یکی نیست بگه من چی بگیرم؟
---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
یکی نست به من بگه چیکار کنم؟![]()
یکی نیست بگه من چی بگیرم؟
---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
یکی نست به من بگه چیکار کنم؟![]()
سلام
شما احتیاجی به خازن نداریدچون سیستم شما زیر 500 وات قدرت داره و خازن هم برای سیستمهای 700 وات به بالا تاثیر گذاره اونم توی بیس های تند.
سلام
5400T 2*125 وات روی 4 اهم میده و PCX 2*540 هم 2*180 وات میده و مصلمه که ساند استریمه بهتره .
نصب و سیم کشی اگر بدون قیمت سیم بخوای حساب کنی باید 30-40 تومن دستمزد نصب بدی(جدیدآ گرون شده) و خود سیم هم بسته به گیج(ضخامتش)قیمتهای مختلفی داره.
از نظر من اون آمپ ساند بهتره و پخش هم 7150 خوبه فکر کنم حدود 200 تومن قیمت داشت.
7150=سه خروجی RCA-و پنل با چراغ سفید-مدل بروز شده 6050-پنل برقی- 7 باند اکولایزر
6050=سه خروجی RCA-و پنل با چراغ آبی-پنل برقی- 7 باند اکولایزر
5250=سه خروجی RCA-پنل با چراغ آبی-دارا بودن درگاه SD زیر پنل-5 باند اکولایزر
سلامنوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمپ های JBL رو به شخصه قبول دارم کیفیت و قدرتشون خوبه در کنار کیفیت ساخت خوبشون.
سلام
3300 رو من خودم دارم خیلی خوبه و 5203 هم خوبه ولی خوب من صدای هر دو رو با 718 شنیدم و به نظرم 3300 مقداری بهتر بود.
ببین شما اگر بخوای 8404 رو روی 4 اهم بریدج کنی2* 180 وات بهت میده ولی 615 یک 200 وات روی 4 اهم بهت میده و مونو هست یعنی مخصوص سابه به نظر من 615 برای ساب مناسبه ولی خوب چون اگر بخوای 615 بندازی باید 2 تا بنصبی و اینجوری مصرف برقت بیشتر میشه می تونی به جاش همون 8404 رو ببندی که 20 وات کمتر به هر سابت میده اما هم جای کمتری میگیره و هم مصرف برقش کمتره.
سلام
چرا باکس رو میشه جدا کرد و آمپ هم میشه جدا کرد کی این رو گفته که نمیشه جدا کرد.....
برای پراید صندوق دار فقط باند روی طاقچه خودش پیشنهاد میشه چون واقعآ صدای بهتری داره.
Last edited by H.Operator; 06-03-2010 at 02:49.
خیلی ممنون از راهنماییت
یعنی جدا کردنشون کار سختی نیست؟ من چون دیگه جدیدا باید به خاطره پدرم ماشین رو بذارم بیرون که ایشون ماشین بذاره تو پارکینگ
میخوام برایه در امان ماندن سیستم شبها که تو کوچه هست باکس و آمپلی رو بر دارم ببرم بالا
پرایدش هاچ بک هست آیا فرقی میکنه؟
خیلی ممنون از راهنماییت
Last edited by isbn; 06-03-2010 at 10:04.
سلام
در ابتدا از حسين عزيزم تشكر ميكنم كه زحمت پاسخ دادن به همه دوستان رو دادن.
بابا كمي هم صبر داشته باشين،آدم گرفتاره،دو روز نبودمها!مزاح كردم.
خب درمورد شما دوست گلم:
بدست آوردن توان خروجي آمپها كار ساده اي نيست پسرم.اگر دقيق بخواهيد بدوني فلان آمپ رو فلان امپدانس چقدر خروجي ميده بايد بري تو يه آزمايشگاه و با اوسيلوسكوپ بسنجيد.
ضمنا رابطه خطي نيست كه بگيم اين + اون /فلان=توان روي فلان اهم.
تازه اين توانهائي هم كه كارخونه ها ميزنن بيشترشون نامي هستش.
بگذريم
به نظر من خوبه ولي با حسين جان موافقم.نياز به خازن نداريد.يعني هزينه كردن اضافي شايد باشه.
نترس عزيزم،گفتم حداقل 2 اهم روساپورت ميكنه.خب 3 اهم بيشتره ديگه
آمپ دو كانال يا 4 كانال؟
جي بي ال تو آمپ حرف نداره.بدون شك بخر.نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمپ خوبيه،كن وود كلا تو آمپهاش تا حالا مشكلي نداشته.با قيمت مناسب خوب صدا ميده.اگر دو تا ساب داري بايد دو تا هم امپ بگيري،يا يه امپ قويتر.
راستش من يادم رفته سيستم شما رو،پوزش ميخوام.
راه كه داره ولي خب سخته ،ميتوني آمپ رو روي باكس ببندي،اگر باكست هم كوچيك باشه،فقط بايد زحمت بازكردن كابلهاي برق و ريموت رو داري اونم دائما.
من اصلا توصيه نميكنم.
ببين اگر ميتوني آمپ رو زير صندلي ببند وباكس رو هم براش ترمينال بزار،اونموقع راحت ميتوني باكس رو جدا كني و بياري تو منزل.
به نظرم باند رو روي تاقچه فابريك ببندند بهتره ،فقط به نصاب بگويند كه تاقچه رو طوري برش بزنه كه در صندوق بدون در اوردن ميله هاي نگهدارنده بالا به ايستد.
بالا گفتم خدمتتون![]()
Last edited by hamidR15; 06-03-2010 at 10:28.
حمید جان گفتن اگر آمپ رو زیر صندلی هم ببندی خیلی خوب میشه.
توی دراز مدت آزارت میده بهتر نیست بری ماشین رو شبها بزاری توی پارکینگی چیزی(بلاخره این بستن و باز کردن موقعی که عجله داری دردسر ساز میشه)..
والا میگم که پارکینگ دیگه شد برا پدر گرامی اینجام پارکینگ عمومی نیست اصلا تنها راه اینه نه دیگه اجباره فقط بگید من به طرف بگم چجوری ببنده برام که بتونم بر دارم همین بگم باکس روترمینال ببنده متوجه میشه؟ بعد آمپ رو زیر صندلی جولو باید ببندم دیگه؟
چون من نمیدونم این ماشین من تو کوچه که هست روز حتی هر کی رد میشه در صندوق رو باز میکنه یه چی بر میدارهخیلی جالب هست دزدایه با حالیم هستن مثلا میان علامت خطر رو میدزدن بعد آنتن رو میذارن یه بارم جعبه خالی دزد گیر رو بردن کیف ورزشی رو گذاشتن
یه بار دیگه یارو خیلی جنم داشت ماشین رو برد کوچه پایینی یه آمپ معمولی بود مارکشو نمیدنم داداشم بسته بود کند بعد مایشنو ولش کرد که پلیس گشت پیدا کرد ماشین رو بهم خبر داد البته این ماله دوره ای بود که دزد گیر نداشت از وقتی دزد گیر و قفل پدال زدم دیگه اتفاقی پیش نیا مده![]()
ولی در کل میترسم تو صندوق چیزی بذارم بمونه
Last edited by isbn; 06-03-2010 at 13:09.
4 کانال حالا شما اگه 2 کانالم سراغ داری بگو ممنون میشم![]()
sound stream TRA340.2 آمپ دوکاناله عالیه
سلام
اگر بخواهي زير صندلي ببندي به نصاب بگو آمپ رو زير صندلي جلو طرف راننده ببنده.زير اون رو با قطعه چوب به قطر 1.5cm بيار بالا
اگر هم رو باكس ميبندي خود نصاب ميدونه چطوري ببنده.بگو براش داستان چيه.فقط حواسش باشه قسمت تنظيمات طرف در صندوق باشه و قسمت كابلهاي ورودي طرف صندلي.
اين عكس رو نگاه كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدساند استريم مدل : PCX 540.4
4 تا 80 ميده.![]()
Last edited by hamidR15; 06-03-2010 at 20:13.
آره نظر خودمم رو همین pcx
پس تصویب شد
سیم هم استریت وایرز فک کنم خودتون معرفی کردین
خوب حالا یه ساب و آمپلی ساب تا 500 تومن
رضا جان یه مدل معرفی کرد ساند استریم حالا شمام یه مدلی معرفی کن ممنون میشم
این عکس سیستم خودتون هست؟
حالا به نظرت خوبه به باکس ببندم آمپ رو یا زیر صندلی؟
Last edited by isbn; 06-03-2010 at 21:36.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)