تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1280 از 3195 اولاول ... 28078011801230127012761277127812791280128112821283128412901330138017802280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,791 به 12,800 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نه به خدا هنوز صفر کیلومتره به خدا .... سعید خان گفت فرمت کن ..همین!

بله با 360 فرمت کردم فابریک خودش بود تو جعبه خودش 250گیگ
    حتی 5 تا بازی و 2 تا ویدئو دمو هم روش بود.
    بابا به فریادم برسید بیچاره شدم

اقا سعید گفتی فرمت کن من هم کردم بعد از فرمت میگه U NFORMATTED
    دیگه هارد و تشخیص نمیده بازم فرمت کردم باز همینو میگه!!!!

حالا چیکار کنم پسرم پوست از کلم داره میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بفریادم برسیدددددددددددددد!
    من میبایست به گارانتی و شرکت اون اعتماد کنم که جنسی که ازشون خریدم اصلی باشه شرکت هم که لادیز هست و تنها گارنتی کننده شرکتی اصلی 360. به هر حال امروز تماس داشتم با شرکت و هستند ولی تکنسینشون نبود قرار برای ساعت 3-4 گذاشته شد . حتما اخرین خبر رو به اطلاعتون خواهم رساند ولی کماکان منتظر تجربیات ارزشمند شما دوستان خواهم بود.
    خب معلوم شد که مشکل اصلی از هاردتون شروع شده. من به شما گفتم هارد رو Format کنید تا Sector ها دوباره مسیر یابی بشن.

حالا که هارد واسه کنسول غیر قابل شناسائی شده 2 تا احتمال داره:

1.هاردتون ه ک شده هست ( از این هارد های دست ساز) چون Xbox 360 فقط هارد مخصوص به خودش رو قبول میکنه.

2.دستگاه بهش ضربه وارد شده و هارد مشکل پیدا کرده.

البته من بعید میدونم دستگاه شما مشکل اول رو داشته باشه چون اولا شرکت لادیز وقتی کنسول رو میخره اونو کپی خور میکنه و

بعد از تست های فنی اونو پلمب میکنه ! دستگاهتون که ایشالا پلمب بوده دیگه !؟

شما هارد دستگاهت رو در بیار و پشتش رو نگاه کن ببین یک label هفت رنگ مربعی شکل وجود داره که برند Microsoft وسط اون نمایان

هست و پس زیمنه اش هم Xbox 360 هست. دقت کنید که این Label کجی یا خراشیدگی یا اینکه سوراخ نباشه(چون زیرش پیچه)
    سعید جون console id میخوای چکار ؟؟؟
    شما که تا دیروز میخواستی سر به تن من نباشه حالا شدیم سعید جون !؟
    آخه من یه هفته نیست خریدم...
    کنسول آخ بگه من قلبم وامیسه
    سری اول که هنگ کرد تو Dante's inferno بود ... سری دوم هم توی army of two 2 بود....
    dante وقتی هنگ کرد از رو disk اجرا میشد... ولی army of two روی هارد نصب بود.....
    مبارکتون باشه.

آره خب همه همینطورا

شما بازیهاتو از یک نفر خریدی درسته !؟
    Last edited by SamGun; 27-03-2010 at 11:17.

2. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

تو سایتdbazi نوشته :
    پشتیبانی ایکس‌باکس360 از حافظه‌های فلش USB
    روز گذشته مسوولان کمپانی مایکروسافت از عرضه‌ی آپدیت ویژه‌ی ایکس‌باکس360 در تاریخ ششم آوریل (17 فروردین 1389) خبر دادند که امکان استفاده از حافظه‌های فلش را برای کاربران این کنسول فراهم خواهد کرد.
    این بدین معناست که کاربران ایکس‌باکس360 می‌توانند از این تاریخ به بعد از حافظه‌های فلش USB به جای دیسک‌ سخت کنسول استفاده کرده ذخیره‌های بازی‌ها، نسخه‌های آزمایشی عناوین و همچنین پروفایل‌های خود را بر روی آن‌ها ذخیره کنند.
    کاربران می‌توانند پس از اتصال حافظه‌ی فلش از طریق درگاه USB با حجم حداقل 1 گیگابایت به کنسول ایکس‌باکس360 و تایید آن به عنوان یکی از جایگاه‌های ذخیره سازی با مراجعه به بخش تنظیمات مقدار حافظه‌ی مورد نیاز خود را تا حداکثر 16 گیگابایت افزایش دهند.
    حجم خالی باقی‌ مانده بر روی حافظه‌ی فلش کاربران قابل استفاده بر روی رایانه‌های شخصی خواهد بود.
    حافظه‌های فلش بلافاصله پس از نصب به عنوان جایگاه ذخیره شناخته نخواهند شد و پس از هربار اتصال به درگاه USB کنسول، کاربر می‌بایست به بخش تنظیمات مراجعه کند.
    بر طبق اطلاعات ارائه شده کاربران می‌توانند از دیسک‌های سختی که توسط درگاه USB به رایانه‌های شخصی متصل می‌شوند نیز استفاده کنند، اما هم‌چنان محدودیت 16 گیگابایتی وجود خواهد داشت. همچنین کاربران می‌توانند از دو حافظه‌ی فلش یا دیسک سخت بطور هم‌زمان استفاده کرده و حجم حافظه‌ی جانبی خود را تا 32 گیگابایت افزایش دهند.
    هرچند طرح بالا خدمتی مناسب از سوی مایکروسافت برای کاربران پلت‌فرم ایکس‌باکس360 بنظر می‌رسد اما وجود محدودیت حجمی 16 گیگابایتی بار دیگر به ما گوشزدمی‌کند که منافع کاربران در درجه‌ی دوم اهمیت قرار دارد و مسوولان این ابر کمپانی بیشتر نگران فروش دیسک‌های سخت کنسول ایکس‌باکس360 و پر شدن جیب خود هستند.

- Xbox360

به‌نقل از VG247

4. 13 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

بچه ها من چه طوری میتونم باطری کنترلرهارو شارژ کنم؟ البته موقع خرید دستگاه فروشنده یه دستگاهی به من داده تحت عنوان شارژر باطری که سیم یو اس بی هم داره چه طوری با این شارژر کار کنم؟ اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

بچه ها من چه طوری میتونم باطری کنترلرهارو شارژ کنم؟ البته موقع خرید دستگاه فروشنده یه دستگاهی به من داده تحت عنوان شارژر باطری که سیم یو اس بی هم داره چه طوری با این شارژر کار کنم؟ اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    کافیه سیم usb رو وصل کنید به xbox یا کامپیوتر خودش شارژ میشه .
    البته میتوتید هم دسته رو شارژ کنید هم بازی کنید فقط سیم usb رو وصل کنید به xbox همین!

7. 5 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوب دوستان این update جدید که قرار شد 6 april بیاد اما من gamespot رو میخوندم چیزی راجع به نصب بازی ها نگفته بود و فقط این موارد رو شامل میشد:

Users will be able to use their devices to store profiles, game saves, demos, and other information. The update will also tweak memory management functions to allow better control of what the user wants to copy or move between devices.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

شما که تا دیروز میخواستی سر به تن من نباشه حالا شدیم سعید جون !؟
    بده کار هم شدیم سعید {جون}؟؟؟
    نه این حرفا چیه ؟؟؟ من وتو از این حرفا نداریم که !!!
    Last edited by A.N.A.P; 27-03-2010 at 14:45.

11. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خب معلوم شد که مشکل اصلی از هاردتون شروع شده. من به شما گفتم هارد رو Format کنید تا Sector ها دوباره مسیر یابی بشن.

حالا که هارد واسه کنسول غیر قابل شناسائی شده 2 تا احتمال داره:

1.هاردتون ه ک شده هست ( از این هارد های دست ساز) چون Xbox 360 فقط هارد مخصوص به خودش رو قبول میکنه.

2.دستگاه بهش ضربه وارد شده و هارد مشکل پیدا کرده.

البته من بعید میدونم دستگاه شما مشکل اول رو داشته باشه چون اولا شرکت لادیز وقتی کنسول رو میخره اونو کپی خور میکنه و

بعد از تست های فنی اونو پلمب میکنه ! دستگاهتون که ایشالا پلمب بوده دیگه !؟

شما هارد دستگاهت رو در بیار و پشتش رو نگاه کن ببین یک label هفت رنگ مربعی شکل وجود داره که برند Microsoft وسط اون نمایان

هست و پس زیمنه اش هم Xbox 360 هست. دقت کنید که این Label کجی یا خراشیدگی یا اینکه سوراخ نباشه(چون زیرش پیچه)
    سعید جان ممنون
    به هر حال این هارد بدقلق شده
    فردا قرار شد برم لادیز پیش اقای جوادی بهم گفت که تا بحال این مشکل رو نداشتن و گفت باز اپدیت میکنیم و هارد رو هم بررسی .امیدوارم فردا جواب بگیرم.

ضمنا جعبه پلمپ بود و هار هم موقع فرمت ازم شماره سزیال دستگاه رو خواست که دفعه اول از رو جعبه اشتباهی زدم هیچ عکسالعملی نشون نداد دفعه بعدی که شماره سریال صحیح رو وارد کردم شروع به فرمت کرد.فکر نکنم حک شده باشه.

قربانت

13. این کاربر از kssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

تو سایتdbazi نوشته :
    پشتیبانی ایکس‌باکس360 از حافظه‌های فلش USB
    روز گذشته مسوولان کمپانی مایکروسافت از عرضه‌ی آپدیت ویژه‌ی ایکس‌باکس360 در تاریخ ششم آوریل (17 فروردین 1389) خبر دادند که امکان استفاده از حافظه‌های فلش را برای کاربران این کنسول فراهم خواهد کرد.
    این بدین معناست که کاربران ایکس‌باکس360 می‌توانند از این تاریخ به بعد از حافظه‌های فلش USB به جای دیسک‌ سخت کنسول استفاده کرده ذخیره‌های بازی‌ها، نسخه‌های آزمایشی عناوین و همچنین پروفایل‌های خود را بر روی آن‌ها ذخیره کنند.
    کاربران می‌توانند پس از اتصال حافظه‌ی فلش از طریق درگاه USB با حجم حداقل 1 گیگابایت به کنسول ایکس‌باکس360 و تایید آن به عنوان یکی از جایگاه‌های ذخیره سازی با مراجعه به بخش تنظیمات مقدار حافظه‌ی مورد نیاز خود را تا حداکثر 16 گیگابایت افزایش دهند.
    حجم خالی باقی‌ مانده بر روی حافظه‌ی فلش کاربران قابل استفاده بر روی رایانه‌های شخصی خواهد بود.
    حافظه‌های فلش بلافاصله پس از نصب به عنوان جایگاه ذخیره شناخته نخواهند شد و پس از هربار اتصال به درگاه USB کنسول، کاربر می‌بایست به بخش تنظیمات مراجعه کند.
    بر طبق اطلاعات ارائه شده کاربران می‌توانند از دیسک‌های سختی که توسط درگاه USB به رایانه‌های شخصی متصل می‌شوند نیز استفاده کنند، اما هم‌چنان محدودیت 16 گیگابایتی وجود خواهد داشت. همچنین کاربران می‌توانند از دو حافظه‌ی فلش یا دیسک سخت بطور هم‌زمان استفاده کرده و حجم حافظه‌ی جانبی خود را تا 32 گیگابایت افزایش دهند.
    هرچند طرح بالا خدمتی مناسب از سوی مایکروسافت برای کاربران پلت‌فرم ایکس‌باکس360 بنظر می‌رسد اما وجود محدودیت حجمی 16 گیگابایتی بار دیگر به ما گوشزدمی‌کند که منافع کاربران در درجه‌ی دوم اهمیت قرار دارد و مسوولان این ابر کمپانی بیشتر نگران فروش دیسک‌های سخت کنسول ایکس‌باکس360 و پر شدن جیب خود هستند.

- Xbox360

به‌نقل از VG247
    به نظرتون با اومدن این آپدیت خرید ایکس باکس الیت به خاطر هاردی که داره میصرفه؟
    هر بازی به طور متوسط چقدر حجم میگیره
    ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بده کار هم شدیم سعید {جون}؟؟؟
    نه این حرفا چیه ؟؟؟ من وتو از این حرفا نداریم که !!!
    نه عزیز دلم آخه واسه من خیلی عجیبه !! من واقعا تا حالا به کسی اینجا نه توهین کردم نه فخر فروشی کردم نه تکبر به خرج دادم

ولی شما با من خوب نیستی . من اینجا به همه احترام میزارم چون همه بزرگ من هستن و وظیفه ی خودم میدونم که این کارو بکنم
    (البته کسانی هم هستن که حتی ارزش جواب سلام رو هم ندارن و خودشون هم میدونن کی هستن ) ولی خب 99% بچه ها مثل
    گل میمونن شما هم یکی از گلبرگ هاش علی جان !

سعید جان ممنون
    به هر حال این هارد بدقلق شده
    فردا قرار شد برم لادیز پیش اقای جوادی بهم گفت که تا بحال این مشکل رو نداشتن و گفت باز اپدیت میکنیم و هارد رو هم بررسی .امیدوارم فردا جواب بگیرم.

ضمنا جعبه پلمپ بود و هار هم موقع فرمت ازم شماره سزیال دستگاه رو خواست که دفعه اول از رو جعبه اشتباهی زدم هیچ عکسالعملی نشون نداد دفعه بعدی که شماره سریال صحیح رو وارد کردم شروع به فرمت کرد.فکر نکنم حک شده باشه.

قربانت
    خواهش میکنم عزیز.

البته شانس شما هم توش بی تاثیر نبوده ! این مشکل هم هیچ ربطی به Update تی که اون آقا جواد گفت نداره.

به احتمال 95% هم هاردتون رو عوض میکنن(اون 5% رو هم اگه تونستید با اسرار حلش کنید)

هارد های حک شده به هارد هایی میگن که تعمیر کارها و یکسری فروشنده ها درست میکنن و میفروشن.
    این هارد ها هم مربوط به LAPTOP میشه و چون هارد 360 هم از همون هارد LAPTOP ( ولی فقط یک مدل ) هست میان با نرم افزار های

کامپیوتری و یکسری مراحل دستوری پارتیشن هارد رو تبدیل به Format قابل Support این کنسول میکنن و اونو با قیمتی ارزان تر

به فروش میرسونن. البته بچه ها میگن که این هارد ها بهتره , ولی من میگم چون NAND این هارد ها دستکاری شده احتمال اینکه

توسط یک Update داشبورد این هارد از کار بیوفته هست.
    ؟
    خب عزیز الان هاردهای 250GB هم اومده !! 32GB کجا 250GB کجا !
    در ضمن Buffer هارد بیشتر از Flashram هست.
    یعنی اگه هارد اکسترنال دارید خیلی بهتر از Flash هست.

در غیر این صورت همون هارد کنسول از همه بهتره.

16. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

؟
    سیو بازی ها حداکثر 2 MB حجم میگیره.هر چند در بازی هایی مثل FIFA با ساخت سیو ها و تورنومنت های نتعدد ممکنه تا 20 MB یا بیشتر هم پیش بره.سیو 70 درصد بازی ها حتی به MB هم نمی کشه و در همون KB می مونه.
    و نصبشون روی هارد با توجه به بازی بین 7-10 GB
    بعید می دونم کارایی هارد از بین بره اما برای سیو مستقیم آهنگ و چیزهایی نظیر این واقعا تاثیر گذاره

18. 5 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •