کسی میتونه در مورد کولینگ کردن 360 با برد فالکون کمی اطلاعات به من بده ؟
کسی میتونه در مورد کولینگ کردن 360 با برد فالکون کمی اطلاعات به من بده ؟
بهترین روش کولینگ در حال حاضر 12 ولت کردن فنهای کنسول هست که اموزشش توسط سعید عزیز در سایت موجوده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بهترین دیسک ها برای رایت بازی های ایکس باکس رو اگه میشه به ترتیب نام ببرید وازکجا می تونم با قیمت خوب پیدا کنم
ممنون
1:این هارد ها رو خود فروشنده داره ؟ >..
من میخوام از فتحی بگیرم احتمال زیاد ! >>>
2:و اینکه من توی تنظیمات خود کنسول مثلا رزولوشن رو اچ دی بکنم ولی پشت بازی 1080 i ننوشته باشه بازی رو بخوام اجرا کنم اجرا نمیشه یا ارور خاصی میده ؟ ...
3:و اینکه من چه کار میتونم بکنم مستقیم بازی اجرا بشه و توی داشبرد نره ؟ ...
4:راستی توی لایو من برای بازی که چیت داره بزنم چیت عمل نمیکنه فقط کار دیگه ای نمیکنن ؟ ...
اخه تو پی سی جی تی ای بازی میکردیم مولتی روی سرور اگه رمز میزدی از روی اون سرور بیرون مینداختنت
5: راستی اون هدستش به کجا متصل میشه ؟ ...
ممنونم ... ... ...
Last edited by a.z.p.z; 14-03-2010 at 16:14.
داداش اسم این کابل چیه قیمتش چنده؟؟؟؟![]()
به نظر من بهترین دیسک ها برای رایت t-gate هست چون کمتر خش میفته درایو هم کمتر صدا میده
(اصلا صدا نمیده!)
به ترتیب:
VERBATIM
AONE
PHILIPS
HP
MEMOREX
T-GATE
1:بعضی هاشون اماده دارن.
2:نه هیچ مشکلی نداره شما همون 1080P را انتخاب کنید و هیچ کاره خاصه دیگه ای هم لازم نیست
3:اگه اشتباه نکنم منظوره شما اینه که ما وقتی دستگاه را روشن کنیم مستقیم بریم توی اون بازی که دیسکش قبلا توی درایو بوده و دیگهنریم تو داشبورد. برای این کار باید به اینجا برید:
console setting > startup akd shutdown > startup > disc
4: اینو نودانم!
optical audio for x360
شرمنده قیمتش رو نمیدونم.
متاسفانه دیسهای t-gate خیلی جالب نیست و تو بازار هم از همه ارزونتره.
خیلی ممنونم در مورد رزولوشن پس چرا یحیی گفت اون مقداری که توی پشت بازی زده اجرا میشه بازی ؟!
کسی میدونه ؟ ... ممنونم ..
DELETE![]()
Last edited by shab_2008; 14-03-2010 at 17:30.
کلا وقتی که یه تلویزیون Full HD دشاته باشی با وصل کابل HDMI به TV اتوماتیک روی رزولوشن 1080p قرار می گیره.بازی که می خوای اجرا کنی اگه بتونه تا 1080p ساپورت کنه که با بالاترین کیفیت بازی می کنی
اگر رزولوشن کمتری رو ساپورت می کرد (مثلا آخرین ساپرتش 720p بود) روی همون اجرا میشه
کار خاصی لازم نیست انجام بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)