در مورد IVAO شما چند صفحه قبل رو جست و جو کنيد البته فقط پست هاي TOOMY-2008 رو""چون ايشون کامل در موردش توضيح دادند.
نسخه ايکس 2 دي وي دي هست. دانلودش هم مشکل هست چون لينک مستقيمي براش نيست.
براي آنلاين هم خير دنگ و فنگ نداره البته بستگي داره...
در مورد IVAO شما چند صفحه قبل رو جست و جو کنيد البته فقط پست هاي TOOMY-2008 رو""چون ايشون کامل در موردش توضيح دادند.
نسخه ايکس 2 دي وي دي هست. دانلودش هم مشکل هست چون لينک مستقيمي براش نيست.
براي آنلاين هم خير دنگ و فنگ نداره البته بستگي داره...
خوب من جند سال پیش با Fokker 50 داشتم از اهواز بر میگشتم و 5 دقیقه توی هوا بودیم ( یعنی نزدیکای امیدیه ) که مهماندار خبر داد هواپیما دچار نقص فنی شدهو راحت برگشت فرودگاه نشست. ( با اینکه پر سوخت بود) به نظر شما با سوخت پر نشست یا توی هوا خالی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
بچه ها به سایت منم سر بزنید راجب شبیه ساز پرواز توضیحاتی میدم
گالری عکس و فیلم هم داره که مطمئنم ازش لذت میبرید
سوال و مشکلی هم بود در خدمتم
هواپیما میتونه با سوخت پر پر هم بشینه ولی دقت خلبان باید خیلی بیشتر باشه و نرم تر بشینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nima_arafati; 24-03-2010 at 16:11.
بله فوکر ميتونه با وزن takeoff" لندينگ هم بکنه.
و اينکه اگر قرار باشه خلبان خارج از قوانيني که براي اون تايپ هواپيما تعيين شده " عمل کنه خيلي ريسک زيادي ميکنه و يه چيز اونور حرفه اي بايد باشهاما نميگم امکانش نيست...
راستی یه سوال دیگه هم داشتم اینکه من یه فوکر 100 با حجم 1.5 گیگابایت برای شبیه ساز دانلود کردم ولی cockpit virtual رو نمی آورد. چرا؟؟؟
ویندوزم Xp 64biti هستش.
ممنون.
یــا عــلی
از این سایت هواپیما دانلود کنید من که تا حالا مشکلی تو هواپیماهاش ندیدم.
مطمئنی 1.5 گیگ بوده نه 1.5 مگ!؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آره مطمئنم توی 4 روز دانلود شد.
میشه سایتش رو به ما هم معرفی کنی!؟ 1.5 گیگ برای یه هواپیما !!!![]()
اوني که شما دانلود کردي F100 Digital Aviation هست که cockpit virtual نداره ولي خيلي کيفيتش خوبه...![]()
1.5 گيگ زياد نيست دوست من! به حجم PMDG هاي من نگاه کنيد:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)