سلام دوستان خوب هستید ؟ ... من یه سوالی برام پیش اومده که به کارم هم ربط داره ممنون میشم
کمکم کنید ! .... .gif)
....................................
من باید تو فتوشاپ عکس مورد نظرم رو به وسیله قیلتر color haftone تبدیل کنم که از pixelate میتونم
این گزینه رو انتخاب کنم و این عکس رو به این صورت در بیارم ! من هم این کارو کردم ولی اون طوری
که میخواستم نشد ! ... (البته میشه نقطه ها رو هم اندازه شون رو کم و زیاد کرد دیگه؟)
مثلا نمونه این قیلتر رو میتونید ببینید :
این عکس هم عین نمونه کاری هست که من کردم :
از دور ممکنه درست باشه ولی از نزدیک نه باید من اندازه نقاط رو ریز تر بکنم ؟ ... ممنون میشم کمکم کنید!
.gif)
.................................................. .................................................. ....................
حال یه سری سوال دیگه :
1: کیفیت عکس هم به این موضوع ربطی داره ؟ یعنی عکس هایی با کیفیت بالاتر باعث طبیعی تر شدن عکس
در این فیلتر میشه ؟ ...
2: تو فتوشاپ چه طور میتونم کیفیت عکس رو بهبود ببخشم ؟ ...
.gif)
به رزولوشن ربطی داره ؟ راهنمایی کنید!
به عواملی مثل نور هم بستگی داره که من با تغییر در کنتراست عوضش کنم ؟... کنتراست برای تغییر نور بود یا رنگ ؟
و فکر میکنم کلا عکس هایی که کیفیت پایینی دارند به درد کارهایی با سایز کوچیک میخورن و اون هایی که
بهترن به درد سایز های بزرگ !
* راستی دوستان من کارم رو میخوام سیاه سفید کنم مثل نمونه بالا یعنی ساده نه اینکه افکت و ... بهش اضافه
کنم !!! .....
.gif)
3: راستی اینcolor halftone یه فیلتر هست همچین چیزی به صورت افکت یا وکتور هست ؟(واسه اطلاع بیشتر میخوام بدونم و اینکه با اون ها که نمیشه مثل این همچین طری رو برای عکس درست کرد یعنی خود عکس رو به این صورت تبدیل کرد ؟ ) ...
ببخشید زیاد سوال کردم با این حال خیلی ممنون میشم کمکم کنید دوستان عزیز
.gif)
.gif)
منتظر هستم
.gif)
...
................................