حسابان : مبتکران - اندیشه سازان / مولف : عباس امیدوار ( اگه از دستش بدی خیلی ضرر کردی )
فیزیک 3 : انتشارات خیلی سبز
شیمی 3 : انتشارات مبتکران اندیشه سازان / مولف :بهمن بازرگانی
هندسه 1 و 2 : اندیشه سازان - مبتکران / مولف : فرهادابوالقاسمی
ادبیات فارسی 3 : گاج یا کلک . اصلا واسه ادبیات هیچی نگیر . از الان کتابهای موضوعی بخونی بهتره . کتاب قرابت معنایی دکتر سبط از انتشارات دریافت رو حتما حتما حتما حتما بگیر
عربی 3 : گاج
جبرواحتمال : من خودم مبتکران استفاده میکردم . سطحش یکم بالاست . کتابهای دیگه رو سراغ ندارم .
زبان فارسی 3 : رمزینه خوبه . گاج هم هست .
درضمن آقا سعید من منظورم همون کتاب دیفرانسیل 1 و 2 بود از انتشارات مدرسه . چیه ؟ حتما عصبانی شدی که نکنه کتابی بوده که من معرفی نکردم بهت ؟؟
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
سلام . من نمیدونم چرا از شما خوشم اومده . به خاطر همین هم خیلی دوست دارم بهت کمک کنم . تابستون که یه پیام دادی بهم بعدش هم رفتی . یادته ؟؟
من که سال دوم بودم یکی از دوستام که آزمونهای مبتکران شرکت میکرد چند روز سی دی های آموزشیش رو داد به من . بد نبود . عالی هم نبود .
شما مشکلت چیه ؟ بگو برطرف کنیم . تو چی گیر کردی عزیز دلم

جواب بصورت نقل قول

به ما هم بگو راستی استادش گفته اگه فکر میکنید هرکدوم از این فرمول ها استثنا هستن میتونید به شماره همراهش زنگ بزنید و ازش بپرسید تا بهتون ثابت کنه روش هایی که تو سی دی اصلی هم هست استثنا نداره(اگه شماره رو خواستی بگو بهت بگم شاید تو سایتش هم باشه)