یکی از بچه های اصفهان به من گفت که از دکه میدان دروازه دولت گرفته . برو بگو ویژه نامه دنیای بازی رو می خوام .آقا یکی یک آدرس درست به من بده که صددرصد مجله های دنیای بازی را داشته باشه با تشکر....
یکی از بچه های اصفهان به من گفت که از دکه میدان دروازه دولت گرفته . برو بگو ویژه نامه دنیای بازی رو می خوام .آقا یکی یک آدرس درست به من بده که صددرصد مجله های دنیای بازی را داشته باشه با تشکر....
حالا ما ویژه نامه نمی خواهیم ماه نامه میخواهیم بازهم دارد؟؟؟؟نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب؟ من که نفهمیدم آخر شما این ویژه نامه رو می خواید یا مجله ها رو ولی هر جفتشون رو اونجا داردن.حالا ما ویژه نامه نمی خواهیم ماه نامه میخواهیم بازهم دارد؟؟؟؟
شما میتونی به اون رفقیتون بگی کجای دروازه دولت؟؟؟نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون یک جا و دو جا که نیست کلی دکه این ور و اونورش هست کدومش؟؟/
بابا اين گيوه گشاد بازي ها چيه پاشو برو بگرد ديگه 20 تا بشتره؟ ميميري به 20 تا دكه سر بزني ؟
متاسفم![]()
آقا اولا شما شرط ادب یادت نره.
من برای شما خیلی احترام قائلم بخاطر اولین بازی که با گیم مکر ساختیدو منتظرجزیره ی نفرین شده هستم.
بعدم باشه میرم میگردم.
شرط ادب رو حال کردم
ولی من هر چی تاپیک رو زیر و رو کردم بازی از این آقا احسان ندیدم میشه بگید کجاست؟؟؟
(ببخشید off topic بود ها!)
نمی خوام تایپیک را منحرف کنم ولی توی تایپیک زیر پیدا کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)