تا حالا گارد داشته؟ تو پارتی های لول بالا نیاز هست یا نه؟من ندیدم تا حالا کسی تو trade بگه گارد برای پارتی میخوایم.
    برای pvp چی به درد میخوره؟
    الکی وقت و پول نذارم بعدش به درد نخور از آب در بیاد.
    Last edited by hadi_gamer; 02-04-2010 at 19:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بالاخره دل رو به دریا زدم و یه تانک UM ساختم.حالا یکی بیاد بگه اصلا گارد UM به درد میخوره؟ارزش وقت گذاشتن رو داره یا نه؟
    من زیاد گارد لول بالا ندیدم نمیدونم جریان چیه.ولی وار لول بالا تا دلت بخواد ریخته.
    اصلا کسی تا حالا گارد داشته؟ تو پارتی های لول بالا نیاز هست یا نه؟من ندیدم تا حالا کسی تو trade بگه گارد برای پارتی میخوایم.
    برای pvp چی به درد میخوره؟
    الکی وقت و پول نذارم بعدش به درد نخور از آب در بیاد.
    من خودم گارد دارم همه چیز رو میدونم.گارد یکی از حیاتی ترین کلاس هاست اونم تو سرور شما که پر fightere هر 10 دقیقه میان dd2 dd1 o jungle.با استفاده از اسکیل های که گارد داره بدون conti میتونی لول اپ کنی فقط باید پلنگ باشی تا لایت ها ریختن تو هم احتمال دادی تو میمیری UnTouchble بزن بعد town کن هیچ کسی هم نمیتونه جلوتو بگیره.تازه این جنبه صرفه جویشه اسکیل هاش خداست.مخصوصا اگه لول 60 بشی DayFly میگیری که وقتی استفادش کنی تا 40 ثانیه هرچی بزننت جون خودشون کم میشه تو هم هیچیت نمیشه.

از نظر پارتی هم از من میشنوی تضمین شدست.کمترین مشکل رو خواهی داشت.چون ملت همیشه یه واریور خوب باید بگردن تا موب ها رو تانک کنه اونم واریور نمیتونه درست درمون موب جمع کنه ولی گارد باشه چهار تا سگل یه 2 تا پگان رو بردار یه orc لول 49 هم تو dd2 راحت کارتو راه میندازه

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

من خودم گارد دارم همه چیز رو میدونم.گارد یکی از حیاتی ترین کلاس هاست اونم تو سرور شما که پر fightere هر 10 دقیقه میان dd2 dd1 o jungle.با استفاده از اسکیل های که گارد داره بدون conti میتونی لول اپ کنی فقط باید پلنگ باشی تا لایت ها ریختن تو هم احتمال دادی تو میمیری UnTouchble بزن بعد town کن هیچ کسی هم نمیتونه جلوتو بگیره.تازه این جنبه صرفه جویشه اسکیل هاش خداست.مخصوصا اگه لول 60 بشی DayFly میگیری که وقتی استفادش کنی تا 40 ثانیه هرچی بزننت جون خودشون کم میشه تو هم هیچیت نمیشه.

از نظر پارتی هم از من میشنوی تضمین شدست.کمترین مشکل رو خواهی داشت.چون ملت همیشه یه واریور خوب باید بگردن تا موب ها رو تانک کنه اونم واریور نمیتونه درست درمون موب جمع کنه ولی گارد باشه چهار تا سگل یه 2 تا پگان رو بردار یه orc لول 49 هم تو dd2 راحت کارتو راه میندازه
    با مجتبی موافقم.DF از اون اسکیل های بی پدر مادر هست که اگه یه Raid حواسشون نباشه می تونه کل Raid رو بکشه.
    خودم به چشم دیدم این اسکیل لعنتی چیکار می کنه.اصلا ساخته شده واسه جاهای شلوغ مثل Kimu یا SC یا CS.
    برو پشت دیوار DF بزن بیا بیرون بعد واستا نگاه کن حریف چطوری خوش خوشو می کشه.
    ما با DF و POG کمپ جنگل یا DD رو می شکونیم.خداست.DF لول 2 تازه Party buff هست.همه اعضا DF می گیرن.خوراکه.
    البته تو Etain مثل گایا پارتی گیر نمیاد.اونجا جمعیت زیاده راحت پارتی گیرت میاد.
    B-Tank های لول 60 اگه خوب gear شده باشن می تونن cave 5 رو solo کنن.
    بهترین کلاسی که می تونه fighter بکشه همین BG هست.تو PVP خیلی به درد می خوره.
    ولی از من میشنوی اینجا گارد نساز.برو گابا UM رو unlock کن بعد گارد بساز.اینجا لول کردن خیلی سخته.
    تو گایا آسونه.
    منم می خوام تو گایا BG بسازم.دارم ele top رو ردیف می کنم که OI بتونم برم و بیام اونجا.
    امروزم dual weapon رو کلا لینک کردم.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

راستی مجتبی
    armor های 15-1 رو فروختی؟
    اگه نفروختی بده من نیاز دارم D:

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دارم برای سومین بار دانلود میکنم شاید ایندفعه بشه بازی کرد . از wow خسته شدم فعلا

راستی من قراره elf وردارم اگه اینا high elf هستند

هورده های اینا چرا شبیه .... هستند . باز صد رحمت به هوردای wow یه تورنی یه ارکی اینا همشون قهوه ای هستند شبیه ...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

محمد چی شد؟ DC شدی؟
    Hubart در اولین تلاش مثل همیشه ele رو لینک کرد.هیچ وقت fail نمیکنه.ele top ردیف شد.
    gear رو بهش نشون دادم گفت باید restat کنی.
    build جدید قراره 250 luck و 300 dex و 684 str باشه.گرچه گفت با این build هم بین 12 تا 15 دقیقه طول می کشه.
    برای همین برای اولین روز به Jason گفتم بیاد کمک کنه.ببینیم damage چطوریه.
    امیدوارم OI به خیر بگذره.باید زمان OI رو هم دقیق دربیاریم.
    الان ساعت 5:30 هست و من دارم میمیرم از بی خوابی.فعلا شب خوش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

محمد چی شد؟ DC شدی؟
    Hubart در اولین تلاش مثل همیشه ele رو لینک کرد.هیچ وقت fail نمیکنه.ele top ردیف شد.
    gear رو بهش نشون دادم گفت باید restat کنی.
    build جدید قراره 250 luck و 300 dex و 684 str باشه.گرچه گفت با این build هم بین 12 تا 15 دقیقه طول می کشه.
    برای همین برای اولین روز به Jason گفتم بیاد کمک کنه.ببینیم damage چطوریه.
    امیدوارم OI به خیر بگذره.باید زمان OI رو هم دقیق دربیاریم.
    الان ساعت 5:30 هست و من دارم میمیرم از بی خوابی.فعلا شب خوش.
    دارمشون ولی milithary cap رو خودم ازش دارم استفاده میکنم.اگه خودت یهدونه milithary cap لول 5 wit لینک شده بگیری دیگه mage o Bpriest ها اخرش 60 تا دمیج میزنن روت فول rec هم کنی حدود 4500 دمیج باهاشون داری که اصلا 30-100 اصلا به چشم نمیاد یارو یکم بزنه بیخیال میشه میره.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

دارمشون ولی milithary cap رو خودم ازش دارم استفاده میکنم.اگه خودت یهدونه milithary cap لول 5 wit لینک شده بگیری دیگه mage o Bpriest ها اخرش 60 تا دمیج میزنن روت فول rec هم کنی حدود 4500 دمیج باهاشون داری که اصلا 30-100 اصلا به چشم نمیاد یارو یکم بزنه بیخیال میشه میره.
    باشه حاجی.cap مشکلی نیست.اصلا خودم یه دونه باید لینک کنم.
    یه قرار بذاریم تو گایا بیام ازت بگیرم.دمت گرم.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها ممنون از توضیحات.پس همین گارد رو ادامه میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •