سلام
اين point ها و archiment ها ( اگه درست نوشته باشم ) براي من كه نميخوام برم live به درد ميخوره ؟!
ممنون
سلام
اين point ها و archiment ها ( اگه درست نوشته باشم ) براي من كه نميخوام برم live به درد ميخوره ؟!
ممنون
سلام شهاب جان
Achievement ها نوعی امتیاز هست که با انجام کارهای خاص در بازی های مختلف به دست میاری
کارایی خاصی ندارن و بیشتر یک عاملی هستن که تو رو ترغیب می کنن به دوباره تموم کردن بازی و البته مناسب برای کل انداختن
Point برای خریداری آیتم های مختلف از لایو هست و خارج از لایو کارایی نداره
Last edited by S.Y.K; 19-03-2010 at 22:28.
اقا یه سوالی اگه اینجوری باشه با اینکه میتونیم سیو و ... رو ذخیره کنیم فلش رو میدیم بیرون برامون بازی رو بریزه
و اینکه اگه بتونیم سیو رو تو فلش مموری ذخیره بکنیم راحت میتونیم شیر کنیم توی نت و بچه ها استفاده بکنن ! خیلی عالی میشه !!!
این قضیه یه کم بوداره...احتمال به نظرم صفره...چون یه حرفایی شده که یه سال بعد از ناتال مایکروسافت قراره یه کنسول فضایی بده بیرون...پس یه کم بی مصرفه این برنامه هه!
از این خبر ها نیست ! نتال که بیاد حالا حالا ها هست و کنسول جدیدی هم در راه نیست ! شنیده ها رو ول کنید اگر همچین خبری بود خود مایکرو اعلام میکرد رسمی ! همون طور که ساخت 360 رو چند سال قبلش اطلاع داده بود .
نتال بیاد تازه بازار فروش شرکت بیلی و دوستان شروع میشه عزیز من ! بعد از اون هم که قراره تکنولوژی ش رو به دیگران منتقل کنند برای ورود به دنیای نرمال و دنیایی غیر از بازی ها ! حالا حالا ها مونده صبور باش عزیز من .
سعید یه حرف قشنگی زد که اینجا برای یاداوری نقل قولش میکنم :
حتی اگه این مورد حقیقت هم داشته باشه باز شما به دیسک بازی برای اجرای بازیها نیاز دارید پس فرقی با هارد نداره پس دلتون رو برای انجام دادن کارهای خارق العاده با استفاده از این ورژن داشبورد لیف نزنید!الان اینطوری که نوشته امکان نصب بازی روی Falsh وجود داره . پس احتمال اینکه روش های جدید برای مقابله با DVD Copy بوجود
بیاد خیلی زیاد هست. چون اینطوری در واقع MS دستی دستی کنسول خودش رو Copy خور کرده.
امیدوارم کارمون به Original نکشه![]()
![]()
خب میلاد جان پس تو هم با من موافقی.
حالا که قضیه ی سخت افزاری حل شد بریم سر نرم افزار.
به نظرت Sony با ترفند های نرم افزاری داره بازی ها رو با گرافیک نمایش میده ؟!
اگه اینطوری باشه MS با هر Update داشبورد میتونه میتونه 10% توان دستگاهش رو افزایش بده !
نه خوب فقط به خاطر همون سیو گفتم بالاخره باید بشه دیگه !!
شرمنده که من پا لختی می پرم وسط بحث !
کلا به نظره من از نظره نرم افزاری SONY بهتر عمل میکنه.
مخصوصا در Graphic Engines .
چند روز پیش یه مطلب جالب در VG247 درباره پروژه جدید گرافیکی SONY یعنی Make.Believe خوندم که بسیار جالب بود و انتظار میره که در بازی های اینده از این تکنیک استفاده بشه.
به تصویر زیر نگاه کنید :
این عکسی هست از یک کلیپ ویدئویی در همین باب گرفته شده . شما حرکت گلها را میبینید که چقدر رویایی و الهامی هستن همچنین در قسمتی از این خبر یک جمله نوشته شده که بسیار زیباست و اون اینه :
“Believe that anything you can imagine, you can make real”
سلام
يكي از دوستام ميخواد يه 360 بخره...
ميشه مدلهاش رو بگيد؟؟؟كدوم به صرفه تره؟؟؟
كدوم ديرتر 3چراغه ميشه؟؟
شنيدم يكيشون 3چراغه نميشه...درسته؟؟
درسته كه با يه main جديد هم عرضه شده؟؟؟
اگه از دبي بخره بهتره؟؟؟كرك ميشه؟؟؟مشكلي پيش نمياد؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)