یه آنتی ویروس خوب و سبک میخواستم واسه سامسونگ اس 3500 میشه لطف کنین لینک دانلودشو واسم بگذارین
یه آنتی ویروس خوب و سبک میخواستم واسه سامسونگ اس 3500 میشه لطف کنین لینک دانلودشو واسم بگذارین
دوســـت عزیز گوشی شما جاوا هستش و آنتی ویروس جاوا هم نیســـت![]()
راستش
من یه گوشی سامسونگ S3500 واسه کسی گرفتم با یک مموری 1 گیگ مارکهای متفرقه
از همون دفعه ی اول که این گوشی از گوشیهای دیگه بلوتوث میگیره نمیدونم چی میشه که گوشی هی خاموش روشن میشه به قولی ریست و تا مموریشو بیرون نیاری خوب نمیشه
اینجور شدنش هم وقتی از بعضی گوشیها بلوتوث میگیره اینجور میشه مثلا من که خودم n70 دارم اگه از من فایلی از طریق بلوتوث بهش داده بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد اما بعضا گوشیهای دیگه به مشکل بر میخوره و همونطوری که گفتم هی ریست میشه
لطفا علت اینکه اینجور میشه رو بهم بگین و راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم
یکی گفت باید آنتی ویروس روش نصب بشه و یکی گفت رمو عوض کن مشکل از اونه
حالا کدومشه به نظر شما ؟
آنتی ویروس که نیســت برای جــاوا ...
شما رم رو عوض کنیـــد و امتحان کنیــد ببینید چی میشــه ؟
موفق باشید!![]()
روی گوشی w205 من فایلهای جاوا رو روی مموری میذارم با حجم های مختلف
با فایلهای حجیم که ارور میده مموریت کمه و روی فایلهای کم حجم هم حتما باید روی مموری گوشی بریزم و ری مموری کارد کپی نمیشه.
چاره ای براش هست؟
دوست عزیز با مموری های دیگه امتحان کردی بازم همینجوریـــه نصب نمیشــن ؟
موفق باشید!![]()
آره دوست عزیز ب 2تا مموری دیگه هم تست کردم دقاقا اینطوری میشه.
راهی براش نیست بتونم رو مموریم کپی کنم؟
دوســت عزیز شما تو این تایپک هم مشکلتون رو بیان کردید پس منتظر باشید همونجا دوستانی که جوابتون رو دادن بیان کمکتون کنن چون اگه من اینجا جوابتون رو بدم خودتون گمراه میشید که کار منو انجام بدید یا اون دوستی که تو تایپک دیگه راهنمایی کرده !
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از این به بعد مشکلات خودتون رو تو یه تایپک بیان و دنبال کنیـــد
موفق باشید!![]()
سلام.من رمان مسافر کوچه های عاشقی رو دانلود کردم ولی توی گوشیم باز نمی کنه.لینکش خرابه؟یا مشکل از گوشی منه؟
آخه رمانهای دیگه رو باز می کنه!
سلام بر همه ببخشید من یک سوالی دارم من یک گوشی ال جی دارم ولی نموتونه فایل های جار رو بفرسته چکار کنم که بتونم این فایل ها رو از طریق بلوتوث بفرستم بعضی میگن برنامه اکسپلورر میخواد ولی من اکسپلورر خوبی که جار باشه پیدا نکردم ممنون میم اگه کسی راهنماییم کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)