2.5 تا 3 ساعت حدودا
2.5 تا 3 ساعت حدودا
سلام
ممنون دوست عزیز. خب دوست من براش مهمه که سرعت بالا باشه و برنامه راحت پیدا بشه براش و کلا گوشی مشکل هنگ و اینا نداشته باشه. از طرفی می دونیم که HTC تو زمینه پاکت پی سی قویتر از سونی اریکسونه ولی خب X1 امکاناتش انگار بیشتره به جز چند چیز مثل مولتی تاچ و ...
در ضمن سوال اصلی دوست من اصلا اینه که بین آندروید و ویندوز کدومو انتخاب کنه؟
ممنون
ویندوز موبایل برنامه و بازیهاش بیشتره
اندروئید هنوز زمان نیازه تا کامل بشه
البته اونی که خود گوشی داره کم نیست
فقط مشکل برنامه ها و بازیهاش هستند .
سلام.
در مورد سرعت بالا بستگی داره به نوع استفاده ای که میکنن ,تعداد برنامه های همزمان اما در کل سرعت هر دو قابل قبوله.
در مورد هنگ کردن که خوب هر دو گهگاه هنگ میکنن (همه گوشیها با همه سیستم عاملها هنگ میکنن بیشتر به نوع استفاده کاربر مربوط میشه) اما به مرور زمان و یاد گیری اینکه چه جوری از گوشی استفاده کنن این هنگ کردنها به حداقل میرسه بطوری که من الان اصلا" یادم نمیاد بار آخر که گوشیم هنگ کرده چه زمانی بوده.(بالای 2 ماهه که هنگ نداشتم).
در مورد اینکه HTC در زمینه پاکت پی سی قویتره درست ,اما در نظر داشته باش که X1 هم تولید HTC به سفارش سونی اریکسونه.
در مورد امکانات هم هر کدوم امکانات خاص خودشون رو دارن ,اما من اگر جای دوست شما باشم الان دیگه X1 رو نمیگیرم.حتی اگر بخوام ویندوز موبایل هم بگیرم با اون قیمت گوشیهای جدید تری برای انتخاب هست.
اما در مورد برنامه و....خوب طبیعتا" الان برای ویندوز موبایل بیشتره ولی خوب آندروید هم قطعا" در آینده سهم بزرگی از بازار رو به خودش اختصاص خواهد داد.![]()
من همه رام های این گوشی رو تست کردم
رام x2
رام های energy
htc
و....
بین این همه رام رام اصلی این گوشی رو از همش بیشتر دوست داشتم
یک کلام
چون هیچ مشکلی نداره
الان مثلا همین رام x2
من با پنل مشکل دارم
پنل رو وقتی گوشی رو خاموش روشن میکنی میتونی انتخاب کنی
بعدش دیگه نمیشه
در کل سرعت رام اصلی یه چیزه دیگس
![]()
من دو تا رام تست کردم یکی رام x1.5 و اون یکی هم x2 که به نظرم x1.5 حرف نداره خیلی خوبه الانم از همون استفاده میکنم..
آره با شما موافقم x1.5 از همه سبک تره
Infinite تست شد
خوب این رام مثل رام x1.5 هست
فقط خیلی چیزارو نداره مثل تم ایکس 2 و 3- 4 تا برنامه دیگه سرعت گوشی مثل x1.5 هست
پنل ها به درستی کار میکنه
با لند اسکیپ مشکل نداره
اس ام اس هم موردی نداره
در کل چون تو سرعت فرق چندانی با x1.5 نداره من x1.5 رو پیشنهاد میدم چون تنها win 6.5 هست که تو ایکس 1 سرعت بسیار بالایی داره (نسبت به بقیه البته)
در کل من رام اورجینال رو پیشنهاد میدم
که اونای که با ظاهر مشکل دارن میتونن برنامه های مختلف تم و ... نصب کنن
یه برنامه هم که من به شما پیشنهاد میدم اینه
واقعا چیز جالبیه
اینم از لینک دانلود آخرین ورژن کرک شده
Iconsoft PhonEx v.2.2
دانلود :
Download Instructions: no serial neededکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by danger9597; 08-03-2010 at 13:52.
خب مسلما همینطوره ... قبلا هم عنوان شد ، اگه دنبال یه رام سبک با حداقل باگ ها می گردید رام اصلی !
در مورد رام X2 من هیچ مشکلی نه با پنل ها و نه با سرعت ندارم و خیلی خوب و روان هست فقط کمی سرعت Wifi و GPRS پایینی داره ...
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
ظاهرا که رام جالبی هست ...دلو زدم به دریا و بیخیال محدودیت دانلود شدم
و دارم رام Infinite رو میگیرم
خوب این رام مثل رام x1.5 هست
منتظر نظر شما هستم ...
ممنون.
بچه ها کمکم کنید من امروز اومدم رام اصلی نصب کنم وسطش گیر کرد
باطری در آوردم دیگه ویندوزی نبود فقط صفحه 4 رنگ
از اون به بعد وقتی میخوام hard spl کنم تو 0% گیر میکنه
ویندوز هم همین طور
چی کار کنم
از عصر تا حالا درگیر اینم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)