هم میتونی یه کرک دیگه امتحان کنی و هم اینجا مطرح کنی:
: >>>درخواست كرك و سريال و پچ بازيها فقط اينجا <<<
حل مشکلات در اجرا و نصب بازی هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم میتونی یه کرک دیگه امتحان کنی و هم اینجا مطرح کنی:
: >>>درخواست كرك و سريال و پچ بازيها فقط اينجا <<<
حل مشکلات در اجرا و نصب بازی هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این بازی چرا اینقدر سخته ؟ من همون اول گیر کردم و نمی تونم تانک رو از بین ببرم .
چه کار کنم ؟ هیچ ترینری هم ظاهرا کار نمی کنه .
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
دوستان این بازی چرا اینقدر سخته ؟ من همون اول گیر کردم و نمی تونم تانک رو از بین ببرم .
چه کار کنم ؟ هیچ ترینری هم ظاهرا کار نمی کنه .
خیلی ممنون
این رو نصب کردم. الآن درست شده و دارم بازی می کنم.
فقط یه سوال این لینک رو از کجا اووردی؟
بابا جان این سوال رو صد نفر دیگه پرسیدن 5 رو بگیر البته اگه کامپیوتر هست 5 رکه گرفتی باهاش به تانک نگاه کن و روش کلیک چپ کن
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
بابا دانلود کردن اپدیت کارت گرافیک جز اسون ترین کار ها هست! من نمی دونم تو چرا نتونستی دتنلود کنی جای تعجب داره!
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
من نمی دونم شما چرا می گین اینقدر بازی قشنگه؟ من از هیچ بازی طرف داری نمی کنم ولی با وجود باگ های بسیار تو ان بازی خندم می گیره برنامه نویسی مزخرفی هم داشت یه سری افکت بیجا که باعث افت سرعت بازی بود
بالاخره امروز این بازی را تموم کردم . مراحل اولیه اش خیلی بهتر بود ولی مرحله آخر خیلی کوتاه و بی مزه بود . اما کلا بازی بدی نیود و بعد از تجربه mw2 تجربه خوبی بود .
بچه ها نمیشه این زیر نویساشو یکم بزرگتر کنیم خیلی ریزه !!!؟
سلام ....
علاوه بر زیر نویس ها که خیلی ریز هستن من یه مشکل دیگه دارم با این بازی و اونم اینه که دستش خیلی تکون میخوره ..... تو تنظیماتش جایی نیست که بشه کمش کرد ؟؟؟ نمی تونم باهاش خوب بازی کنم ..... mw2 خیلی بهتر بود ....
دستش که اصلا لرزش نداره فقط موقع تیر زدن بعضی از تفنگ ها خیلی پرش دارن
نه دستش هي پالا و پايين ميره نه در حد تير تفن و انفحار!!!!در حد زلزله خيلي تكون ميخوره چه تير بزني چه نزني در هنگام راه رفتن وايستادن فرق نميكنه هي تكون ميخوره...
بازی رو تموم کردم
میخوام برم مالتی پلیر بازی کنم....میگه باید اکنت داشته باشی
میام اکنت میسازم....بعد از اینکه ایمیل و پسورد دادم بهش...میگه کد سریالی رو وارد کن....از تو پوشه بازی یه کیجن دارم اونو اجرا میکنم....بعد سریالی که تو کیجن هست رو وارد میکنم....ولی میگه مورد قبول نیست...البته اینم بگم این کیجن برا زمان نصب بازی نیستا.....وقتی بازی رو نصب میکنم میاد تو فولدر بازی....منم گفتم حتما همینه دیگه .... ولی مثل اینکه این نبود
پس من این سریال کد رو از کجا بیارم ؟؟؟؟؟؟
بچه هایی که مولتی پلیر بازن کمک کنن لطفا........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)