تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 367 از 503 اولاول ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,661 به 3,670 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ای بابا لااقل به منم میدادن دهنم مسواک شد تا روزی که تو etain بودم.کلی کمکشون کردم فقط بی عرضگیش تقصیر من نبود که kimu random drop میگرفتن یا نمیگرفتن.کلی goddess گرفتن.اینا کجا میخواد بره پولش؟
    کلی از بچه های guild هم رفتن پیش elliot خودمم دیدم اینجوری کرده رفتم اونجا منو elliot سریع گرفت.به نظر من بهتره pantheon هم باهاش هم کاری کنه.
    اتفاقا چند نفری گفتن که بریم و با Vengeance با هم Merge کنیم.هنوز که تصمیمی نگرفتن.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هر اتفاقی بیفته مطمئنا از GWH این گیلد چیزی به ما نمی ماسه ولی بهتره تا آخرین لحظه تو گیلد موند شاید یه ELE هم به ما دادن lol

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

تبریک به محمد عزیز.orc محمد 58 شد.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه وضعیت بهتر شده.امروز جنگل همش برای ما بود و کلی توش گریند کردیم. هر لایتی هم میومد میکشتیمش ولی آخرش دیگه رفتن ریبورن رو صدا کردن و حدود ساعتای 10 شب بود که لایتی ها ریختن توجنگل.ولی از قبل خیلی بهتر شده حداقل یه خورده هم جنگل در اختیار ما هستش.مثل اینکه dd2 هم اینطور بوده.درسته کاظم؟

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------

این لایتی ها خیلی عوضین وقتی که تعدادشون کمتره و ضعیفترن میگن صلح و حمله نمیکنن و سرشون تو کار خودشونه ولی وقتی که قویتر باشن بهت مهلت نمیدن صحبت کنی و سریع میریزن سرت.واقعا حالم ازشون به هم میخوره.همشون بچه هستن.ما وقتی ببینیم طرف تنهاست و ضعیفه بیخیالش میشیم ولی اون عوضیا به یه orc تنها هم رحم نمیکنن.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

وضعیت DD2 این چند روزه خوب بوده.منم امروز ترکوندم و 17% اونجا Grind کردم.
    هر کی میومد می ترکوندیمش.یه گارد تو پارتی داشتیم خوراک بود.تا لایت ها میومدن POG می کرد.خیلی حال داد.
    دیگه بعد از Event همه ریختن تو Raigo که بستنی بخرن پارتی به هم خورد.
    از 12 ظهر تا 1:30 شب که دارم این پست رو میزنم Vipers دست ما بود.پاره کردیم دیگه.
    Reborn هم دیگه داره ضعیف میشه.شده مثل Pantheon.دیگه مثل قبل نیست که کسی جرات نکنه بهشون چپ نگاه کنه.
    هر چی Reborn اومد کشتیمشون.Pantera ّFury داره قدرت می گیره.Aquilla هم هنوز تو کورس رقابت هست
    ولی تعداد PF بیشتره.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

reborn مثل اینکه کامل ترکیده و اوضاش از ما هم بدتره.
    میگن لیدر rb کلا GWH رو بالا کشید و یه لیوان آبم روش و تبدیل به پول واقعی کرد و فروخت !! جرم و جنایت در حد بین المللی بود lol

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

reborn مثل اینکه کامل ترکیده و اوضاش از ما هم بدتره.
    میگن لیدر rb کلا GWH رو بالا کشید و یه لیوان آبم روش و تبدیل به پول واقعی کرد و فروخت !! جرم و جنایت در حد بین المللی بود lol
    شنیده بودم GWH شون رو زدن ولی نمی دونستم خود لیدر این کار رو کرده.عجب لیدر ردیفی.هه هه هه ....

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا این pantera هم یه مشت نوب هستن.اومدن مثلا پارتی ما رو wipe کنن.mizuno با گارد 53 اش تو پارتی ما بود همشون رو ترکوندیم.
    اولین نفر هم که میمرد من بودم.شانس آوردم bless بالا بود exp از دست ندادم زیاد.نامردا زرتی orc رو میترکونن آخه orc چه گناهی کرده

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

راستی event دیشب چی شد؟اصلا جریان این ایونت جمعه شب ها چیه؟
    این pog کردن چیه همه میگن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

نه بابا این pantera هم یه مشت نوب هستن.اومدن مثلا پارتی ما رو wipe کنن.mizuno با گارد 53 اش تو پارتی ما بود همشون رو ترکوندیم.
    اولین نفر هم که میمرد من بودم.شانس آوردم bless بالا بود exp از دست ندادم زیاد.نامردا زرتی orc رو میترکونن آخه orc چه گناهی کرده

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

راستی event دیشب چی شد؟اصلا جریان این ایونت جمعه شب ها چیه؟
    این pog کردن چیه همه میگن؟
    event دیشت battle for Medius بود که باید relic قلعه س Raigo به نام Medius رو 30 دقیقه حفظ می کردن.
    ما بردیم و کلی بستنی خریدیم

POG = Power Of Guard
    یه skill گارد هست که کل اعضای گروه واسه یه زمان معین damage نمی خورن.
    POG لول 2 20 ثانیه اعضا رو Untouchable می کنه.خوراک PVP هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم 57 شدم تمام لول 56-به 57 رو سولو یا دوو رفتم . سخت نبود واقعا . با بی دی سی و استون فقط یکم طول کشید چون مطلقا توی dd2 نمی شه رفت evo و cs دست به یکی کردن هر کی میاد همدیگه رو خبر می کنن .

اولین کاری کردیم بعد لول. با پریستم رفتیم استیگما فارم لول 5 ... چه حالی داد من 500 میل فارم کردم . فقط امروز یه آرچر cs نامرد اومد نذاشت هیچی بکشیم ... هر چی می گفتیم آقا ks نکن می گفت باس رو می شه ks کرد . حالا این که این باس محسوب می شه یا نه رو نمی دونم ولی کلا من اصلا نمی تونم ks کنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •