دوستان سلام
میخواستم بدونم آیا نسخه ای از این برنامه رو کسی داره که بشه آپدیتش کرد و expire هم نشه؟
درضمن من انتی وایرسش اصلشو خریدیم. حالا میخوام بدونم اگه این سکیوریتی رو رو سیستمو نصب کنم این دوتا با هم اشکال ایجاد نمی کنن؟
مرسی
دوستان سلام
میخواستم بدونم آیا نسخه ای از این برنامه رو کسی داره که بشه آپدیتش کرد و expire هم نشه؟
درضمن من انتی وایرسش اصلشو خریدیم. حالا میخوام بدونم اگه این سکیوریتی رو رو سیستمو نصب کنم این دوتا با هم اشکال ایجاد نمی کنن؟
مرسی
سلام
نورتون اينترنت سكوريتي كه خودش انتي ويروس داره
اگه هم ميخواي نصب كني آنتي ويروس رو نميتوني
چون نورتون يك پيغام ميده كه بايد همه پاك شن
حالا نسخه من اكسپاير شده كسي لايسنس نداره بده به ما؟؟؟؟؟
سلام...نوشته شده توسط galaxy_110
کاشکی قبل از خریدش مشورت می گرفتی...
پیشنهاد نه تنها من بلکه خیلی از دوستان این می تونه باشه که شما از انتی ویروس Kaspersky استفاده کنی... هم سبک هم قوی...
حالا شما 2 تا راه داری...
1- اون چیزی رو که خریدی پس بدی..
2- کرک هم هست برای هم انتی ویروس هم اینترنت سکیوریتی.... باید در تاپیکش پیدا شه... ( شما اگه بگی یکی از ایران برات بفرستی خیلی بهتره !)
موفق باشی.![]()
ممنون بچه ها
ناشناس جون. راستش پس كه نميخوام بدمش ولي دو تا سوال
1. اين برنامه اي كه شما معرفي كردي آيا Internet Secutiry و Firewall هم داره؟ ميشه بي زحمت آدرس دانلودشو به من بدي. راستش search كردم نتونستم اون چيزي كه ميخوام پيدا كنم.
2. ميتونم اون NOrton Internet Security كرك شده رو طوري نصب كنم كه Norton Anti Virus خودم رو هم داشته باشم؟ درضمن نسخه كرك شدش خوب كار ميكنه؟ منظورم از لحاظ security؟
Cheers
Last edited by galaxy_110; 25-07-2006 at 15:42.
دوستان اگه یه راهنمایی بدن ممنون میشم.![]()
CHEERS
Galaxy عزیز...نوشته شده توسط galaxy_110
محصولات کسپرسکی :
Personal Productsشما اون ها رو می تونی از این لینک دانلود کنی (در همین فروم هم فراوون اومده):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال 2 هم بله.... چرا که نه .... اما معمولا یکی کار دیگری رو هم می کنه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)