تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 26 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 259

نام تاپيک: ویروس sality (سالیتی) و روش پاک کردن آن (Removal Sality)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام
    من مدتی که دچار این ویروس شدم ولی نمدونم
    که این ویروس از چه طریقی وارد کامپیوترم شده اگر ممکن است راهنمای کنید.ضمنا این ویروس نمیگذاره با نسخه بوت کاسپر ویا اویرا سیستم اسکن کنم
    Last edited by 9111; 12-03-2010 at 21:22.

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

درود

این امکان نداره!!! مشکل از جایی دیگه است.

ممکنه به یه ویروسه دیگه چسبیده باشه و توی کامپیوتر شما اومده باشه.

1- combofix

2- salityKiller در همون پست 1

پیروز باشید.

3. این کاربر از picher_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سیستم من نمیگذاره آنتی ویروس نصب بشه ، چه راهی وجود داره بدون نصب ویندوز جدید آنتی ویروس رو نصب کنم ؟ می خوام حتما آنتی ویروسم نود32 باشه ، آیا میشه از روی نود 32 یه آنتی ویروس بوت ساخت؟ لطفا کمک کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

درود

شما میتونید از Cd بوت هر آنتی ویروسی استفاده کنید برای ویروسیابی.

سوال دومتون رو در بخش آنتی ویروسها قسمت نود بپرسید.

6. 2 کاربر از picher_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من این ویروسSality را در سیستمم داشتم با استفاده از روشی که در پست اول بود پاکش کردم
    الان هم در سیستمم ویروس موجود نیست اما در هنگام بالا امدن این ارور را می دهد کسی می داند دلیلش چیست وچه راه حلی دارد؟؟
    عکس از این ارور
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر

8. این کاربر از siavashsiavash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

سلام
    من این ویروسSality را در سیستمم داشتم با استفاده از روشی که در پست اول بود پاکش کردم
    الان هم در سیستمم ویروس موجود نیست اما در هنگام بالا امدن این ارور را می دهد کسی می داند دلیلش چیست وچه راه حلی دارد؟؟
    عکس از این ارور
    کد:
    با تشکر
    درود

عزیز این برنامه رو از تو استارت اپ ویندوزت بردار.

بعد هم repairش کن اگه برنامه این قابلیت رو داره.

10. 2 کاربر از picher_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezariza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام به همه ی اساتید گرامی
    آقا من یه سیستم دستم رسیده که مال دوستم هست و 3 سال پیش خریده و در این سه سالی که استفاده کرده گویا هیچ نوع آنتی ویروسی هم نصب نکرده و الان که یک برنامه مخرب تمام فایل های exe رو خراب کرده و اجازه ی نصب هیچ برنامه ای رو بهش نمی ده دوزاریش افتاده که سیستمش پر از برنامه lمخربه و به من هم میگفت هر فولدری که می رفته اتوماتیک یک new folder داخلش ایجاد میشد و فکر میکرد این خوبه که کامپیوترش اتوماتیک فولدر باز میکنه!!!بگذریم حالا سیستم رو آورده پیش من که براش کاری کنم (مثلا من استادم) بیرون نمیبره چون هاردش پر از عکسها و فیلم های خصوصیه. حالا من ابتدا خواستم یک آنتی ویروس روش نصب کنم که نشد ویروسه اجازه نمیده.کسپرسکی و نود و مک آفی رو هم امتحان کردم نمیذاره نصب کنمگویا خیلی خفنه!!! در حالت سیف مد هم نمیذاره بوت بشه!!آفرین به نویسندش!!
    خواستم ویندوز عوض کنم ویروسه نذاشت. حالا دو تا راه به نظرم میرسه یکی اینکه هاردشو در بیارم و به سیستم خودم ببندم و ویروسکشی کنم و دوم اینکه هاردشو از نو پارتیشن بندی کنم که بیچاره 100 گیگ عکس و آهنگ و فیلمش از بین میره!!!. حالا از اساتید چند تا سوال داشتم که امیدوارم بنده رو راهنمایی بفرمایند.
    اول اینکه آیا اگرمن هاردشو به سیستمم ببندم امکان داره که تاکسپرسکی اینترنت سیکیوریتی آپدیت شده و اکتیو عزیزم بالا بیاد این ویروس ها همون بلایی که سر سیستم دوستم آورده رو سر سیستم من بیاره (فرض کنیم خطرناک ترین برنامه مخرب روش هست)؟؟؟؟ و میشه بعد اینکه سیستم من بالا اومد هاردشو به سیستم وصل کنم ؟ هاردش آسیب نمیبینه؟؟؟؟
    و آیا به جز این دو راه دیگه ای هست که به ذهن من نمیرسه؟؟
    ضمنا من راه هایی که در مورد سالیتی گفتین رو امتحان کردم اما جواب نداد گویا سالیتی نیست؟؟!! هر فایل exe رو خراب میکنه ویندوز پیغام میده فایل exe شما خراب شده!!! در ضمن در صورت استفاده از سی دی بوت کسپر سیستم ریستارت میشه!!
    Last edited by rezariza; 14-06-2010 at 10:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه سیستم دستم رسیده که مال دوستم هست و 3 سال پیش خریده و در این سه سالی که استفاده کرده گویا هیچ نوع آنتی ویروسی هم نصب نکرده و الان که یک برنامه مخرب تمام فایل های exe رو خراب کرده و اجازه ی نصب هیچ برنامه ای رو بهش نمی ده دوزاریش افتاده که سیستمش پر از برنامه lمخربه و به من هم میگفت هر فولدری که می رفته اتوماتیک یک new folder داخلش ایجاد میشد و فکر میکرد این خوبه که کامپیوترش اتوماتیک فولدر باز میکنه!!!بگذریم حالا سیستم رو آورده پیش من که براش کاری کنم (مثلا من استادم) بیرون نمیبره چون هاردش پر از عکسها و فیلم های خصوصیه. حالا من ابتدا خواستم یک آنتی ویروس روش نصب کنم که نشد ویروسه اجازه نمیده.کسپرسکی و نود و مک آفی رو هم امتحان کردم نمیذاره نصب کنمگویا خیلی خفنه!!! در حالت سیف مد هم نمیذاره بوت بشه!!آفرین به نویسندش!!
    خواستم ویندوز عوض کنم ویروسه نذاشت. حالا دو تا راه به نظرم میرسه یکی اینکه هاردشو در بیارم و به سیستم خودم ببندم و ویروسکشی کنم و دوم اینکه هاردشو از نو پارتیشن بندی کنم که بیچاره 100 گیگ عکس و آهنگ و فیلمش از بین میره!!!. حالا از اساتید چند تا سوال داشتم که امیدوارم بنده رو راهنمایی بفرمایند.
    اول اینکه آیا اگرمن هاردشو به سیستمم ببندم امکان داره که تاکسپرسکی اینترنت سیکیوریتی آپدیت شده و اکتیو عزیزم بالا بیاد این ویروس ها همون بلایی که سر سیستم دوستم آورده رو سر سیستم من بیاره (فرض کنیم خطرناک ترین برنامه مخرب روش هست)؟؟؟؟ و میشه بعد اینکه سیستم من بالا اومد هاردشو به سیستم وصل کنم ؟ هاردش آسیب نمیبینه؟؟؟؟
    ضمنا من راه هایی که در مورد سالیتی گفتین رو امتحان کردم اما جواب نداد گویا سالیتی نیست؟؟!! هر فایل exe رو خراب میکنه ویندوز پیغام میده فایل exe شما خراب شده!!! در ضمن در صورت استفاده از سی دی بوت کسپر سیستم ریستارت میشه!!
    سلام

ریستارت شدن هنگام استفاده از Rescue Disk کسپر ، جزء اثرات این ویروسه. حتی نمیتونید وارد Safe Mode بشید.

دوست عزیز، مشکل شما حاد شده.

از پست زیر برای پاک کردن ویروس استفاده کنید.

کد:
    موفق باشید

13. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما باید برای پاک کردن این ویروس از sality killer این ویروس رو شناسایی کنید بعد از آنتی ویروسهای bootable اسنفاده کنید
    که وارد ویندوز نشید و از طریق بوت سیستم رو اسکن کنید و پاک کنید
    اگر هم از آنتی ویروس استفاده کنید در محیط safe mode با آنتی ویروس اسکن کنید

15. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز شما پستی که ایجاد کرده بودید را دوباره بخوانید من توضیح دادم به کدام تایپیک مراجعه کنید
    منم مشکل شما را داشتم حل شد

17. این کاربر از siavashsiavash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •