تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 100

نام تاپيک: خرید از بانه غیرحضوری

داره خودمونی میشه rebvvar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض بانه

سلام خدمت همه دوستان عزیز

یه سری توضیحات واستون دارم راجع به بانه :

من ریبوار 25 از بانه هستم . بله ساکن بانه

شما دوستان عزیز میتونید این لیست قیمت ها رو با زنگ زدن به خود فروشنده ها هم طی کنید .

1) همه تهرانی ها میان بانه و هی میگن تهران هم همین قیمته : اگر این قیمت ها یکیه چرا دم گلوگاه که فقط 1ه دقیقه وای میستی هر ماشین که همه شونم پلاک تهرانه یه ال سی دی یا ال ای دی رو خودش داره ؟

2) اول آخر ماجرا یکیه چرت گفتن : قیمت بانه هم همون قیمت تهرانه این شعرا رو کی نوشته ؟؟؟؟ میخوای ببیی قیمت یکیه یا نه فقط 10 دقیقه بیا تو گلوگاه خارج شهر وایسید ببینید چند تا ماشین با ال سی دی می بینید .

3) بانه همه چی داره ولی قرار نیست اینجا جنس رو پیدا کرده باشن و مفت هم بفروشن . اینجا از این خبرا نیست .

4) تصمیم خرید با مشتریه میتونه بخره یا نه و قیمت ها همه مناسب هستن .

5) تو تهران یا هر شهری که باشی کافبه 2 دقیقه تو پارکی یا چمنی چیزی بشینی ... مثه .... میخورنت چرا اینجا نشستی . اما بانه چی : جلو در خونه ها هم چادر میزنن چه برسه به پارک - خانه معلم - مدارس و ...... بی احترامی به عبدی نشده تا حالا ندیدم

6) میگن بازار بانه همه چی تقلبیه .... والا بانه که سهله - همه دنیا هر چی که داره از سایه سر چینه شما فک میکنید چیز غیر چینی هم هست ؟

7) قیمت اجناس رو میخواستین : کافیه یه سرچ بزنی تو اینترنت بزن تو گوگل : بانه . هر چی فروشگاه ریخته توشون با شمار تیلیف و خوب زنگ بزن

2. 4 کاربر از rebvvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شما دوستان عزیز میتونید این لیست قیمت ها رو با زنگ زدن به خود فروشنده ها هم طی کنید .

1) همه تهرانی ها میان بانه و هی میگن تهران هم همین قیمته : اگر این قیمت ها یکیه چرا دم گلوگاه که فقط 1ه دقیقه وای میستی هر ماشین که همه شونم پلاک تهرانه یه ال سی دی یا ال ای دی رو خودش داره ؟

2) اول آخر ماجرا یکیه چرت گفتن : قیمت بانه هم همون قیمت تهرانه این شعرا رو کی نوشته ؟؟؟؟ میخوای ببیی قیمت یکیه یا نه فقط 10 دقیقه بیا تو گلوگاه خارج شهر وایسید ببینید چند تا ماشین با ال سی دی می بینید .

3) بانه همه چی داره ولی قرار نیست اینجا جنس رو پیدا کرده باشن و مفت هم بفروشن . اینجا از این خبرا نیست .

5) تو تهران یا هر شهری که باشی کافبه 2 دقیقه تو پارکی یا چمنی چیزی بشینی ... مثه .... میخورنت چرا اینجا نشستی . اما بانه چی : جلو در خونه ها هم چادر میزنن چه برسه به پارک - خانه معلم - مدارس و ...... بی احترامی به عبدی نشده تا حالا ندیدم

6) میگن بازار بانه همه چی تقلبیه .... والا بانه که سهله - همه دنیا هر چی که داره از سایه سر چینه شما فک میکنید چیز غیر چینی هم هست ؟

7) قیمت اجناس رو میخواستین : کافیه یه سرچ بزنی تو اینترنت بزن تو گوگل : بانه . هر چی فروشگاه ریخته توشون با شمار تیلیف و خوب زنگ بزن
    چقد خشن...
    برادر تا اخرش که اینجوری نمیمونه، مگه تا 10 سال پیش استارا نبود، از تمومه ایران میومدن. بانه هم تا چن سال دیگه میشه مثه استارا مطمئن باش تا چن سال دیگه قیمتاش با تهران که هیچ به چن برابر تهران میرسه.. در ضمن شما اگه بخوای بی احترامی بکنی بی احترایم میبینی، برخورد اول با یه مهمان همیشه تاثیر گذار، شما خوب برخورد بکنی دفه بعدم پا میشه میاد شهرتون پولشو خرج میکنه...
    در ضمن شهر شما چن ساله سر زبونا افتاده و ملت میریزن اونجا وگرنه شمال خودمون یا شیراز چندین ساله پذیرای هزاران مهمانه پس نمیخواد زیادم جوگیر شی تو پارکو چمنو عابر پیاده هم چادر میزنن چیزیم بهشون نمیگن، این وظیفه شهردار که مکان مناسبی واسه مسافرین تهیه کنه نه شما
    Last edited by farshidcivil; 23-03-2010 at 14:18.

4. 13 کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad_a_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان ديگه نيازي نيست براي خريد ال سي دي برين بانه
    يكي از همشهري هاي خوب بانه اي در خيابان جمهوري فروشگاه ال سي دي داير كرده كه قيمت اجناسش ارزانتر از بانه است وحتي اجناس رو هم دم در خونه تحويل ميده چون بصورت عمده جنس رو وارد ميكنه قيمت هاش از بانه ارزونتر هستش
    اين هم ادرسش : فروشگاه بليزر- بغل نمايندگي سامسونگ در خ جمهوري
    این دوست ما دیگه خبری ازش نشد؟؟؟؟

این همه نمایندگی سامسونگ تو جمهوریه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

همه ی موارد بالا تایید میشه.ما تو کرمانشاه هستم.همه ی مسافرامون که از تهران می آن معمولا یه سر بانه هم میرن.شما تو خیابون که وای میسی از هر 5 تا مسافر 2 الی 3 تاش رو بار بندش ال سی دی داره که یا از بانه خریده یا از جوانرود(که جنس های جوانرود هم تقریبا ماله بانه است ).
    در ضمن آقای ریبوار در اینکه مردمان کردستان همگی انسان های شریفی هستن شکی نیست اما خب در هر جامعه ای افرادی هم پیدا میشن که با فروش جنس تقلبی به مردم خیانت میکنن.البته مردم هم باید حساب این افراد رو از مردمان کرد جدا بدونن.بعدش هم بهتره یکمی با احترام برخورد کنی تا دوستان هم ناراحت نشن.هر یک از دوستان نظر خودش رو گفته خب اونا اطلاعات زیادی ندارن ولی شما باید با احترام توجیهش کنی.
    Last edited by P.1052; 31-03-2010 at 19:34.

7. 4 کاربر از P.1052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

دوستان ديگه نيازي نيست براي خريد ال سي دي برين بانه
    يكي از همشهري هاي خوب بانه اي در خيابان جمهوري فروشگاه ال سي دي داير كرده كه قيمت اجناسش ارزانتر از بانه است وحتي اجناس رو هم دم در خونه تحويل ميده چون بصورت عمده جنس رو وارد ميكنه قيمت هاش از بانه ارزونتر هستش
    اين هم ادرسش : فروشگاه بليزر- بغل نمايندگي سامسونگ در خ جمهوري

محتوای مخفی: آدرس سایتش 
    http://www.kala2000.com/index.htm

محتوای مخفی: آدرس فروشگاه 
    خیابان جمهوری - جنب نمایندگی سامسونگ - فروشگاه بلیزر

محتوای مخفی: شماره تماس طرف و فروشگاهش 

09192011190 -  09123344199
    02133926366 - 02133922504

محتوای مخفی: اسمش 
    محمد علی

محتوای مخفی: ایدی یاهوش 
    mohamadiali2020

البته من هیچ نسبتی با این اقا ندارم و تا حالا فروشگاهش رو ندیدم اینا رو هم با یک سرچ پیدا کردم

دوستانی که تماس گرفتند ما رو هم در جریان بزارند
    Last edited by _LOVE_CODER_; 31-03-2010 at 23:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام آیا قیمت های جوانرود وبانه تفاوت دارد وتنوع جنس بانه را دارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محتوای مخفی: آدرس سایتش 
    http://www.kala2000.com/index.htm

محتوای مخفی: آدرس فروشگاه 
    خیابان جمهوری - جنب نمایندگی سامسونگ - فروشگاه بلیزر

محتوای مخفی: شماره تماس طرف و فروشگاهش 

09192011190 -  09123344199
    02133926366 - 02133922504

محتوای مخفی: اسمش 
    محمد علی

محتوای مخفی: ایدی یاهوش 
    mohamadiali2020

البته من هیچ نسبتی با این اقا ندارم و تا حالا فروشگاهش رو ندیدم اینا رو هم با یک سرچ پیدا کردم

دوستانی که تماس گرفتند ما رو هم در جریان بزارند

دوست عزیز من قبلا هرچقدر با این شماره ها تماس گرفتم ، کسی جواب نداد ! الان هم که میبینم شما زحمت اطلاع رسانی و معرفی رو کشیدید ، یه امتحانی هم دوستان کنند .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

دوست عزیز من قبلا هرچقدر با این شماره ها تماس گرفتم ، کسی جواب نداد ! الان هم که میبینم شما زحمت اطلاع رسانی و معرفی رو کشیدید ، یه امتحانی هم دوستان کنند
    سلام
    من یک ساعت پیش با 919 ایشون تماس گرفتم G10 می خواستم نداشت گفت پاناسونیک کار نمی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خيلي از مردم صرف تبليغات ديگران ميان بانه و وقتي به بانه ميرسند ديگه دست خالي بر نميگردند.اگر كسي ميگه فرقي نميكنه به نسبت سالهاي گذشته ميگه كه خيلي پايين بود.

13. این کاربر از hossein509 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض شماره تماس خريد ال سي دي به قيمت بانه در خ جمهوري تهران

دوستان ببخشين من زياد به اين تايپيك سر نميزنم ولي اين شماره تماس فروشگاهي كه درخ جمهوري به قيمت بانه ال سي دي ميفروشه
    صاحب فروشگاه يه نفر بانه ايي هستش كه بصورت عمده اجناس رو وارد اين فروشگاه ميكنه من واسه خودم ويكي از دوستام از اين مغازه خريد كرديم البته قبل از عيد
    اين شماره تماسشه.....

66462546

15. 2 کاربر از FARHAD985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •