تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 259 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

بابا GPS که حله
    من رفتم شمال جاتون خالی،نقشه ی راهها و شهر لاهیجان رو (البته به کمک داش حسین) از قبل گرفتم
    تو راه هرجا گم و گور میشدیم خیلی شیک گوشیم رو درمیاوردم آدرس میدادم
    بهبهبهبه آقا پوريا
    سفر به سلامتي كه خوش گذشته سال نو رو هم مباركش كرديولي انگار از غافله عقب موندي
    خود GPS با تم هاي رنگي و نقشه هاي tar فشرده شده خيلي وقته كه حله
    ولي اون درگيري باGPS كه تو پست قبلي ما ديدي و اومدي اين پست رو زدي مال اين بودكه نقشه هاي قبلي ساخته شده رو فشردش كنم اون هم بحمدالله ديروز حل شد
    حتما پست هاي قبلي بنده رو راجع به عدم نمايش عكسهاي نقشه در گالري گوشي رو خوندي

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

به جمع مرغ ها خوش اومدی!
    البته من مرغ نیستم ها... جوجه ام!!! آخه گوشیم رنوار نیست؛ فقط طرفدارشم...

شاد و پیروز باشین
    انشاءالله كه جوجت شتر مرغ بشه ببينم

2. 4 کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tomalaki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب دوستان محترم و با صفا!
    خدا بخواد میخوام از خیر این 1200 بگذرم و یه گوشی با بودجه 300 تومان بخرم. خودم که جستوجو کردم اول ال جی K500 چشمم رو گرفت، بعد که بیشتر گشتم جناب آقای LG KC910 چشمم رو گرفت. از پست اول تا صفحه 30-40 خوندم و آشنا شدم با نظراتتون! حالا میخوام توی یه پست به من بگید از این گوشی راضی هستید؟ اگه میخواستید دوباره بخرید بازم همون رو میخریدید؟
    چیزایی که برام مهمه برای یه گوشی به ترتیب اولویت:
    1. ارسال اس ام اس و ام ام اس! ( کار باهاش راحته با توجه به اینکه کیبورد سخت افزاری نداره و تاچ اسکرینش مقاومتی هست؟)
    2. وای فای! (چون توی ساختمونمون وای فای مفتی هست )
    3. جی پی اس( برنامه هاش راحته؟ گیر میاد؟ نقشه های ایران رو داره؟ مثلا اگه توی یه کوه گم شدی میتونی مختصات جغرافیایی اونجا رو داشته باشی و مثلا اگه توی جزیره لاست گم شدی میتونی شمال جنوب رو بدون توجه به موقعیت ستاره ها یا خورشید پیدا کرد؟ اصلا جی پی اسش این قابلیت ها رو داره؟ و کلا چه قابلیت ها داره؟ مثلا ارتفاع از سطح دریا رو نشون میده؟ یا مثلا چه قدر راه رو طی کردید؟ و کلا اینا)
    4. دوربین ( مزیت های دوربینش رو همه حفظم )

سوالات:
    فرق KC910 و KC910i چیه؟
    الان آخرین ورژن پلت فرمش چیه؟ خریدم اول باید آپدیت کنم؟
    مشکل فلشش که عکس رو خیلی سفید میکرد حل شد؟

اینجا (شیراز) قیمتش 295تومان هست!
    خیلی ممنون میشم که توجیهم کنید. مرسی
    Last edited by tomalaki; 31-03-2010 at 15:43. دليل: اشتباهات لپی :)

4. 5 کاربر از tomalaki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با اجازه از دوستان....

1. ارسال اس ام اس و ام ام اس! ( کار باهاش راحته با توجه به اینکه کیبورد سخت افزاری نداره و تاچ اسکرینش مقاومتی هست؟)
    کیبورد کامل کورتی داره که باهاش راحت میشه تایپ کرد....

وای فایش خیلی خوب کار میکنه، پیشنهاد میکنم اپرا مینی نصب کنید و حالشو ببرید (فکر کنم آقا پوریا بود که میگفت تو دانشگاهشون دان میکنه....)

3. جی پی اس( برنامه هاش راحته؟ گیر میاد؟ نقشه های ایران رو داره؟ مثلا اگه توی یه کوه گم شدی میتونی مختصات جغرافیایی اونجا رو داشته باشی و مثلا اگه توی جزیره لاست گم شدی میتونی شمال جنوب رو بدون توجه به موقعیت ستاره ها یا خورشید پیدا کرد؟ اصلا جی پی اسش این قابلیت ها رو داره؟ و کلا چه قابلیت ها داره؟ مثلا ارتفاع از سطح دریا رو نشون میده؟ یا مثلا چه قدر راه رو طی کردید؟ و کلا اینا)
    با برنامه ی ترک بادی، میشه راحت با جی پی اس کار کرد و نقشه ها رو میشه از گوگل مپ گرفت (سایتشو قبلا معرفی کرده بودم). در مورد بقیه امکانات اطلاعاتی ندارم، به جز مورد مسافتی که طی کردید که با برنامه Jogging Body که داخلش هست سنجش میشه....

یک کلام، فوق العاده!!!!! توضیحاتش زیاده، همین قدر بدونید که رنوار واقعا شما رو از داشتن یه دوربین دیجیتال بی نیاز میکنه....

فرق KC910 و KC910i چیه؟
    مدل i درپوش لنز نداره متاسفانه، ولی در عوض حافظه داخلی 1 یا 2 گیگ داره و اینترفیس دوربینش خوشگل تر شده و برآمدگی لنزش کمتر شده.....به نظرم همون درپوش لنز میارزه به همش!!!!

6. 5 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

خب دوستان محترم و با صفا!
    خدا بخواد میخوام از خیر این 1200 بگذرم و یه گوشی با بودجه 300 تومان یه گوشی بخرم. خودم که جستوجو کردم اول ال جی K500 چشمم رو گرفت، بعد که بیشتر گشتم جناب آقای LG KC910 چشمم رو گرفت. از پست اول تا صفحه 30-40 خوندم و آشنا شدم با نظراتتون! حالا میخوام توی یه پست به من بگید از این گوشی راضی هستید؟ اگه میخواستید دوباره بخرید بازم همون رو میخریدید؟
    چیزایی که برام مهمه برای یه گوشی به ترتیب اولویت:

سوالات:
    فرق KC910 و KC910i چیه؟

خیلی ممنون میشم که توجیهم کنید. مرسی

سام علیک

خداییش گوشیه خوبیه
    به مرگ خودم
    1-ارسال اس ام اس رو باید عادت کنی از روی صفحه بزنی دیگه،کلا باید چیزی به نام دکمه ی سخت افزاری رو از توی ذهنت پاک کنی ،اگه به اینا عادت کنی آره راحته،یه مزیت که داره اینه که توی گوشی های دکمه دار فقط باید از انگشت شصت گرامی برای زدن دکگه ها استفاده کنی،در نتیجه کلا بقیه ی انگشتای اون دستت هم درگیر میشن و بدون استفاده،اما توی اینجور گوشی ها با هر انگشتی که بخوای حتی اون کوچولو موچولوئه هم میتونی اس ام اس بدی،و از بقیه ی انگشتات هم استفاده ی بهینه کنی
    2-وای فایش هم تا سرعت 11 مگابایت رو پشتیبانی میکنه ،کافی هست یا بیشتر میخواین
    3-شما اگه ترک بادی رو مثه بقیه ی بچه ها بریزی خیلی راحت هم قطب نما داری ،هم مسافت سنج داری،هم سرعت سنج،هم ارتفاع از سطح دریا هم ....
    تو هر نقطه ای که بشی حتی اگه هیچ نقشه ای هم توی ترک بادیت نباشه میتونی مختصات جغرافیایی خودت رو پیدا کنی،واسه هرجایی هم که بخوای نقشه ی جی پی اس ترک بادی هست، (دقت کن هرجا) البته یه سری شهرا هنوز تکمیل نشدن
    4-دوربین هم خودت گفتی دیگه

بین kc910 و KC910I هم تفاوت توی اینترفیس دوربین وقاب پشتشون هست
    میزان حافظه ی داخلی هم توی ورژنی که در ایران عرضه شده یکسانه
    پ ن :به نظر من همین معمولی رو بگیر چون اون درپوش محافظ لنز نداره
    موفق باشی

ئه،عمو حسین هم نوشت،خوب دیگه 2 نفر واست توضیح دادن،برو حالشو ببر
    راستی یه چیزی ،رفتیم مسافرت من با رزولوشن وایدش فیلم گرفتم،بعدکه برگشتیم تهران داییم اومده بود خونمون گفت بیار ببینم اونجا چی کار کردین،یعنی فیلم هارو بیار ببینیم
    منم گفتم ییا پای کام،گفت حال ندارم،بیار تو نلویزیون ببینیم،منم ترس و لرز گرفته بودم که خدایا نکنه کیفیتش تو TV خوب نباشه آبروم بره،خلاصه فیلم ها رو بدون کانورت ریختم روی DVD-RW آوردم گذاشتم تو دی وی دی،خدا بالا سر شاهده پلی رو که زدم خودم کفم برید،کیفیت توووووپ
    فول اسکرین،بدون شطرنجی و با کیفیت صدای فوق العاده
    داییم گفت کی هندی کم گرفتین؟
    گفتم هندی کم نیست موبایله
    قیافش اینجوری شد
    Last edited by pooria.rio; 31-03-2010 at 15:54.

8. 6 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها برنامه ebuddy دارین که روی رنوار کار کنه ؟

10. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tomalaki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا خیلی خیلی خیلی ... (10 سال بعد) خیلی ممنون! شنبه میریم میخریــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــم!

12. 4 کاربر از tomalaki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

بچه ها برنامه ebuddy دارین که روی رنوار کار کنه ؟
    حتما تايپيك منو تو جي اس ام آريا نديدي؟(همه چيز در مورد گوشي تمام عيار lgkc910renoir)
    اونجا برات آپ كردم ميتوني بري و دانلودش كني

14. 2 کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حتما تايپيك منو تو جي اس ام آريا نديدي؟(همه چيز در مورد گوشي تمام عيار lgkc910renoir)
    اونجا برات آپ كردم ميتوني بري و دانلودش كني
    ای دمت گررررررررم
    خیلی حال دادی

16. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

با تمي كه داخل ui profile /trekbuddy ريخته ميشه ارتفاع از سطح دريا،شتاب عمودي،افقي،سرعت و مسير حركت و..........رو نشون مي ده در ضمن قطب نماي ديجيتال هم داره
    البته با اجازه رفقا ديدم توضيحش كامل نيست :43:

18. 2 کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من با رزولوشن وایدش فیلم گرفتم
    جدی میگی؟! واقعا با واید گرفتی؟! آخه رزولوشن وایدش 400 در 240 هستش.......پس اگه VGA گرفته بودی چی میشد!!!

پی نوشت: الان دیدم رزولوشن واید 640 در 384 هم داره، فکر کنم تو با این فیلم گرفتی...... ولی بازم از VGA کمتره.....

20. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •