نه دوست عزیز
کلا از بازی Guitar Hero Aerosmith به این ور تمامی عناوین Guitar Hero رو باید با گیتار های مخصوصش بازی کنید که Metalica هم جز اونهاست
نه دوست عزیز
کلا از بازی Guitar Hero Aerosmith به این ور تمامی عناوین Guitar Hero رو باید با گیتار های مخصوصش بازی کنید که Metalica هم جز اونهاست
اگر میتونستید این کار رو بکنید مایکروسافت بدبخت میشد !
نه نمیتونید .
دوستان من بررسی کردم دیدم کنسولی که برام آوردن فالکون هست .
حالا مشکلات سه چراغ شدن را دارد یا نه ؟
و اینکه چند ساعت میشه مداوم با کنسول بازی کرد ؟
مرسی
زیاد خودتونو ناراحت نکنید .
شما کنسول رو در حالت عمودی جایی بذارش که هوا در گردش باشه.
گفتن هر 2 ساعت نیم ساعت استراحت.
توی این نوع برد نسبت به جاسپر احتمال 3چراغه شدن گفتن که بیشتر هست , اما احتیاط شرط عقل میباشد![]()
Last edited by roteal2007; 10-03-2010 at 11:37.
مبارکت باشه . خوب موقعیه . شب عید و ایام نوروز خوراکه بازی خوردنه .
درسته گزارشهایی از سه چراغ شدن دستگاهایی با بورد Falcon موجوده ولی :
Falcon هیچ مشکل صد در صدی نداره . دوستانی هستن که از وقتی که اولین Falcon ها اومدن تو بازار اونهارو خریدن و تا به امروز هم دارن بدون مشکل باهاشون بازی میکن . از 3-4 ساعت در روز گرفته تا 8-9 ساعت من آمار دارم که بازی میکنن . یه زمانی به عشق فالکون و رهایی از سه چراغ معروف خیلیها XBOX360 خریدن .
نگران نباش و راحت باهاش بازی کن . فقط کنسول رو تو جای بسته مثل کمد و میز تلویزیون در دار و یا مثلا زیر تابش نور خورشید و جای گرم نذار بشین هر چقدر خواستی باهاش بازی کن![]()
Last edited by boy_teh; 10-03-2010 at 11:39.
دوستان اون روز داشتم دارک سایدر رو بتزی می کردم که یهو کلا هنگ کرد (فریز شد) و هیچ دکمه ای از دسته حتی دکمه ایکس باکس (اون ایکس وسطی) هم کار نکرد ؟؟؟ جریان چی بود ؟ خاموش روشنش کردم درست شد و بقیه گیم رو بازی کردم .
از این مشکلات به وجود میاد تو بازی های مختلف
اما اگه دیدی تعدادش داره زیاد میشه مثلا هر 2 روز در میان این طوری میشه بدون کنسول کم کم داره مشکل دار میشه
منم همین مشکل برام تو بازی GTA IV و Assassin Creed پیش اومد . شاید به خاطر کپی بودن بازیها و غیر استاندارد رایت شدن بعضی هاشون باشه . شاید هم به خاطر سنگین بودن بعضی از بازیهاست .
اگر زیاد و با فاصله های کم و روی همه بازیها پیش نیاد مشکلی نیست .
1:اقا من پرسیدم از کسی گفت که بازی هایی که DC برای فروش گذاشته و میفروشه همگی Stealth Patch ها چک شده هست!
ایا کسی تجربه ای داره ؟ ... اگه اینجوری باشه خیلی خوب میشه !
2: و اینکه ایا میشه اطلاعات مانند فایل های صوتی و تصاویر و .. رو از فلش مموری توی هارد منتقل کرد ؟ ...
ممنون.
1-بله خوب بعضی از سایت ها این کار رو انجام میدن.مثلا پیناتا هم دیسک ها رو Full Stealth Patch می کنه
2-نه
البته می تونی هم عکس ببینی و هم آهنگ گوش کنی با فلش مموری اما قابلیت Save و انتقال به Hard Drive نیست
Last edited by S.Y.K; 10-03-2010 at 17:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)