ارام با اين تاپيك خيلي خاطره هارو برام زنده كردي شروع غيبت من اولين پست اين تاپيك بود
يادش بخير اميد مصتفي حسين بهنام كجان الان![]()
ارام با اين تاپيك خيلي خاطره هارو برام زنده كردي شروع غيبت من اولين پست اين تاپيك بود
يادش بخير اميد مصتفي حسين بهنام كجان الان![]()
اصلا به نظرم ایندفه یه موضوع بدید ، همه اونو بسازن .
ولی جزئیات با خودشون !!!
کلیات با شما .
چطوره؟
Last edited by Amir_Amir_Amir; 10-03-2010 at 17:29.
امید رو نمی دونم ولی بقیه شون تو تک اینفو این یکی دو ساله فعالیت می کردند.يادش بخير اميد مصتفي حسين بهنام كجان الانمصطفی هم که مدیر انجمن گیم میکره تو تک اینفو
البته چند وقته اون جا هم نمی یاناییییییییی منم دلم براشون تنگ شده
![]()
Last edited by Prince_ of _Persia; 08-03-2010 at 09:29.
يه پيش نهاد جالب كه الان به سرم زد
هر شركت كننده تو حساب نفر اول 10 هزار توم بريزه ( بخشش رو نشون ميده اگه 1 مليون بريزه )
بازي هامون 100 درصد كار خودمون باشن
تو نظر سنجي دوخي هاي عزيز هم شركت بديم ( دوخي هامون به پسرا راي بدن پسرا به دوخيادر نتيجه آرام بازم اول ميشه و فضيه فرو تنيو اين حرفا )
حالا خارج از شوخي الان بهترين زمان براي مسابقه است تغريبا 1 ماه وقت آزاد داريم هممون
امير بهترين پيشنهاد رو داد به نظر من :
من بازي پرتاب تو ذهنمه مصلآ بازي منجلبق منجليق هم ساختنش اسونه هم خيلي دستومن بازه هم وقت نميگيره![]()
Last edited by ehsan_wwe; 09-03-2010 at 00:03.
سلام
اگه پول بگیریم گوشمونا میگیرند میندازند از این سایت بیرون .
محدودیت حجم هم چیزه مضخرفیه، هرکی چیز بیشتری به کار برده حجمش هم بالاتره ! که این چیز خوبی میتونه باشه .
جایزه هم با مدیر اینا حرف میزنم شاید مثلا بتونند بگند تا سقف 10 تومن از فروشگاه یه چیز مجانی بخرید .
در مورد بازی هام من نظرم اینه که هر دفعه فقط رو یه موضوع تمرکز کنید ( : دی ) ، مثلا یه بار گرافیک ، یه بار فیزیک ، یه بار صدا و ... !
مثلا برا ایندفه فیزیک برید . خوبی؟
این Moh3en_DDD اسم دارهبه من چه برو از اين Moh3en_DDD بپرس![]()
منم كه عاشق فيزيك ( شميميم هميشه 20 ميشد )
با فيزيك موافقم
فكر اونجاشو كردم يكم سيبيلاشونو چرب ميكنيم ..... همه چي حل ميشهاگه پول بگیریم گوشمونا میگیرند میندازند از این سایت بیرون .
البطه اصلا اييزه مهم نيست (آره جون خودم ) مهم ذات مقدس هنر ساخت بازيستجایزه هم با مدیر اینا حرف میزنم شاید مثلا بتونند بگند تا سقف 10 تومن از فروشگاه یه چیز مجانی بخرید .
فيزيك رو خوب ميشه اما گرافيك و صدا جواب نميده مثلا صدا رو چي كار كنيم دالبي بسازيم ؟ يا مثلا برنامه Music secouncer بسازيم
گرافيكم خوب بازم جواب نميده اوني گرافيكش بالا تره كه سيستمش قوي تر باشه يه رندر تو تكسچر بگيريه
اما واقا فيزيك. قبول دارم ايندفه فيزيك برگذار كنيم ؟
آقا به نظر من هر دفعه یک سبک برگزار کنید تا بچه ها تو اون سبک قوی بشن. مثلا من برای این مسابقه سبک ریسینگ یا ماشین سواری رو پیشنهاد می کنم برای سری های دیگه هم می تونیم سبک پلاتفورم . استراتژی و ... بزاریم که خیلی توپ می شه.![]()
بد نيست اما يه ايرادي داره طول ميكشه و شركت كنندگانمونم مشكل دارن باهاش تا بخان با قلقاش آشنا شن تابستون مبشه
اصلا كسايي كه شركت ميكنند معرفي كنند خودشونو بدونيم چه افرادي هستند با توجه به قدرتاشون نوع مسابقه گفته بشه
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
براي نمونه خودم 2D قوي دارم هنرم تو RPG و...
ايشمحدودیت حجم هم چیزه مضخرفیه![]()
مزخرف منظورته البته :دي
بعدشم اولن يه بازي كه نمونه ي كامل فيزيك باشه براي يه بيسوادي مثل من بذارين دانلود كنم
دومن من هستم البته اگه خودم از بازيم راضي بودم وگرنه گفتم كه چون توي كوئست جديدم انصراف ميدم
سومن من تو هيچي قوي نيستم چون رو هيچ موضوعي متمركز نميشم هرچي عشقم بكشه كار ميكنم!
نمونه فيزيك يك ديوار آجري داريم يك توپ بهش شليك بشه ديوار بريزه ( به صورت تبعي برخورد و انتقال فشار از اجري به اجر ديگر
يه نمونه ديگه مثلا بازي ماشيني كه با توجه با چرخش چرخ ها كمك فنر ها بازي كنند بدنه ماشين زاويه بگيره و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)