تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 105 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

داره خودمونی میشه S-M-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    ممکنه ازتون در مورد گل های شمعدانی و طرز نگهداری اونا در منزل سوال کنم.
    اصلا میشه اونا رو توی خونه نگه داشت؟
    من یه گل شمعدانی توی اتاق خوابم دارم . روزها موقعی که میرم سر کار چون میدونم این گل به نور زیادی احتیاج داره پرده رو کنار میزنم تا نور و آفتاب بگیره . هر دو یا سه روز یکبار هم اون رو آبیاری میکنم اما با سرد شدن هوا تعداد زیادی از برگهای اون هم زرد شده. فکر میکنین دلیل اون سردی هواست یا چیز دیگه ایه؟ از راهنماییتون ممنون میشم
    آره گل شمعدانی رو میشه تو خونه نگه داشت باید بدونی گل شمعدونی خیلی حساسه و باید انو تو یه جای گرم نگه داری اگر برگاهی ÷ایین گل زرده اشکال نداره ولی اکر بکهای بالا زرد شدن باید بگم از سرماست انو زیاد اب نده تو زمستون 4روز یه بار داخل تابستون 3روز یه بار

2. 2 کاربر از S-M-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان من به تازگی وارد بحث گل و گیاه خانگی شدمو تجربه ای ندارم ازتون کمک میخام برا پیدا کردن یه کتاب یا سی دس یا سایت جامع در مورد گیاهان زینتی و گیخانه ای با عکس مرسی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه pocke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

عزیز من صفحه قبل چند تا کتاب رو گفتم .

فکر کنم به دردتون بخوره

در مورد عکس اسم سی دی رو می پرسم می گم هم عکس هم روش تکثیر و .... داره

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک کتاب یا مقاله جامع در مورد باغبانی مخصوصا درختان میوه می خواستم . در مورد نگهداری آبیاری کود های شیمیایی و طبیعی و مخصوصا هرس درختان میوه. در صورت امکان راهنمایی بفرمائید .

داره خودمونی میشه marziyeh_2050's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میدونم که گیاهان علاوه بر کودهای معمولی به آهن هم نیاز دارن. آیا میشه آهن مورد نیازشون رو به صورت مصنوعی و با دادن براده های ریز آهن تأمین کرد. آیا این کار رو میشه برای گلهای آپارتمانی هم انجام داد مثل بامبو؟؟ اصلا بامبو نیازی به آهن داره؟
    میخ های معمول که در بازار موجوده از آهنه. آیا میشه بجای براده آهن از میخ ای کوچک استفاده کرد؟
    اگر آهن برای گیاه زیادی باشه یا براش مضر باشه چه اتفاقی برای اون میفته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه کسی در رابطه با"طرز کاشت لوبیاقرمز" اطلاعاتی دارید برای من ارسال کنیدلطفامشخصات عمومی و گیاهشناسی رو هم تشریح کنید. با تشکر

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

من میدونم که گیاهان علاوه بر کودهای معمولی به آهن هم نیاز دارن. آیا میشه آهن مورد نیازشون رو به صورت مصنوعی و با دادن براده های ریز آهن تأمین کرد. آیا این کار رو میشه برای گلهای آپارتمانی هم انجام داد مثل بامبو؟؟ اصلا بامبو نیازی به آهن داره؟
    میخ های معمول که در بازار موجوده از آهنه. آیا میشه بجای براده آهن از میخ ای کوچک استفاده کرد؟
    اگر آهن برای گیاه زیادی باشه یا براش مضر باشه چه اتفاقی برای اون میفته؟

من ازکسی شنیدم که چند مرتیه از براده های اهن برای رفع کمبود اهن استفاده کرده بود و نتیجه خوبی هم گرفته بود ولی بعداز یک مدتی درخت یه جوری وابستگی پیدا کرده.درضمن این هم بگم که خودم داخل یه کارخونه کلات اهن دیدم که از براده های اهن استفاده میشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید میشه بگید وابستگی پیدا کرده بود یعنی چی ؟ منظورتون اینه که معتاد شده بود به آهن؟ ولی نمیتونه درست باشه چون همه موجودات زنده به املاح و مواد معدنی برای زندگی نیاز دارن و آهن یکی از اصلی ترین اونهاست البته به مقدار خیلی کم. ولی وجودش ضروری و حیاتیه. و مقدار زیادش باعث بیماری های شدید میشه که این در مورد گیاهان و حیوانات و انسانها صدق میکنه. اینو میدونم که اگه به گیاه زیاد آهن بدی عکس العمل نشون میده مثلا میوه هاش به صورت غیرطبیعی درمیان یا برگهاش دارای لکه میشن و غیره. ولی نشنیدم که به آهن وابستگی پیدا کنه!!!
    Last edited by marziyeh_2050; 28-02-2010 at 22:46.

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

ببخشید میشه بگید وابستگی پیدا کرده بود یعنی چی ؟ منظورتون اینه که معتاد شده بود به آهن؟ ولی نمیتونه درست باشه چون همه موجودات زنده به املاح و مواد معدنی برای زندگی نیاز دارن و آهن یکی از اصلی ترین اونهاست البته به مقدار خیلی کم. ولی وجودش ضروری و حیاتیه. و مقدار زیادش باعث بیماری های شدید میشه که این در مورد گیاهان و حیوانات و انسانها صدق میکنه. اینو میدونم که اگه به گیاه زیاد آهن بدی عکس العمل نشون میده مثلا میوه هاش به صورت غیرطبیعی درمیان یا برگهاش دارای لکه میشن و غیره. ولی نشنیدم که به آهن وابستگی پیدا کنه!!!
    بعله منظورم همون معتاد شدنه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه یخورده بیشتر توضیح بدید؟
    نه اینکه من یخورده توی مسئله اعتیاد گیاهان خنگم میخوام بیشتر بدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •