خب نزدیکترین خدمات یا مخابرات به خونتون . از هر کدوم از باجه ها بپرسید بهتون میگن کدوم قسمت برید برای شکایت
نه اسم.شماره کسی رو که شکایت کرده رو به طرف مقابل نمیگن
موفق باشید!![]()
خب نزدیکترین خدمات یا مخابرات به خونتون . از هر کدوم از باجه ها بپرسید بهتون میگن کدوم قسمت برید برای شکایت
نه اسم.شماره کسی رو که شکایت کرده رو به طرف مقابل نمیگن
موفق باشید!![]()
زنده باشی همین فردا میرم دنبالش عزیز مرسی
دوست عزیز اگه به نتیجه رسیدی ما رو هم در جریان اقداماتت بذار .
ممنون![]()
یه چیزی:
اگه بریم بگیم که من قبض دستم نرسیده و شماره را بدیم میشه قبض طرف را با مشخصاتش گرفت؟
اگه یارو از یه شهر دیگه باشه چی؟
حتما چشم
فردا میرم دنبالش
چند بار قبض تلفن ما نیومده بود من رفتم المثنی گرفتم اما هیچگونه ادرس یا مشخصاتی روش نبود فقط مبلغی که باید پرداخت بشه و توضیحات دیگه
اگه مزاحمت از تلفن عمومي باشه چه بايد كرد؟
خب داری میگی عمومی پس کاری نمیـــشه کرد
بیش از حـــد شــد مجبوری خط رو عوض کنــی کار دیگه نمیتونـــی !
مخابرات و جاهای دیگه جوابگو نیستــن خودمم همین فکر تو ذهنم اومــد اونایی که تلفن عمومی براشون مزاحمت ایجاد میکنن باید چیکار کنن که یه کارت هستش و بعد از تموم شدن کارت میندازنش بیرونولی براساس شماره فکر کنم بهتون بگن که از کدوم منطقه بوده ولی کاره دیگه ای نمیتونن براتون انجام بدن ! میشه از روی صدا اونو گـرفــت
موفق باشید!![]()
واقعا راست ميگي مزاحمت تلفني ديگه خز شده به نظر من بهترين كار بي توجهيهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مزاحم ايرانسلي داشتم زنگ زدم ايرانسل گفت بايد بريد شورايه حل اختلاف و كلي كاره ديگه ديدم نمي صرف وقتمو تلف كنم يه نرم افزار ازينايي كه شماررو براي افراد مشخصي بيزي ميكنه ريختم خودش فهميد كم اورد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)