سلام به همه
من امروز رفتم تو بازی بعد از یک ماه این قیمتارو که دیدم
شما سرور 1 Plvl کردید یا نه ؟
سلام به همه
من امروز رفتم تو بازی بعد از یک ماه این قیمتارو که دیدم
شما سرور 1 Plvl کردید یا نه ؟
NK.IcedDragonDJmoji شما اسمت چیه توی گایا ؟
ما معموریمو معزور.گفتن هرکی جزو CS نبود رو بکشین.تازه ما فقط تو dd2 متحدیم جای دیگه مثل dd1 o junglle اگر همدیگه رو ببینیم میکشیم .
ما یه جای داریم به اسم lanhar که تا لول 60 ت میشه لول کرد ولی خوب دهن ادم سرویس میشه.مال لایت ها نمیدونم اسمش چیه همون جای که سلاح های لول 39-48 dread میده که خفنن.برو اونجا نه darki هست evo .
من که همون اول گفتم چرا دارکی نشدی اخه کدوم ادم عاقلی تو سرور که دارکی ها قوی هستن میره لایت میشه با اون همه صحبت.ولی گند زدین به بازی شما ... مسخره است واقعا ... دو تا گیلد همه ی بازی رو صاحب شدن . ارث پدرشونه انگار
اینجا هفته ای 6 یا 7 تا لول 60 داره به guild اضافه میشه تازه اینقدر به ملت خوش میگذره .70% افراد evo 2 تا 3 تا لول 60 دارن.تازه یه ادمای خفنی هر روز از سرور های دیگه میان full godess حال میکنه ادم باهاشون grind کنه.مخصوصا فرادی که از Teos اومدن.محمد تو هم به نظر من اگه بیای اینجا خیلی سریعتر از اونی که از لول 58-60 تو etain میخای بری اینجا از 1-60 میری.من 30 day exp stone.WTC رو استفاده کردم هنوز 9 روزش رفته از لول 15 شدم 58.
نصیحت از طرف من.برو عضو CS شو چون اگر بخوای عضو گیلد های دیگه بمونی 2 سال هم بازی کنی به جای نمیرسی.اونا بهت goddess armor o weapon میدن اونم واسه چهار تا کار ساده که به نظر من که مفت هم نمیارزه .برو AH رو نگاه کن اگه قیمت این صلاح ها ارمور ها رو ببینی مخت سوت میکشهبعد عید بعیده من ادامه بدم با این وضعیتی این دو گیلد بوجود آوردن لول کردن خیلی سخت شده .
منم وقتی تازه بازی رو شروع کرده بودم مثل تو فکر میکردم تو Etain اون موقع The Fallen قوی ترین گیلد بود مثل همین CS o Evo.منم همیشه هرجا هرکی از این گیلد رو میدیدم فحش بهش میدادم اعصابم خورد میشد اینا همیشه پارتی دارن ما رو تحویل نمیگیرن.تو این اشتباه رو نکن.وقت رو از دست نده تا اتحاد ما بهم نخورده برو انجا لول 60شو ازشون هرچی لازم داری بگیر بعد اگه عقده داشتی ولشون کن.
اگر هم اذیت کردنت واسه عضویت به من بگو با چندتاشون دوستم میگم بگیرنت اخه شندیم اذیت میکنن.
Last edited by DJmoji; 29-03-2010 at 13:52.
ممنون .
گفتم قبلا من hm هستم لول 57 . Cs منو قبول نمی کنه ... مگه اینکه همین الان um ام رو شروع کنم با conti . که الان امکان خرید conti رو ندارم.
آره همینجور داره انواع اقسام کلاس های مختلف um 60 و +58 به evo اضافه می شه در حالی که cs خیلی من ندیدم عضوای جدید بهش اضافه بشه .
البته من هیچوقت به اعضای این دو گیلد فحش ندادم حضوری... به هر حال قوی هستن ولی وقتی حق دیگران رو ضایع می کنن آدم دیگه سرخورده می شه . چند روز پیش داشتم um . mage پریستم رو لول می کردم که یه cs اومد گفت سه room ماله منه (کلا اونجا سه رووم داشت برای لول 35 ) بمونی اینجا ks ات می کنم ولی 100 میل بهت می دم که بری ! من همونجا log off کردم بیخیال شدم .
آره این طرح خوبیه که شما گفتی um بسازم خودم تا 54 میارمش بعد می رم عضو cs می شم که برم +58 بعد ازشون جدا می شم
من چه می دونستم آخه نووب بودم .... ولی خداییش طرف لایت رو دوست دارم . کلا من عاشق ضعیف ضعفا هستم ... حالتونو می گیریم حالا ... تعداد زیادی um می شناسم که به خاطر این تورم بازی رو ول کردن یه مقداری اوضاع بهتر بشه یه کارایی می کنیم.من که همون اول گفتم چرا دارکی نشدی اخه کدوم ادم عاقلی تو سرور که دارکی ها قوی هستن میره لایت میشه با اون همه صحبت
این lanhar یه نقشه اس دیگه ؟ طرف ما pando می شه فکر کنم . اصلا خوب نیست exp و mob هم کمه ... توی dd2 من یه روزه لول می شدم اگه ممکن بود بریم !
من که فعلا حالم از Grind داره بهم می خوره ! اینجا ما زیاد تو DD2 با لاینت ها مشکل ندارم! مشکل ما بیشتر کمبود بازیکن هست !!
خیلی سخت میشه PP درست کرد. اکثرا لول 60 شدن و یه سری nob هم هستن که اصلا در حد DD2 نیستن .
من 9% دیگه می خوام که 60 بشم. guard اکانت دوم رو 55 کنم میام Gaia.
سلام
بالاخره برگشتم خونه ی خودم.چه خبر از دوستان؟
به به
محمد هم لول 60 شد.تبریک ویژه.
آقا چطوری میشه از AH سرورهای دیگه خرید کرد؟
مثلا یکی میگه من اینو از lailah خردیم یا مثلا از gaia خریدم؟
ممنون . صاف شدم تا لول60 بشم.به به
محمد هم لول 60 شد.تبریک ویژه.
3 تا اکانت دیگه بساز . برای هر سرور یکی .آقا چطوری میشه از AH سرورهای دیگه خرید کرد؟
مثلا یکی میگه من اینو از lailah خردیم یا مثلا از gaia خریدم؟
و یه نرمال مود لول10 تو هر کدوم داشه باس که بتونن با Trade chat کار کنن .
به همین سادگی ! از طریق Linked تو iris هم می تونی Transfer کنی .فقط باید یه دوستی یا یه آدم مطمئن برای Transfer پیدا کنی.
می دونم چی کشیدی.خودمون درد کشیده ایم.
کاظم من این 4 تا رو پیدا کردم. بهتره بهشون Pm بدی تو forum
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)