آقا بوگوووو
که شدیدا نیازه![]()
آقا بوگوووو
که شدیدا نیازه![]()
قیمت دیروز: 270 تومان با گارانتی.....قثیمت الان فک کنم 290 تومنه
علاءالدین طبقه 6 تا 250 هم هست... با گارانتی!![]()
خداییش میرزه
انصافا مفته
امروز یه تعداد عکس گرفتم باهاش در حد تیم ملی
فعلا این 2تا رو داشته باشین
کیفیت رو دااارینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا هی میان میگن I8510,S8300
آخه چی بگم من
دومیش هم کوکی جانه بابائه ،میبینین چقد خوشگلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن:
به نظرتون دیگه واقعا نیازی به دوربین دیجیتال هست![]()
Last edited by pooria.rio; 01-04-2010 at 22:30.
خوب سره كاري بود
نه بابا شوخي كردم روش كار خيلي ساده است
فقط اول بايد نرم افزار BlueFTP رو داشته باشيد(شايد با منيجر هاي ديگه هم بشه اين كار رو كرد)
حالا نرم افزار رو اجرا مي كنيد و به قسمتي مي رويد كه فايل مورد نظر براي مخفي كردن اونجا قرار دارد(حتما بايد داخل رم گوشي باشد تا كاملا مخفي گردد)حالا از قسمت منو برنامه rename file رو انتخاب كنيد و در پنجره اي كه باز ميشه قسمت آخر texte (اونجايي كه پسوند فايل هست بعد از نقطه را پاك كنيد مثل(jpg.)و يه چيز نا مفهوم براي گوشي مثلtar رو وارد كنيد) پس از تاييد از برنامه خارج بشيد ديگه كار تمومه وديگه اون فايل كاملا ناپديد ميشه
بديهي است كه براي ديدن دوباره فايل مورد نظر بايد طبق بالا وارد عمل شده و پسوند فايل رو برگردونيد
آدرس برنامه مورد نظر هم كه تو جي اس ام آريا آپ كردم قسمت جاوا /نرم افزارهاي سازگار با kc910 renoir
متشكرم
Last edited by گوموش; 02-04-2010 at 00:33.
آقا اين رنوار واقعا محشره
پوريا جان اگه اجازه بدي اين اولي رو ميخوام تو جي اس ام آريا آپ كنم مشكلي كه نيست؟
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
آقا اين كامتل با اين گوشي چكار كردهوالا اين قيمت كه ديگه چه عرض كنم
![]()
بزااار آقا
بزار هرجا که دلت میخواد
حالا عکسای دیگه هم گرفتم،اگه راغب بودین بگین اونارو هم میزارم![]()
دوستان سلام
سال نو همگي مبارك
جديدا گوشي بنده با وجود چك باطري كه در دو سه گوشي ديگه انجام دادم و سالم بوده عمرش به 1 روز رسيده و همه باطريها رو هم در عرض يك روز خالي مي كنه بعضي مواقع هم لطف مي كنه رنگ قاطي مي كنه آيا به نظرتون راه حلي براي حل اين دو مشكل هست راستي دقيقا 1 ماه بعد از اتمام گارانتي اين بلاها شروع شده
کیفیت عکسهای سکرت من از رنوار شماها بهتتره
خداییش رنوار عکسای خوبی میگیره.اون زمانی که من برای خرید رفتم 220 تقریبا پول داشتم متاسفانه توی بازار هم رنوار موجود نبود.وگرنه میتونستم یه جورایی صبر کنم تا رنوار بخرم.
سکرت هم گوشی خیلی خوبیه اما رنوار بهتره
الان هم رفتم بازار دیدم که رنوار 260 تومان با گارانتی دو ساله ی کامتل البته با کلی چونه زدن![]()
راغب که حتما ً هستم . اگه زحمت نیست ممنون میشم .
راستی ! اون قضیه نمایش عکس ها از تلوزیون هم یادت نره . دستت درد نکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)