تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: من هم sony-cw 2FGX خریدم

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

والا انتظار نداريم كه همه بازيا رو اجرا كنه ولي بقول شما كار ادمو راه بندازه.
    فقط ادم بعضي وقتا مثلا خواست pes بازي كنه ديگه ضدحال نشه وگرنه بيشتر براي برنامه نويسي ميخوامش.
    حالا بنظرتون من اينو بگيرم يا SONY CW1LFX/B با اين مشخصات رو؟:

cpu = core2due 2.53 Ghz
    buss = 1060
    cach = 3 Mb
    Ram = 4 GB - DDR3
    H.D.D = +320
    DVD RW - Dual layer
    LED 14 - Sony display
    Gefoce 230 - Gpu
    Full Port = HDMI - VGS - 3 USB - i link - Wirless - Bl - Face tracking - Lan
    بله همون طور كه پيروز جان اشاره كردند اين لپ تاپ جوابگوي كار شما خواهد بود .

در ضمن براحتي pes2010 رو با بالاترين رزوليشن اجرا مي كنه

2. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cofs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    در قلب کسی که عاشقشم

پيش فرض

من هم اول میخواستم cw-lfx رو بگیرم ولی بعدا که سونی این دو مدل جدید یعنی cw 2fgx و cw 2dgx رو به بازار فرستاد قید گرافیک رو زدم و خواستار سرعت سی پی یو شدم که قطعا core i5 بهتر از core2 البته این رو هم بگم که من زیاد اهل بازی نبودم برام برنامه نویسی و کار با برنامه های مهندسی برق و دیدن فیلم زیاد مهم بود.
    هر کی یه سلیقه ای داره!!!

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

در ضمن یه چیز نه چندان مهم و اونم اینکه ویندوز cw 2fgx 7-pro است و ویندوز cw lfx 7-HP

4. این کاربر از cofs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

من هم بعد از کلی نظر خواهی و مشاوره بالاخره sony-cw 2fgx رفتم با کانفیگ زیر
    CPU:2.4Up to 2.93 Intel Core i5-520M
    CATCH:3
    RAM:4
    320:HARD
    GRAFIC:GEFORCE 310M 256-2007
    PRICE:1298000
    این قیمت با گارانتی یک ساله اسپیناس

بزودی اطلاعات بیشتری در مورد این سری در اختیارتان قرار می دهم
    هر سوالی در مورد این مدل یا مدل های نزدیک این سری داشتید در خدمتم
    با سلام به شما دوست عزیز ،

اولا تبریک ، مبارکتون باشه!

ثانیا ، اگر وقت کردید تو تاپیک زیر شرکت کنید!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    در قلب کسی که عاشقشم

پيش فرض

فقط نمیدونم چرا ویندوز 7 برای این امتیاز 4.9 داده که این امتیاز مربوط به aear است ولی بقیه امتیازاتش بالای 5.2 هست مثلا برایcpu- 6.7 داده!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مبارکتون باشه. الان از سری CW یه مدل هست به اسم CW2EGX که کارت گرافیک GT330 داره و Core i5 هم هست. کارت گرافیکش مشخصا قویتر از GT310 هستش به دلیل اینکه 128 بیتیه نه 64 بیتی. اینجا میتونید مقایسه بین کارتهای گرافیکی لپتاپ رو ببینید:
    کد:
    اما خوب دوستی که خریده و دو تا بازی رو تست کرده میگه که هیچ مشکلی در اجرای اون بازیها نداره. چیزی که هست تفاوت این دو تا کارت گرافیک زمانی مشخص میشه که بخواهیم بازیها رو با رزولیشن بالا و جزئیات کامل بازی کنیم.
    اما من سوال دیگه ای دارم.به نظر شما عملکرد این کارت گرافیکها در برنامه هایی مانند اتوکد و .. تفاوت عمده ای داره یا این تفاوت بیشتر در بازیها مشخص هست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    در قلب کسی که عاشقشم

پيش فرض

مبارکتون باشه. الان از سری CW یه مدل هست به اسم CW2EGX که کارت گرافیک GT330 داره و Core i5 هم هست. کارت گرافیکش مشخصا قویتر از GT310 هستش به دلیل اینکه 128 بیتیه نه 64 بیتی. اینجا میتونید مقایسه بین کارتهای گرافیکی لپتاپ رو ببینید:
    کد:
    اما خوب دوستی که خریده و دو تا بازی رو تست کرده میگه که هیچ مشکلی در اجرای اون بازیها نداره. چیزی که هست تفاوت این دو تا کارت گرافیک زمانی مشخص میشه که بخواهیم بازیها رو با رزولیشن بالا و جزئیات کامل بازی کنیم.
    اما من سوال دیگه ای دارم.به نظر شما عملکرد این کارت گرافیکها در برنامه هایی مانند اتوکد و .. تفاوت عمده ای داره یا این تفاوت بیشتر در بازیها مشخص هست؟
    دوست محترم PESARKHALE ممنون از اینکه در این تاپیک ما شرکت کردید.
    اول از همه بگم که لطفا قبل از اینکه اظهارنظری بفرمایید لطفا اون بحث رو کامل بخونید و همین طوری نظر ندهید.
    من گفتم که بازی دوم رو باید ویروس کش روخاموش کنی و رزولوشن دستگاه رو بیاری پایین(درسته؟)
    در مورد سوالتم باید بگم که این تفاوت در بازی بیشتر خودشو نمایان میکنه چون در اتوکد لپ تاب از رم هم استفاده زیادی می کنه و با گرافیک SHARE می کنن و گرافیک جواب گوی این کمبود میشه.
    دوست عزیز اگه بازم مشکلی داشتید در خدمتم.

9. این کاربر از cofs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست محترم PESARKHALE ممنون از اینکه در این تاپیک ما شرکت کردید.
    اول از همه بگم که لطفا قبل از اینکه اظهارنظری بفرمایید لطفا اون بحث رو کامل بخونید و همین طوری نظر ندهید.
    من گفتم که بازی دوم رو باید ویروس کش روخاموش کنی و رزولوشن دستگاه رو بیاری پایین(درسته؟)
    در مورد سوالتم باید بگم که این تفاوت در بازی بیشتر خودشو نمایان میکنه چون در اتوکد لپ تاب از رم هم استفاده زیادی می کنه و با گرافیک SHARE می کنن و گرافیک جواب گوی این کمبود میشه.
    دوست عزیز اگه بازم مشکلی داشتید در خدمتم.
    ممنون از راهنماییتون.
    من مطلب شما رو خونده بودم.فکر میکنم توی پست قبلیم ،من هیچ جایی نگفته بودم که شما اشتباه میگید. حرف من مبنی بر اینکه تفاوت این کارتهای گرافیک در جزئیات بالا و رزولیشن بیشتر مشخص میشه (که بر مبنای اعداد و ارقام همون لینک پست قبلی هست)هیچ منافاتی با حرف کاملا صحیح شما در مورد غیرفعال کردن آنتی ویروس و پایین آوردن رزولیشن دستگاه نداره. اتفاقا من از پست شما نهایت استفاده رو بردم و فکر میکنم یه ریویو کامل و کاربردی نوشته بودید.
    اگر که از پست من این طور برداشت میشه که حرفم با حرفای شما منافاتی داره، باید بگم منظورم اصلا همچین چیزی نبوده.
    با تشکر

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •