میشه یک توضیح راجع به فرمت Raw بدین؟ فکر کنم قبلا دیده بودم ولی الان پیدا نکردم.
ادیت : خوب خودم الان یک چیزی پیدا کردم که امیدوارم به درد دوستان آماتور بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یک توضیح راجع به فرمت Raw بدین؟ فکر کنم قبلا دیده بودم ولی الان پیدا نکردم.
ادیت : خوب خودم الان یک چیزی پیدا کردم که امیدوارم به درد دوستان آماتور بخوره
Last edited by noisymind; 05-02-2010 at 10:43.
اگه میشه در باره Iso کمی توضیح بدید که اصلا چی هست؟ و چرا مثلا در فضای آفتابی اگه پایین باشه عکس بهتر میافته و برا فضای کم نور برعکس؟
مرسی
انقدر در مورد اینها مطلب و محتوای فارسی روی وب هست که فکر کنم هرچی بگیم دوباره کاری باشه ..
کافیه کلیدواژه هایی مثل iso+دوربین+آموزش رو همزمان سرچ کنی ... فرضاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.
اساساً تغییر iso ، شدت سیگنال الکترونیکی که توسط سنسور ایجاد شده رو تغییر میده .. بنابراین با افزایش iso احتمال افزایش نویز بیشتره. پس این یه مصالحه بین افزایش شدت سیگنال (به قصد ثبت نور و جزئیات بیشتر)، در مقابل افزایش نویز هستش که طبیعتاً در فضاهای کم نور مطرح میشه..
دوستان ببخشید یه سوالی درباره عکس های پرتره یا عکس از چهره داشتم میخواستم بدونم حداکثر تا چقدر از تنه میتونه در این نوع
عکس باشه و اینکه کل چهره یا حداقل قسمتی از چهره باید مشخص باشه ؟ >>>
مثلا من یه عکسی دیدم که فقط از بینی شخص شروع میشد تا پایین صورت همین ! ایا این هم پرتره هست ؟ ...
خیلی ممنون میشم بگید چون واقعا برام مهم و فوری هست !
سپاس ...
پرتره بیشتر به مفهومه نه کادر ... یعنی شما بخوای با استفاده از جهره یک فرد مفهومی رو برسونی یا چیزهایی مثل این . حالا میتونه این چهره نصفه نیمه یا نیم رخ باشه ...
اما به هر حال معمولا به عکسهایی که از کمی پائینتر از شانه تا کل سر رو شامل بشه میگن پرتره . میتونه کادر کوچیکتر باشه تا جایی که فقط شامل سر بشه .
کم پیش میاد عکسهایی که قسمتی از صورت در اون نیست پرتره حساب بشه ،
سلام دوستان ، سال نو مبارک
Live View کار View-Finder رو روی LCD دوربین انجام میده؟ یعنی دیدم سوژه قبل از گرفتن عکس تو LCD ؟
اگه اینطوره پس چرا دوربین هائی مثل X1 و X20 و حتی Nikon-D3000 که قصد دارم بخرمش ندارن؟!؟ مگه میشه؟!
live view یا live preview همونطور که گفتی یعنی در دوربین دیجیتال، از صفحه نمایش الکترونیک به منظور منظره یابی استفاده کنیم. در مورد سوالت:
توجه کنیم که در دوربین های رده بالای DSLR، عدم وجود live view انقدرها هم عجیب نیست و حتی طرفدارای خاص خودش رو داره! .. طبیعیه که برای ما بعنوان کاربرهایی که اصولاً با دوربین های رده متوسط به پایین کار کرده ایم و از تکینک های پوینت-اند-شوت استفاده کرده ایم (=به استفاده از صفحه نمایش برای قاب بندی و عکاسی عادت کرده ایم) غیرعادی به نظر بیاد که بجای اینکه دستمون رو بکشیم و عکس بگیریم، باید دوربین رو فشار بدیم به صورتمون!...
با این حال، Live view هم مزایای خودش رو داره که میتونه مفید واقع بشه، در نتیجه خیلی از دوربین های DSLR جدیدتر شروع به لحاظ کردن این قابلیت کرده اند... که خب قدری طول می کشه تا عمومیت کامل پیدا کنه.
سلام دوستان
dpreview رو که بررسی می کردم ؛ دیدم واسه DSLRهائی مثل D5000 و 500D ضریب عمق میدان ( Focal length multiplier ) تعریف شده ولی واسه DSLR-Like ها مثل FZ35 تعریف نشده. چرا؟
ظاهراً علت این قضیه برمی گرده به اندازه سنسورهای دوربین ها... دوربین های SLR سنسورهاشون انقدر بزرگه که این مساله در موردشون معنی و ارزش بیان داشته باشه...
سلام
در مورد F-number یا همون دریچه دیافراگم میخاستم ببینم هر چی کمتر باشه در واقع چون مخرج کسر هست عدد بزرگتر میشه و این باعث جذب نور بیشتر میشه یا نه ؟
و اینکه در کل تو یه دوربین که این عدد ثابته در واقع دریچه لنز متغیر نداره بیشتر باشه بهتره یا کمتر ؟
مثلاً من یه دوربین داشتم رو 1:2.6 بود و الان یکی دیگه گرفتم 1:2.8 هست ولی بر خلاف چیزی که باید باشه جذب نور این که 2.8 هست بیشتره
هر دو ایزو روی 200 و مدت زمان نور گیریش هم 8/1 ثانیه بوده ولی همونطور که گفتم اونی که 2.8 بود جذب نورش خیلی بیشتر بوده .... این جریانش چیه ؟
بعد یه سوال داشتم در مورد تاثیر زوم اپتیکال روی همین دریچه دیافراگم
بدون زوم عکسهایی که میگیرم 2.8 هست ولی زوم که میکنم میشه 3.5 یا 4 یا 5.5 یا 8
یه چیز دیگه ... رو دوربین نوشته 5.5-1:2.8 ولی بعضی عکساش میشه 8 !
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)