یه دیکشنری هست unidic تلفظ هم داره(بعضی ورژن ها)تو فروم بگرد،هست(تو قسمت نرم افزار 3d v60).فقط قبلش از تاپیکش بپرس تا ورژن درست رو انتخاب کنی.حجمش هم حدود 9 مگابایته.
برای نصبش یا باید ساینش کنی.یا گوشیت رو -- کنی.![]()
یه دیکشنری هست unidic تلفظ هم داره(بعضی ورژن ها)تو فروم بگرد،هست(تو قسمت نرم افزار 3d v60).فقط قبلش از تاپیکش بپرس تا ورژن درست رو انتخاب کنی.حجمش هم حدود 9 مگابایته.
برای نصبش یا باید ساینش کنی.یا گوشیت رو -- کنی.![]()
بچه ها این گوشی حالتی داره که بشه بهش زمان داد بعد از چند دقیقه در حالت استندبای قفل بشه ؟ و فقط با کد بشه بازش کرد ؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یانه ؟
اگه داره میشه بگین چحوری باید فعالش کرد ؟
مرسی
آره داره
settings>general>security>phone and sim card>phone auto lock period>user defind
بعد بهش زمان میدی
کدشم 8 تا صفره
سلام بر دوستان من حدود 1 سالی می شه که این گوشی رو دارم و تا حالا با باتری گوشی مشکلی نداشتم (البته انو قبلنم گفته بودم) ولی الان یکی دو روزی گوشی را که شارژ میکنم تا صبح 3 تا دونه دیگه خط بیشتر نمونده لطفا منو راهنمایی کنید.
سلام
می تونید از روشی که برای نگه داشتن باتری در همین تاپیک هست استفاده کنید. البته حتما روش بازگشت به حالت
اولیه رو هم یاد بگیرید. ولی به شخصه پیشنهاد می کنم که یک بار بزارید شارژش کامل خالی شه بعد بزنید به شارژ تا
و تا کامل پر نشده کاری باهاش نکنید.
موفق باشید
لطفا یکی بهترین روش برای بهتر کردن صدا موقع فیلم برداری رو بگه.ممنون میشم
سلام
دوستان عزیز من برای گوشیم کد گذاشته بودم ولی صبح که خواستم روشنش کنم دیگر کد رو قبول نمی کرد و همش می زد 5 دقیقه دیگر باز می شود که چنین چیزی نشد منم دکمه 1و3 رو گرفتم و بعد روشنش کردم بعدش گوشیمصفحه کلیدش شروع به چشمک زدن کرد و هیچ اتفاق نمی افتاد و همین طوری تکرار می کرد بعدش باطری رو در اوردم حالا که روشنش می کنم آرم گوشیم میاد و میره و اصلآ روشن نمیشه لطفآ راهنمایی کنید.
دوستان من برنامه ی imbuzzرو روی گوشیم نصبیدم
الان خاموش روشن شد
دیگه بالا نمیاد
چیکارش کنم؟؟
سلام دوستان.
با اینکه این گوشی کمیاب هست ولی یکی پیدا کردم تو کرمانشاه.هشت گیگ 440 هزار تومن.خیلی عجیب بود من خودم نه ماه پیش از همون پاساژ خریدم 455 هزار تومن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)