تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: ريكاوري و بك آپ لپ تاپ Recovery Backup Sony Vaio FE 880 E/H

در آغاز فعالیت remix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله درایورهای شبکه و گرافیک و SCSI و صدای آن را برای XP دارم اما هنوز درایور WireLess آن آماده نشده

اما برای نصب سیستم عامل جدید لازم نیست که از خیر سیستم Vista بگذرید و یا بوت ویستا را خراب کنی و
    دو سیستم عامل را بر روی یک بوت نصب کنید بلکه می تونی یک بوت جدید درست کنی و سیستم XP را روی پارتیشن جدید نصب کنی.
    با این کار شما می توانید که هر موقع که لازم باشد پارتیشن XP را فرمت کنی و XP را دوباره نصب کنی

دوست عزیرم میتونی راهنمایی کنی که میشه از کجا برداشت درایور ها رو منظورم درایور های xp برای سونی هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مدل fz 160 دارم خواستم بپرسم مثلأ اگر ویندوز ویستا ما ویروسی شد و خواستیم درایوش را فرمن کنیم 1- چطوری اینکارو کنیم ؟ 2- آیا پارتیشن مخفیش از بین نمیره ؟

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض بک آپ ریکاوری Backup Recovery لپ تاپ مدل Sony Vaio VGN-P530H

بک آپ ریکاوری Backup Recovery لپ تاپ مدل Sony Vaio VGN-P530H

( Recovery Backup Sony Vaio VGN-P530H )

چند روزی است که یه مدل لپ تاپ خیلی کوچیک و جمع و جور که تقریباً درنوع خودش بی نظیره خریدم ، این لپ تاپ فاقد درایو سی دی (‌بدون درایو اپتیکال ) هست ،فوق العاده کوچیک ،‌با ال سی دی 8 اینچ ،و سیستم عامل ویستا Home Basic ،‌این لپ تاپ بدلیل اندازه کوچیکش ، تقریباً توی جیب کت یا جیب شلوار هم به راحتی جا میشه ، میشه اونو همیشه همراه خودمون داشته باشیم ،
    البته من یه لپ تاپ دیگه هم دارم که مدل FE880 سونی وایو هست .
    حدود دو سال قبل و در زمان خرید مدل قبلی لپ تاپ ام ،‌ بعد از آشنایی با نرم افزار نورتون قوست Norton Ghost و بک آپ گرفتن از درایو مخفی مربوط به ریکاوری ، بعد از اینکه در اثر یک اشتباه ،‌درایو ریکاوری لپ تاپ رو از دست دادم و با نورتون قوست تونستم به راحتی درایو رو به حالت اولش برگردونم و از پرداخت خسارت چند ده هزار تومانی (‌یکی از دوستان پنجاه هزار تومان سلفیده بود ) جلوگیری شد ، به ارزش نرم افزار نورتون واقف بودم ، برای همین در اولین اقدام بعد از خرید این لپ تاپ P530 H ، سعی کردم که با این نرم افزار از درایو ریکاوری لپ تاپ مدل Sony Vaio VGN-P530H بک آپ تهیه کنم تا در صورت ضرورت بتونم اونو به حالت اول برگردونم .
    این نکته رو ذکر می کنم که روشی که من توصیه می کنم لزوماً به معنای این نیست که روش دیگه ای در حال حاضر وجود نداره ، ضمناً توضیحات حاضر با این فرض هست که شما به طرز استفاده از نرم افزار نورتون قوست تحت داس آشنایی دارید .
    ، به هر حال من این روش رو امتحان کردم و به نحو احسن جواب خودشو پس داده ،‌ضمناً من خیلی در مورد بک آپ ریکاوری لپ تاپ های بدون درایو توی اینترنت گشتم ولی متاسفانه مطلب قابل توجهی پیدا نکردم ، متاسفانه در این زمینه مرجع فارسی بدرد بخوری وجود نداره ، اولین پست در مورد بک آپ ریکاوری لپ تاپ مدل FE880 رو هم حدود یکی دو سال پیش خودم گذاشتم ، به هر حال امیدوارم این مطالبی را که منتشر می کنم ، مورد استفاده اشخاصی که مشکل من رو داشتن قرار بگیره .
    اما نحوه کار :

روش اول ( بک آپ ریکاوری در صورت داشتن درایو سی دی یا دی وی دی اکسترنال ) :

برای گرفتن بک آپ ریکاوری از درایو مخفی لپ تاپ مدل Sony Vaio VGN-P530H ،‌اولین مشکلی که خودش رو نشون میده اینه که چطوری بدون داشتن درایو اپتیکال (Cd/Dvd Drive ) ، نرم افزار نورتون قوست تحت داس رو که معمولاً روی سی دی های بوت هست اجرا کنیم ، اولین و راحت ترین راه این هست که یک درایو اکسترنال بخریم ، اما مشکل با خرید درایو اکسترنال حل نمیشه ، به هر حال در صورتی که درایو رو خریداری کردید باید به سایت زیر مراجعه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و از لینک دانلودی که وجود داره ،‌یک فایل ایمیج ، حدود 170 مگابایتی رو باید دانلود کنید ، اینم لینکش :
    کد:
    بعد ، این فایل ایمیج رو با نرم افزار Nero روی سی دی رایت می کنید بطوریکه سی دی شما بعد از رایت ، تبدیل به سی دی بوت میشه و به مجرد اینکه اونو داخل درایو بذارید ،‌می تونید در شاخه مربوط به نرم افزار های بک آپ ، نورتون قوست رو اجرا کنید .

روش دوم : ( بک آپ ریکاوری بدون داشتن درایو و از طریق ساختن فلش مموری بوت Bootable Flash Memory )

این روش در جایی کاربرد داره که شما امکان تهیه درایو اسکترنال اپتیکال رو ندارید ، در اینجا شما باید اقدام به ساخت فلش مموری بوت ابل FLASH MEMORY BOOTABLE کنید تا وقتی لپ تاپ شما از طریق درگاه یو اس بی USB قرار هست بوت بشه ، نرم افزار نورتون قوست از طریق فلش مموری ، اجرا بشه و بتونید اقدام به تهیه بک آپ از درایو مخفی لپ تاپ بکنید .

برای تهیه فلش مموری بوت ابل ، اول باید به این سایت مراجعه کنید :
    کد:
    دوم ، نرم افزار مربوط به فرمت کردن فلش مموری ( USB Disk Storage Format )رو دانلود می کنید :

کد:
    بعد که اونو از حالت زیپ خارج کردید ، یه نرم افزار اجرا میشه که باید فلش مموری خودتون رو با فرمت FAT فرمت کنید .

سوم ، فایلی به اسم grub4dos.zip رو از آدرس زیر دانلود می کنید :

کد:
    پارمترهای اونو دقیقاً مطابق آنچه در شکل زیر توضیح داده شده ، تنظیم می کنید ،‌
    کد:
    کلید install رو می زنید و بعد ، اون فایل 170 مگابایتی که رو اول دانلود کردید ،‌محتویاتش رو داخل فلش مموری کپی می کنید ،
    حالا شما دارای یک فلش مموری بوت هستید که کلی نرم افزار داخلش داره و می تونید به راحتی با یکی از نرم افزار های این فلش مموری که نورتون قوست هست ، اقدام به گرفتن بک آپ از درایو مخفی لپ تاپ خودتون بکنید ،
    برای گرفتن بک آپ ، ابتدا داخل ست آپ لپ تاپ با زدن کلید F2 بشید و دستگاه رو به نحوی ست کنید که از طریق پورت یو اس بی ،‌بوت بشه ، بعد هم از داخل شاخه مربوط به نرم افزار های بک آپ ، نورتون قوست رو انتخاب کنید و اونو اقدام به تهیه بک آپ از درایو مخفی لپ تاپ کنید .
    نکته قابل ذکر اینکه شما می تونید فایلی رو که بعنوان بک آپ تهیه می کنید ، روی قسمت دیگه هارد که ویندوز روی اون نصب شده ،‌ Save کنید ، و بعداً از طریق کارت شبکه یا فلش مموری دارای ظرفیت بالاتر اونو روی سیستم دارای درایو دی وی دی ،‌کپی کنید تا در مواقع ضروری قابل استفاده باشه .
    در ضمن کلید فعال کردن بک آپ ریکاوری در لپ تاپ مدل فوق ، F10 هست .

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Master89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

13 ریکاوری کامل هارد

سلام من لب تاپ sony vaio fw 45 gj دارم. چند روز پیش بخ اشتباه دکمه f10 رو زدم و کل هاردم برگشت به حالت کارخانه.
    فایل ها و پروژه اهسس توش داشتم که اندازه یک عمر براشون زحمت کشیده بودم و برام مهم بودن!
    همه از بین رفت. از نرم افزار Data doctor recovery ntfs هم استفاده کردم. اما کامل بر نگردوند.
    اگه میشه محبت کنید من رو راهنمایی کنید. یک دنیا ممنون میشم..

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •