سلام من به دنبال یه تعمیر کار حرفه ای xbox در اصفهان هستم ما داریم بخش فروش xbox به کارمان اضافه میکنیم میخواهیم یه تعمیرکار بدون واسطه داشته باشیم اطفا اگه کسی را سراغ دارید به من pm بزنید ویا با 09134119560
تماس بگیرید
سلام من به دنبال یه تعمیر کار حرفه ای xbox در اصفهان هستم ما داریم بخش فروش xbox به کارمان اضافه میکنیم میخواهیم یه تعمیرکار بدون واسطه داشته باشیم اطفا اگه کسی را سراغ دارید به من pm بزنید ویا با 09134119560
تماس بگیرید
با این توضیحاتی که در این تاپیک داده شده یعنی میشه کنسولی که سه چراغ شده را درست کرد ؟
درست میشه کرد اما زیاد دوام نداره!!!
چرا....بستگي به روش تعمير و البته تعميركارش داره.....در 20 يا 30 درصد موارد تعمير كنسول باعث شده حتي تا 9...10 ماه هم دووم بياره(البته بحث ما براي كنسولهاي قبل فالكون)
خوب حالا که کنسول من فالکون هست اگر یه وقت سه چراغ بشه چی کار میشه کرد ؟ یعنی درست میشه ؟
درست میشه ولی نهایت بخواد کار کنه 2-3 ماه.
بهترین کار اینه که ببری حدودا 40-50 تومن ازت بر میدارن بدی یکی دیگه بگیری.
90% ایکس باکسای سه چراغ بعد تعمیر همینقدر عمر میکنن البته موارد نادر هم پیدا میشه
که طرف تعمیر کرده موقع بازی سه چراغ میشه ریست میکنه درست میشه!!
درسته ولي به قول شما بعضي موارد نادر هم پيدا ميشه......x360 يكي از بچه ها رو يكي از تعميركاراي بازي سنتر تعمير كرده بود و 7...6 ماه واسش كار كرده بود.
ولي در كل وقتي وسيله الكترونيكي رو بدي تعمير و تعميريشو استفاده كني يه جوري ميشي....يعني حسش ميره..از اون وسيله بدت مياد.![]()
میتونم بگم به احتمال 99.99% این آقا میثم کارش درسته +دستش توی تعمیره و مورد تایید ایشون.
نه ... دلایل دیگه ای هم داره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)