تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 295 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزيز 420 يكي از مهمترين option پخش (ratio) رو كه نداره ، دكمه repeat هم ممكنه به كار شما نياد و به كار من بياد، در ضمن اصلا همه اينا به كنار اين كه واسه لود ديسك غير از فيلم اكثرا بايد دكمه menu رو بزني و همش بين دكمه menu و topmenu در گردش باشي اصلا كار جالبي نيست و ... راستي اين ريموت ضمخت و سنگين و بي ريختشم بكنار آخه من نميدونم اين دستگاه چي داره كه اينهمه روش تاكيد ميشه ، دارم كم كم به اين فكر ميكنم نكنه كسي اينجا نمايندگيش رو داره !!!!! بهر حال من داشتم بدردنخوره اين نظر منه.
    دوست عزيز چرا اينقدر عصباني

من فقط در مورد 3360 گفتم كه خودم دارم.

در مورد اطلاعاتي كه توي انجمن ميچرخه بايد خيلي محتاط باشي.
    اگه اينجا بچه ها گفتن فلان چيز بهترينه ، واقعا اينطور نيست و شما خودت بايد بري بازار و با محصولت كار كني و نيازهاي خودتو بسنجي و خريد كني.

چندتا نمونه بگم:
    توي اين انجمن خيلي روي پلاسماهاي پاناسونيك تاكيد ميشد و كلي فن بوي توي انجمن بودن كه اين پلاسماها رو براي خريد پيشنهاد دادن. كلي از افراد به استناد حرفهاي اين انجمن رفتن پلاسماي پاناسونيك خريدن. اما حالا كدومشون ميان بگن كه مشكل Black Level رو بايد چكار كنن. كي مي خواد جواب اين بچه هايي كه رفتن G10 , V10 رو خريدن بده.كي مياد ضرر مليوني بچه هايي كه به واسطه اطلاعات همين انجمن خريد كردن ، به عهده بگيره.

يا توي همين انجمن توي قسمت خريد بلوري پلير شما هيچ صحبتي از PS3 سوني نميبيني ، اما ميتونم براتون با دليل و مدرك ثابت كنم كه بهترين پلير درحال حاضر PS3 سوني هستش ولي بچه راهنمايي ميكنن براي پليرهاي سامسونگ و ال جي . طرف ميره 500 تومن ميده يه بلور ري سامسونگ ميخره كه در مقابل سخت افزار PS3 هيچي نيست و حتي سيستمهاي صدا مثل True HD و DTS HD هم نداره . 6 ماه بعد سيستمهاي سه بعدي مياد اونقت بايد پليرشو بندازه تو سطل آشغال ،ولي چون قدرت پردزاش PS3 بالاست ، با يه آپديت كوچيك همه چي حل ميشه. حالا شما شما كجا توي اين انجمن ديدي كه كسي PS3 سوني رو به عنوان بهترين بلوري پلير معرفي كنه.

حالا هم دارن B690 سامسونگ رو ميشكن بالا و خدا ميدونه 2 روز ديگه باز چه مشكلاتي گربيان گير خريدارانش ميشه.

در مورد اين تاپيك هم همينطوره . خوب خيلي ها پايونيير رو پيشنهاد دادن كه به قول شما هيچ برتري خاصي نسبت به پليرهاي ديگه نداره هيچ ، تازه شايدم كلي ضعف داشته باشه.

من چون خودم روي تجربيات قبلي كه از پايونير داشتم ميدونستم كه پايونيير در هيچ كدوم از محصولاتش User Friendly نيست و به خاطر همين سراغ 420 نرفتم.

و با حرفهايي كه شما از پايونيير 420 گفتيد ، مطمن شدم كه انتخاب درستي كردم.

بازم ميگم كه تمام انجمنها و سايتهاي نقد و بررسي رو بزار كنار ، اين شما هستي كه با توجه به نيازهات بايد بري و دستگاهتو از نزديك ببيني و بخري.

2. 5 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزيز چرا اينقدر عصباني

من فقط در مورد 3360 گفتم كه خودم دارم.

در مورد اطلاعاتي كه توي انجمن ميچرخه بايد خيلي محتاط باشي.
    اگه اينجا بچه ها گفتن فلان چيز بهترينه ، واقعا اينطور نيست و شما خودت بايد بري بازار و با محصولت كار كني و نيازهاي خودتو بسنجي و خريد كني.

چندتا نمونه بگم:
    توي اين انجمن خيلي روي پلاسماهاي پاناسونيك تاكيد ميشد و كلي فن بوي توي انجمن بودن كه اين پلاسماها رو براي خريد پيشنهاد دادن. كلي از افراد به استناد حرفهاي اين انجمن رفتن پلاسماي پاناسونيك خريدن. اما حالا كدومشون ميان بگن كه مشكل Black Level رو بايد چكار كنن. كي مي خواد جواب اين بچه هايي كه رفتن G10 , V10 رو خريدن بده.كي مياد ضرر مليوني بچه هايي كه به واسطه اطلاعات همين انجمن خريد كردن ، به عهده بگيره.

يا توي همين انجمن توي قسمت خريد بلوري پلير شما هيچ صحبتي از PS3 سوني نميبيني ، اما ميتونم براتون با دليل و مدرك ثابت كنم كه بهترين پلير درحال حاضر PS3 سوني هستش ولي بچه راهنمايي ميكنن براي پليرهاي سامسونگ و ال جي . طرف ميره 500 تومن ميده يه بلور ري سامسونگ ميخره كه در مقابل سخت افزار PS3 هيچي نيست و حتي سيستمهاي صدا مثل True HD و DTS HD هم نداره . 6 ماه بعد سيستمهاي سه بعدي مياد اونقت بايد پليرشو بندازه تو سطل آشغال ،ولي چون قدرت پردزاش PS3 بالاست ، با يه آپديت كوچيك همه چي حل ميشه. حالا شما شما كجا توي اين انجمن ديدي كه كسي PS3 سوني رو به عنوان بهترين بلوري پلير معرفي كنه.

حالا هم دارن B690 سامسونگ رو ميشكن بالا و خدا ميدونه 2 روز ديگه باز چه مشكلاتي گربيان گير خريدارانش ميشه.

در مورد اين تاپيك هم همينطوره . خوب خيلي ها پايونيير رو پيشنهاد دادن كه به قول شما هيچ برتري خاصي نسبت به پليرهاي ديگه نداره هيچ ، تازه شايدم كلي ضعف داشته باشه.

من چون خودم روي تجربيات قبلي كه از پايونير داشتم ميدونستم كه پايونيير در هيچ كدوم از محصولاتش User Friendly نيست و به خاطر همين سراغ 420 نرفتم.

و با حرفهايي كه شما از پايونيير 420 گفتيد ، مطمن شدم كه انتخاب درستي كردم.

بازم ميگم كه تمام انجمنها و سايتهاي نقد و بررسي رو بزار كنار ، اين شما هستي كه با توجه به نيازهات بايد بري و دستگاهتو از نزديك ببيني و بخري.

دوست عزيز

كاملا باهات موافقم ، عصباني نيستم راستش رو بخواي فقط يكمي دلخور بودم از راهنمايي هاي دوستاني كه هيچوقت نظر خودشون رو اصلاح نمي كنند مثلا شايد من تا ديروز ميگفتم pioneer آخرشه ، ( بلفرض مثال ) حالا اگه گرفتم و ميبينم اون چيزي نيست كه همه ميگفتن بايد نظرمو اصلاح كنم و با دليل به دوستان ديگري كه دارن همچين اشتباهي رو تكرار ميكنن بگم: دوستان اين مدل از اين مارك ( فرضا خيلي خيلي خيلي خوب ) به اين دليل و اين دليل خوب نيست پولتون رو صرف چيز ديگري كنيد، اونوقت ديگران هم از عيوب و محسنات خريد ساير مدلها يي كه داشتن بگن، اونوقته كه يه user ميتونه بهترين تصميم رو بگيره ، ولي متاسفانه من با خوندن اين 115 صفحه دارم ميبينم اكثرا كسايي نظر ميدن كه اون مارك و مدل مورد بحث رو ندارن و فقط از روي كاتالوگ صحبت ميكنند كه اين درست نيست، مثلا يكي به من بگه 420 فرمت wmv رو پخش ميكنه يا نه ؟ آقا روي كارتن ننوشته اما توي دفترچه نوشته كه ميكنه ، حالا وقتي كه امتحان ميكني ميبيني كه نميكنه !!!! بعد يكي مياد ميگه من دارم پخش ميكنه !!! خب كي راست ميگه ؟؟؟؟ بعد يكي مياد ميگه من منظورم wmv هاي خارجي بود ايراني ها رو پخش نميكنه !! باز اميدوار ميشي و اينبار ميري خارجي رو تست ميكني بازم ميبيني نميشه !!!

اينجا يه دوستي اومد گفت آقاي برزين چنين ، چنان !! ما هم آب از دهنمون راه افتاد كه اگه همچنين استادي هست هر چي گفت چشم بسته قبول ( اشتباه محض ) با اين بنده خدا email داديم و گرفتيم كه 420 يا 3360 ( بنده خدا كلي هم با احترام جواب رو داد و وقت گذاشت ) گفتن فيليپس به پاي پايونير نميرسه و چنين و چنان در ضمن پايونير قابليت ضبط از ديسك به فلش رو داره !! من هم كلي حال كردم و خواهش كه آقا بگو از كجا بخريم ..... كار ندارم ، آخرش اومدم خونه ديدم فقط cd track رو روي فلش mp3 ريپ ميكنه نه ضبط هر چيزي !!!!!! آخه اينم شد قابليت كه من و مجاب كردن به اين دليل(يكي از دلايل ) پايونير بهتره!!!! يا اينكه ميگم حالا اين دو نه مدلي پيشنهاد ميكنيد ؟ ميگن دنون فلان مدل !! حالا حدس بزنيد اون مدل رو كي داره ؟؟ دقيقا همون كسي كه ايشون معرفي ميكنه !!!! قيمت چند ؟ 270!!! واسه يه دي وي دي پلير !! شما چي فكر ميكنيد ؟؟؟ حالا با همين پول چرا اين استاد نميگه يه خوده ديگه پول بذار ps3 بخر ؟؟ چرا فقط تو پيشنهادش ويترين اون كسي رو كه معرفي ميكنه هست ؟؟ آقا اگه عصباني هم هستم از اين چيزاست و .... قصد تخريب كسي يا ماركي رو هم ندارم فقط گفقتم شايد بدرد يكي مثل خودم بخوره اميدوارم.

دوست عزيز روي صحبتم با شما نبود كلي گفتم.
    موفق باشيد.

4. 3 کاربر از phipo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در ضمن پايونير قابليت ضبط از ديسك به فلش رو داره !! من هم كلي حال كردم و خواهش كه آقا بگو از كجا بخريم ..... كار ندارم ، آخرش اومدم خونه ديدم فقط cd track رو روي فلش mp3 ريپ ميكنه نه ضبط هر چيزي !!!!!! آخه اينم شد قابليت كه من و مجاب كردن به اين دليل(يكي از دلايل ) پايونير بهتره!!!!
    موفق باشيد.
    واي چقدر اين آقاي برزين سطح اطلاعاتش پايينه. اين ويژگي رو 3360 فيليپس هم داره !

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوست عزيز

كاملا باهات موافقم ، عصباني نيستم راستش رو بخواي فقط يكمي دلخور بودم از راهنمايي هاي دوستاني كه هيچوقت نظر خودشون رو اصلاح نمي كنند مثلا شايد من تا ديروز ميگفتم pioneer آخرشه ، ( بلفرض مثال ) حالا اگه گرفتم و ميبينم اون چيزي نيست كه همه ميگفتن بايد نظرمو اصلاح كنم و با دليل به دوستان ديگري كه دارن همچين اشتباهي رو تكرار ميكنن بگم: دوستان اين مدل از اين مارك ( فرضا خيلي خيلي خيلي خوب ) به اين دليل و اين دليل خوب نيست پولتون رو صرف چيز ديگري كنيد، اونوقت ديگران هم از عيوب و محسنات خريد ساير مدلها يي كه داشتن بگن، اونوقته كه يه user ميتونه بهترين تصميم رو بگيره ، ولي متاسفانه من با خوندن اين 115 صفحه دارم ميبينم اكثرا كسايي نظر ميدن كه اون مارك و مدل مورد بحث رو ندارن و فقط از روي كاتالوگ صحبت ميكنند كه اين درست نيست، مثلا يكي به من بگه 420 فرمت wmv رو پخش ميكنه يا نه ؟ آقا روي كارتن ننوشته اما توي دفترچه نوشته كه ميكنه ، حالا وقتي كه امتحان ميكني ميبيني كه نميكنه !!!! بعد يكي مياد ميگه من دارم پخش ميكنه !!! خب كي راست ميگه ؟؟؟؟ بعد يكي مياد ميگه من منظورم wmv هاي خارجي بود ايراني ها رو پخش نميكنه !! باز اميدوار ميشي و اينبار ميري خارجي رو تست ميكني بازم ميبيني نميشه !!!

اينجا يه دوستي اومد گفت آقاي برزين چنين ، چنان !! ما هم آب از دهنمون راه افتاد كه اگه همچنين استادي هست هر چي گفت چشم بسته قبول ( اشتباه محض ) با اين بنده خدا email داديم و گرفتيم كه 420 يا 3360 ( بنده خدا كلي هم با احترام جواب رو داد و وقت گذاشت ) گفتن فيليپس به پاي پايونير نميرسه و چنين و چنان در ضمن پايونير قابليت ضبط از ديسك به فلش رو داره !! من هم كلي حال كردم و خواهش كه آقا بگو از كجا بخريم ..... كار ندارم ، آخرش اومدم خونه ديدم فقط cd track رو روي فلش mp3 ريپ ميكنه نه ضبط هر چيزي !!!!!! آخه اينم شد قابليت كه من و مجاب كردن به اين دليل(يكي از دلايل ) پايونير بهتره!!!! يا اينكه ميگم حالا اين دو نه مدلي پيشنهاد ميكنيد ؟ ميگن دنون فلان مدل !! حالا حدس بزنيد اون مدل رو كي داره ؟؟ دقيقا همون كسي كه ايشون معرفي ميكنه !!!! قيمت چند ؟ 270!!! واسه يه دي وي دي پلير !! شما چي فكر ميكنيد ؟؟؟ حالا با همين پول چرا اين استاد نميگه يه خوده ديگه پول بذار ps3 بخر ؟؟ چرا فقط تو پيشنهادش ويترين اون كسي رو كه معرفي ميكنه هست ؟؟ آقا اگه عصباني هم هستم از اين چيزاست و .... قصد تخريب كسي يا ماركي رو هم ندارم فقط گفقتم شايد بدرد يكي مثل خودم بخوره اميدوارم.

دوست عزيز روي صحبتم با شما نبود كلي گفتم.
    موفق باشيد.
    دوست گرامی ، خوشبختانه من تو این تاپیک برند پایونیر رو بالا نبردم که از من دلخور باشی . در مورد این اشکالاتی هم که گفتی اگر قبل از خرید با بنده مشورت میکردی و ذکر میکردی که چه امکاناتی رو مد نظر داری من بهت میگفتم ، کما اینکه در مورد فیلیپس نقصها و برتریها رو گفتم و خوشبختانه دوستانی نبودند که از فیلیپس ناراضی بوده باشند چون در حد نیازشون و پولی که بابتش پرداخت کرده اند نیازشون رو برآورده کرده .
    در مورد دنون و صحبتهای اون دوستمون (که شما باهاش مشورت کردی)، یادم هست خیلی وقت پیش (در اوایل تاپیک) هم بحثی درباره ی پلیرهای دنون شد (که البته کسی منکر کیفیت بالای این پلیر نیست )ولی ما چونکه این پلیر خیلی خاص و گرون هست دیگه پیگیری نکردیم تا چند صفحه ی پیش که این دوستمون عضو سایت شد و آقای برزین نامی رو معرفی کرد که روی پلیرهای حرفه ای (مثل دنون و ...) کار میکنه و ...، بنده هم هیچکدوم از صحبتهای ایشون رو پیگیری نکردم چون میدونم سرانجامش چیه و بحث در مورد این پلیرها در این تاپیک بی فایده هست چون کمتر کسی سراغ این سیستمها میره (به خاطر قیمت بسیار بالا) ،حتی دوستانی هم که درتاپیک پست دادند به ایشون یادآور شدند که پلیرهایی که جناب برزین روشون نظر داره در ایران خریدار زیادی نداره...
    مضافا گفته بودیم که بین پلیرهای برندهای معروف تفاوت فاحشی وجود نداره و در هر صورت شما هیچ ضرری متحمل نشدی ...
    اما در مورد اجرای WMV در این پلیر :
    1) رزلوشن WMV باید کمتر مساوی 720x480 باشد.
    2) WMV های Advanced Profile پشتیبانی نمیشود.
    3) ویدئوهای WMV که DRM-protected هستند توسط این پلیر قابل اجرا نیست.

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

موارد بالا رو هم میتونی توسط Media info در KM Player بررسی کنی.

7. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

موافقم، به قول حافظ

نه هر كه چهره بر افروخت دلبري داند _____ نه هر كه آينه سازد سكندري داند فكر ميكنم ايشون اصلا اين مدل رو نميشناخته !!! كه خرده اي وارد نيست همه كه تمام مدلها رو نميشناسن ، ايراد از اونجايي وارده كه "چرا كسي كه چيزي رو نميشناسه ديگري رو در اون باره راهنمايي ميكنه!!" ياد آدرس دادن بعضي ها افتادم كه خودش هم آدرس رو بلد نيست اما چون ازش پرسيدن بايد يه جوابي بده هر چند غلط مهم نيست طرف چند دور، دور خودش بچرخه مهم اينه كه از سر معرفت واسه همشهريش كم نذاره !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مضافا گفته بودیم که بین پلیرهای برندهای معروف تفاوت فاحشی وجود نداره و در هر صورت شما هیچ ضرری متحمل نشدی ...
    دوست عزيز

ممنون از پاسخت اما من كسي رو متهم نكردم اما اينكه ميگي ضرر نكردم بايد به عرضت برسونم من اين پلير رو با 10 تومن ضرر فروختم چون واسه من كه lcd hd دارم قابل قبول نيست يه دستگاه تصوير 16:9 رو باز هم سر و تهش رو بزنه، واسم قابل قبول نيست از تماشاي چيزي لذت ببرم كه هر وقت تصويري توش ميبينم حسرت پلير قبليم رو بخورم، اين ديوونگي نيست آدم پولش رو واسه قابليتي كه وجود نداره خرج كنه ؟؟؟ پس شما داري ميگي با همه اين حرفهايي كه من زدم دوستان برن بخرن چون پليرها با هم تفاوت چنداني ندارن !!!! خوب اگه نداره چرا اين تاپيك رو تعطيل نمكنيد ؟؟؟ هر كي هر چي خواست بره بخره همه ماركي خوبه ، هيچكي هم ضرري نميكنه !!!! اين حرف ديگه شاهكاري بود در نوع خودش بي نظير.

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

با سلام

آقای ghahremanimehdi در مورد این دو مدل 9650 و 9750 ال جی سوال کردین نتیجه رو بهمون بگین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با این بحثایی که شد من بین 3360 و 5996 یکی رو میخوام ولی تو ذفترچه 5996 که از سایت فیلیپس دانلود کردم دیدم تو بخش رزولشن فیلم های روی دی وی دی رزولشن 1920*1080 رو نوشته
    میخوام ببینم کسی میدونه واقعا درسته یا نه
    راستی اگه قیمت 5996 رو کسی داره لطف کنه بگه
    3360 قیمتش شده 74 هزار تومن

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

واقعا انصاف نيست در مورد ايشون اينطور صحبت كنيم من مدتي هست برزين را ميشناسم, تو دموهاي كه ايشون حضور داشتن بودم, واقعا نميتونيد كسي را در ايران پيدا كنيد كه اطلاعات مرجع و سطح بالاي ايشون را داشته باشه؟ ايشون بارها گفتند در مورد برندهاي تجاري اطلاعي ندارند!
    پلير بالاي دو ميليون را تست ميكنند, تازه براشون در حد متوسط هست, هر كسي در جايگاهي ميتونه كمك كنه.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا كسي ميدونه جريان اين بلندگوهاي باريك چيه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •