عزیزان من این صفحه رو باز میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه یا ثبت نام کنید یا وارد شوید من که ثبت نام و اکانتم فعال شده چیکار کنم؟؟؟
لطفا این پچ ها رو برای من بفرستین؟؟؟
عزیزان من این صفحه رو باز میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه یا ثبت نام کنید یا وارد شوید من که ثبت نام و اکانتم فعال شده چیکار کنم؟؟؟
لطفا این پچ ها رو برای من بفرستین؟؟؟
سلام
سال نو شما مبارک.
من از پچ pes edit 6 استفاده می کنم.و یه آپشن فابل آخرین نقل و انتقالات رو مب خوام که درست کار بکنه.لباسا بهم نریزه.
حالا اگه آخرین نقل و انتقالات هم نبود عیبی نداره.فقط خیلی ضروری من الان بی پیس موندم.
تورو خدا یکی برام اینو بذاره .ثواب داره
خوب می تونی از دات کام استفاده کنی من اون موقع از دامین دات نت استفاده می کردم. به لینک اگه نگاه کنی p30world.net هست شما دات کامش بکن و اینتر بزن. البته چند وقته که ذاتا دامین دات نت سایت غیر فعال شده
آرمین جان مستر لیگ از نسخه های قدیمیش نهایت نداشت . ما در این مورد پارسال و سال قبلش صحبت کرده بودیم ! خودت مگه پارسال مستر لیگو بیشتر از 20 سال نرفتی ؟ یادمه میگفتی با یک بازیکن حدود 900 تا گل زدی شاید هم نسخه 6 بازی بود یادم نیست دقیق .
پایان نداشتن که معنی نداره آخه فوتبال واقعی هم پایان نداره و هر سال تیمها مسابقاتو از سر میگیرن اما اینکه یک بازیکن دوباره جوون بشه طبیعی نیست من فکر میکنم کونامی مجبور بوده اینکار رو بکنه چون اگه بازیکنان بعد از رسیدن به سن بازنشستگی از بازی حذف بشن بعد از 10 سال دیگه بازیکن معروفی وجود نخواهد داشت و همه بازیکنان موهومی میشن که این مساله سبب میشه گیمر دیگه انگیزه ای برای ادامه نداشته باشه .
شاید بهترین کار این باشه که گیمر خودش یک زمان معین کنه مثلا بعد از 10 الی 15 سال این مد رو دیگه ادامه نده . حالا من در ادامه نظر خودمو در مورد اینکه چطوری این بخش برامون جذابتر باشه میگم .
برنامه من در مورد این بخش اینه :
به نظر من اولا یک گیمر باید زمان مسابقات رو کمتر از 15 دقیقه نذاره ( حدود 15 دقیقه به نظر من مناسبه )
2- هر گیمر نهایتا در هر روز بطور متوسط بیشتر از 4 بازی نباید انجام بده ( ولی برای هر بازی کلی برنامه و ترکیب چینی متناسب با حریفش داشته باشه )
3- ما باید برای این بخش هدف گذاری کنیم . هر کسی میتونه ابتدای شروع این بخش یک هدف رو تعیین کنه مثلا یکی میگه هدف من جمع کردن کل ستاره هاست یکی دیگه هدفشو کسب تمام عناوین ممکنه تعیین میکنه یکی دیگه حداکثر کردن بودجه باشگاه از طریق استعداد یابی و پرورش و فروش اونها و.....
اما هدف من ابتدا کسب عنوان نخست لیگ اروپا و بعد ایستادن بر سکوی معتبرترین جام باشگاهی یعنی جام قهرمانی باشگاههای اروپاست . هر وقت این عناوین رو کسب کردم این بخشو دیگه بازی نمیکنم .
حتما میگید ما که همون سال اول نهایتا دوم میتونیم به این هدف برسیم . من چند ماه میشه که دارم روی بخش استتها و کلا گیم پلی بازی کار میکنم تا هم بازی واقعی تر بشه و هم سخت تر راههای زیادیو هم امتحان کردم همونطوریکه میدونی حتی بخشی از دیتا بیس دمو رو جایگزین کردم اما اون کار درستی نبود چون زمان پاسخ دهی کند و غیر واقعی میشد .
نهایتا با کلی سعی و خطا یک بالانس بسیار خوب در بازی ایجاد کردم که در عین حالیکه بازی طبیعی تر شده بازیها سخت تر شدن . اصول کار هم خیلی ساده هست . من این بالانس ایجاد شده رو از بازی فیفا الهام گرفتم درسته که گیم پلی این بازی دقیقا شبیه فیفا نشده اما جان مایه و اصول مهم اون رو در این بازی پیاده کردم .
توی بازی فیفا از قدرت بدنی بازیکن صاحب توپ کم میشه ( البته این طبیعی نیست ) من در اینجا در تمام حال چه پا به توپ و چه بدون توپ از قدرت بدنی بازیکنان تیم خودم به یک نسبت دقیق با کلی امتحان و آزمایش کم کردم .
توی فیفا بازیکن صاحب توپ مسافت زیادیو نمیتونه یک تنه پیشروی کنه من اینکار رو با کم کردن سرعت بازیکن پا به توپ خودی و افزایش سرعت بازیکن بدون توپ حریف به تعادل رسوندم . قدرت شوت بازیکنان در فیفا و pes بسیار زیاد و کاملا غیر واقعیه من این بخشو هم در این بازی متعادل کردم . همچنین مهارت دروازه بانها رو هم به یک نسبت افزایش دادم .علاوه بر این , این فاکتورها و چند مورد دیگه رو در تمام بازیکنان به یک نسبت به هم نزدیک کردم چون اختلاف تواناییهایی مثل سرعت و چند مورد دیگه در دنیای واقعی کمتر از این بازیه .
با این تعدیلاتی که صورت گرفته بازی طبیعی تر و سخت تر شده بعد از اینکه من این تعادل رو در گیم پلی ایجاد کردم مستر لیگو شروع کردم ( با تیم رم ) سال اول بدلیل اینکه نتونستم تیمو تقویت کنم چیزی نمونده بود به دسته دوم سقوط کنم و نهایتا در پایان فصل تونستم رتبه 16 جدول رو کسب کنم . سال بعد با فروش بعضی از بازیکنان و خرید بازیکنان جدید تیم کمی تقویت شد که نهایتا در پایان فصل تونستم رتبه 14 جدول رو بدست بیارم . سال سوم با اختصاص بخش عمده ای از بودجه باشگاه برای خرید بازیکنان نقاط ضعف تیم رو پوشش دادم و الان که آخرای فصل هستم در رتبه دهم قرار دارم که فصل بعد با تغییراتی در سیستم تیم به احتمال زیاد یکی از سهمیه های لیگ اروپا رو کسب خواهم کرد .
نهایتا تا یک ماه دیگه اولین تصاویر و اخبار رسمی از pes 2011 منتشر میشه ( اینو هفته پیش فرناندو و آدام میگفتن ) برنامه من اینه که نهایتا تا سه یا 4 ماه دیگه دو لیگ معتبر اروپا رو فتح کنم اگه این هدف محقق نشد میزارم برای نسخه بعدی ( فقط کافیه فرمولی که توی گیم پلی این بازی بدست آوردم رو با کمی تغییر توی نسخه بعد پیاده کنم ) .
به نظر من هدف و برنامه ای که بالا توضیح دادم هم بسیار جذابه و هم واقعی نمیدونین وقتی با این درجه سختی بازی گل میزنید اون گل چقدر به آدم میچسبه !
Last edited by 4039; 22-03-2010 at 14:57.
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارشگر فارسی کدومش هست میشه راهنماییم کنین
من با پست قبلی حسین صد در صد موافقم و واقعا ازش استفاده کردم.
من الان خیلی وقت هستش که مسترلیگ دیگه بازی نکردم. خیلی الان دوست دارم یه مسترلیگ دیگه برم. میشه حسین اون آپشن فایلی که الان داری باهاش مسترلیگ رو میری برای من بذاری؟ هر جوری هم باشه عیبی نداره من فقط می خوام یه مسترلیگ خیلی با هیجان برم که رسیدن به قهرمانی خیلی راحت نباشه و جوری باشه که برای رسیدن به هدف تلاش زیادی باید در اون کرد.
من این پچ را نصب کردم آخرش[IMG]file:///C:/Users/Ehsan/Pictures/Untitled2.jpg[/IMG]
آقا یکی کمک کنه .
جدیدترین و کامل ترین پچی که تا به حال برای pes 2010 اومده چیه و از کجا میشه دانلود کرد ؟
من دیروز یه پچ از gaming acsesc دانلود کردم و ریختم اما هیچ تغییری ندیدم .
دوستان عزیز میشه بگید چمن و کفش های جدید رو از کجا تهیه و به کدوم پوشه بریزم ؟ 2.1
کاملترین پچ کدومه لطفا ؟
ببخشید این همه سئوال میپرسم . اگه فایلی رو دانلود کنم که مثلا صورت یه بازیکن رو درست کرده باشن و یا اینکه چمنی جدید دانلود کنم . چطوری باید به کین سرور اضافش کنم .
میشه یه تاپیک در مورد چگونگی این تغییرات بدید برم ببینم و اینقدر سئوال نپرسم
Last edited by kaivanika; 22-03-2010 at 21:35.
چند وقتيه كه سيو Edit من هي پاك ميشه!
چيكار كنم؟؟؟
سلام به همه بچه ها. من وین 7 دارم و وقتی میخوام پچهای رسمی کنامی رو نصب کنم این ارور رو میده میشه راهنماییم کنید ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)