مشکلت به احتمال زیاد مربوط به نویزه زنگ بزن به پشتیبانی بگو نویز رو چک کنن
مشکلت به احتمال زیاد مربوط به نویزه زنگ بزن به پشتیبانی بگو نویز رو چک کنن
شما برای اون تلفن اسپیلیتر گذاشتید؟
firmware مودمم(Asus-Am604g)را آپدیت کردم اما فایده نداشت و یکی از این دو اتفاق برای مودمم می افتد:
1-حدودا هر ساعت یکبار مودمم ریست می شود و کل چراغهای مودم دوباره خاموش و روشن می شود
2-اگر بعد از گذشت چند ساعت ریست نشود مودم از شبکه خارج می شود و حتی با وارد کردن 192.168.1.1 در آدرس بار،صفحه تنظیمات مودم باز نمی شود.اما ping 192.168.1.1 جواب می دهد و error نمی دهد.ولی برای وصل شدن به اینترنت باید حتما مودمم را یکبار خاموش و روشن کنم
مشکل سخت افزاری است یا امکان داره به نرم افزارهای سیستم من مرتبط باشد؟
Last edited by brilliant1; 16-03-2010 at 06:54.
دوستان کسی نبود کمک ما کنه؟![]()
سلام. دوستان نظرتون در مورد Asus DSL-G31 به قیمت 78 هزار تومان چیه؟ برای سرویس پارس آنلاین میخوام.اگه مورد بهتری هم سراغ دارین معرفی کنین لطفا. ممنون.
اگر پارس با Linksys مشکلی نداره با 85 هزار تومان می تونی Wag120N بگیری که وایرلس اون بهتر از سری G هست.
مشکل منم همینه که نمیدونم به جز مودم هایی که در سایت پارس آنلاین هست چه مودم های دیگه ای باهاش مشکل ندارن. Asus رو هم به خاطر این گفتم که یکجا خوندم با بیشتر isp ها همخونی داره.اگر دوستان تجربه ای در این مورد دارن راهنمایی کنن لطفا. پشتیبانی از Draft N هم با این سرعت های ما زیاد برام مهم نیست البته برای آینده نگری خوب هست.
Last edited by Paker Shah; 16-03-2010 at 10:54.
سلام .
یه مودم TP-LINK وایرلس هست که یه لپ تاپ و یه PC به صورت وایرلس بهش وصل میشن . برای امنیت بیشتر میخام IP سیستمها رو بهش بدم که فقط این دوتا سیستم بتونن وصل بشن . لطفا دوستان توضیح بدن چجوری باید این کار را بکنم ؟
محتوای مخفی: تصویر صفحه کانفیگ مودم
اصلا درفت N فرقی با G تو سرویس 24 مگ هم نمیکنه ولی چون شبکه ها به این سمت کشیده می شوند و پهنای باند اون تا 300 مگ هست پس بهتره دنبال سری N باشید Asus هم داره منتها نزدیک 150 هزار تومان هست.
شاتل هم واسه اینکه مودم زاکسل رو بفروشه می گفت Linksys ممنوعه ولی من که مشکلی ندارم .شما هم بهتره از پشتیبانی بپرسی تا مطمئنتر بشوید.
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
این کار تاثیری نداره می تونی از قابلیت مک فیلتر استفاده کنید ولی باز هم بدرد نمی خوره بهترین روش کدگذاری از نوع wpa2 هست البته اگر مودمتون داشته باشه باز wpa از wep امن تر هست.
سلام
من ساده ترین مودم که فقط بتونه ای دی اس ال رو بگیره می خواستم
چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)