یعنی اگر روزی دو ساعت باهاش بازی کنم و در جای خنک باشه بازم ممکنه سه چراغ بشه؟البته صحبت من در مورد جسپر هستا!
یعنی اگر روزی دو ساعت باهاش بازی کنم و در جای خنک باشه بازم ممکنه سه چراغ بشه؟البته صحبت من در مورد جسپر هستا!
نه دوست عزیز هیچیش نمیشه...مال منم جاسپر .کلا تو جاسپرها مشکلات سه چراغه شدن تقریبا تموم شده و جای نگرانی نیس(سه چراغه های مربوط به گرما و....)......شما فقط بعد از هر بار بازی کردن حدود 15...20 دقیقه ای از بازی خارج شو و بذار کنسول یکم خنک شه بعد خاموشش کن و یکی هم اینکه تو جایی کنسولو نگهدار که دور و برش تا حدی باز باشه رو فرش یا موکت هم نذار.
اینا مهمترین توصیه ها هستن.اینا رو رعایت کنی هیچیش نمیشه
سلام کنسوله من بعضی وقتا سه چراغ میشه کد0130 میده بعداز خاموش روشن باز خودش درست میشه ازچیه؟
این همان ارور معروف و تقریباً ناشناخته ی E28/0130 (قطع شدن تصویر/صدا) هستش که کنسول خیلی از دوستان بهش مبتلا شد.. راه حل مشخصی برای رفع این ارور وجود نداره ؛ در بعضی ها با قطع و وصل کردن همه ی کابل ها درست میشه و در بعضی ها اصلا دیگه به حالت عادی برنمیگرده.. هیچ بعید نیست که کنسول شما هم در آینده دیگه اصلا روشن نشه..
متاسفانه کنسول من هم به این ارور دچار شد و که در اولین فرصت فروختم و خودم رو راحت کردم.
موفق باشی
این چیزی که شما میگی ماله 2 سال پیش هست که MS هنوز سریه Falcon رو عرضه نکرده بود !
الان این حرف شما یه توهین به شعور کل Xbox 360 داران این تاپیک هست !!
اتفاقا منم دستگام فالکونه تاحالا فقط سه بار اینطوری شده تو این یک سال ونیم که خریدمش.حرف من چه ربطی داره به xbox360درارن منظورم فقط مایکروسافته و بس!
دوست عزیز فالکون هم مشکل داشت ولی تا حالا کسی مشکل تو جاسپر ندیدهاتفاقا منم دستگام فالکونه تاحالا فقط سه بار اینطوری شده تو این یک سال ونیم که خریدمش.حرف من چه ربطی داره به xbox360درارن منظورم فقط مایکروسافته و بس!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)