تو نقشه قشنگ نشون میده کجا بری..
می ری به یه دکل میرسی که ماموریت میگیری..

تو نقشه قشنگ نشون میده کجا بری..
می ری به یه دکل میرسی که ماموریت میگیری..

زیاد از بازیش خوشم نیومد.
نسخه 1 خیلی قشنگتر بود...

بازي چرا اينجوريه ؟!!
يه تير ميزني دوربين دو متر ميره بالا ! اصلا نميشه تير اندازي كرد !
هرچقدر هم بازي ميكنم نميتونم با بازي ارتباط بر قرار كنم !! به نظرم چون اولين باره ميخوام نسخه اي از اين سري رو بازي كنم اينطوريه نظرم . كلا از دانلود بازي پشيمون شدم ...

بستگی داره تفنگت چی باشه
میتونی تفنگ بهتری بگیری یا ارتقاش بدی که اینطوری نشه
بازی هم سلیقه ایه هرکسی خوشش نمیاد
خودم به شخصه 3 روزه دارم پشت سرهم بازی میکنم

من تموم کردم ولی تو فروم های خارجی شکایت کردن که پرش داره یا یک وقفه تکراری انجام میشه.
یکی از ایرادات این بود که وقتی کار از کسی میگیری تو نقشه معمولا یک علامت میده که باید بری اونجا اما گاهی ناپدید میشه من مجبور هی لود کنم بعد یک لحظه ببینم کجاست بعد که ناپدید میشه میرم اونجا.

سلام بچه ها من بازی رو دانلود کردم الان...اما کرک نمیشه....خواهشا یکی کمکم کنه..ممنون..پدرم دراومد تا تموم شد..کرک میخوام..لینک بدید خواهشا!!!! ...کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...ک مک..!!!!

کمک..کمک..کمک..
.gif)

سلام ودرود
من هم بازی رو یک ماه پیش تموم کردم یه سری تغییرات خوب داشت اما مشکلات هم داشت، مبهم بودن بعضی از عملیات ها به علاوه شلوغ بودن کمپ های دوستان که نیمیشد بعصی وقتها فهمید که کدوم فرد مورد ماموریت هستش ولی همه نسخه های استالکر به خاطر سبک تنوع گراینه اش ارزش بازی داره.

البته برای من که ماموریت مبهمی نداشت رو نقشه وقتی شلوغ میشد دنباله شخصه خاصی میگشتی یکم اعصاب خرد کن بود

منظور بنده هم همین بود...البته برای من که ماموریت مبهمی نداشت رو نقشه وقتی شلوغ میشد دنباله شخصه خاصی میگشتی یکم اعصاب خرد کن بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)