سلام.من خيلي از اوقات وقتي كامپيوترم رو روشن مي كنم و مي خوام از بين ويندوزهام يكي رو انتخاب كنم چراغش خاموش مي شه و بايد يه بار از usb درش بيارم و دوباره وصلش كنم تا چراغش روشن شه و بتونم ويندوزم رو انتخاب كنم.چه كار كنم؟
سلام.من خيلي از اوقات وقتي كامپيوترم رو روشن مي كنم و مي خوام از بين ويندوزهام يكي رو انتخاب كنم چراغش خاموش مي شه و بايد يه بار از usb درش بيارم و دوباره وصلش كنم تا چراغش روشن شه و بتونم ويندوزم رو انتخاب كنم.چه كار كنم؟
مشکل از کیبورد هست
بعید میدونم مشکل از کیبورد باشه
یه تبدیل USB>PS2 بخر
بزنش تو PS2
بله منم همینو میگم
از تبدیل USB به PS/2 استفاده کن کارت راه میفته- یکی از دوستانم این مشکل داشت که این تبدیل براش زدم کاملا درست شد و هیچ وقت اذیت نکرد.
شما بایوس سیستمتون رو آپدیت کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل بشه.
سلام
برای استفاده از کیبورد یا موسهای usb باید اونهارو تو بایوس فعال کنید .
به این صورت که
اول هنگام بالا آمدن کامپیوتر با دکمه Delete وارد محیط بایوس بشید و وارد Integrated Peripherals گزینه ی USB Keyboard Support رو Enabled کنید.و در آخر با کلید F10 خارج بشید.
البطه اسامی که در بالا استفاده کردم مال مادر بوردهای گیگابایت هست و ممکنه تو محصولات شرکت های دیگه اسامی و کلمات متفاوت باشه اما اصل موضوع همینه.
Last edited by Peter-959; 15-03-2010 at 02:34.
به نظر من هم اول یه تبدیل براش بگیر بعد بو بایوس رو آپدیت کن شاید مشکل از یو اس بی سیسیتم یا خروجی کیبورد باشه که با این کار می شه متوجه شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)