برو به آدرس سایت همون شرکت که ازش کارت خریدی همونجا میتونی وارد اکانتت شی ببینی
برو به آدرس سایت همون شرکت که ازش کارت خریدی همونجا میتونی وارد اکانتت شی ببینی
ممنون دوست من
منظور من اکانتی بود که خودمون توی کامپیوتر درست میکنیم ........ همچنین من مدتهاست که از اینترنت هوشمند استفاده میکنم که فقط یه شماره اتصال عمومی داره
حالا چی؟؟
فکر نکنم بشه دیگه اینو کاریش کرد مگه اینکه هر دفعه وصل میشی بشینی بنویسی چقد کانکت بودی![]()
بستگی به شهرتون داره که کارت هوشمند ( کارت تلفن هوشمند ) داشته باشه یا نداشته باشه!
همون جور که توی مثالم گفتم توی مشهد که من هستم مطمئنم که هست و تا حالا هم استفاده کردم و نقطه ضعفشم گفتم.
برین از سوپر مارکت یا باجه های روزنامه فروشی و بپرسین ببین دارین یا نه!
ضمنا خواهش می کنم قابلی نداشت.
البته این سوال جاش این جا نبود اما خوب !!!!!منظور من اکانتی بود که خودمون توی کامپیوتر درست میکنیم ........ همچنین من مدتهاست که از اینترنت هوشمند استفاده میکنم که فقط یه شماره اتصال عمومی داره
حالا چی؟؟
واسه این کار یه نرم افزار هست که توی همین پی سی وورد بگردی پیداش می کنی.
Last edited by tajrobenik; 07-11-2009 at 23:12.
درسته كه خيلي وقت گذشته ولي يكم بيشتر توضيح بدينهان خیلی خوب یه روش خیلی با حالی ه : یکم خنده داره....
استفاده از کارت هوشمند ( کارت تلفن)
توی مشهد که هست و با کد 900511 می شه وارد شد و این کارت رو از باجه می خرین...
بعد می رین توی خونه کد ها رو می زنید یه کد هست که 15 می شه توسط اون یوزر و پسوورد کارت هوشمند رو ثبت کنید....
حالا توی دیال آپ قبل از شماره تلفن اتصال یه 900511####### رو بزارید ( صفر نهصد و پانزده مربع مربع مربع بعد شماره اتصال)
فقط نکته منفیش اینه که شماره های دیال آپا حدودا همشون توی این سرویس غیر فعال... مگه شماره معمولی باشه
مثلا توی مشهد آفتاب یه شماره دیال آپ داره که با 9 شروع نمی شه و با 763 شروع می شه که می شه از اون استفاده کرد.
باید تو شهرتون امکان استفاده از کارت هوشمند تلفن وجود داشته باشه.
تو مشهد هست با اگه شماره 900511 رو بگیری می تونی از این امکان استفاده کنی.
=====
یه کارتی هست که هزار و شیصد تومن قیمتشه و حتی از تلفن همگانی هم می شه ازش استفاده کرد.
توی خونه هم می شه ازش استفاده کرد.
میخری و ازش به عنوان کارت تلفن استفاده می کنی ...
====
خوب حالا به جای این که شماره تلفن باهاش بگیری شما دیال کانکش اینترنت رو باهاش می گیری!@
Dial spy....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)