تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 141 اولاول ... 377783848586878889909197137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت شما ، لطفا بفرمایید توتال سکوریتی چه تفاوتی با دو مورد فوق الذکر داره .

ممنون

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
    در لينك زير تفاوت هر 3 محصول كمپاني Bitdefender با شكل مشخص شده است:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من total security 2010v13 را نصب کرده ام و کرک هم شده و اپدیت هم میشود ولی نمیدانم چرا روی ایکون ان در کنار ساعت ویندوز در تسکبار یک علامت خطر سفید زده شده مانند شکل زیر

در ضمن من زیاد با قسمت usb سیستمم کار میکنم برای بهترین تنظیمات انتی ویروس که ویروسهای فلش مموری ها را پاک کند چکار کنم

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام دوستان

من total security 2010v13 را نصب کرده ام و کرک هم شده و اپدیت هم میشود ولی نمیدانم چرا روی ایکون ان در کنار ساعت ویندوز در تسکبار یک علامت خطر سفید زده شده مانند شکل زیر

در ضمن من زیاد با قسمت usb سیستمم کار میکنم برای بهترین تنظیمات انتی ویروس که ویروسهای فلش مموری ها را پاک کند چکار کنم

با سلام خدمت شما و
    کسب اجازه از اساتید محترم

احتمالا شما در صفحه اول و در قسمت General در سربرگ Dashboard نیز یک علامت هشدار را مشاهده میکنید ، اگر چنین است به صفحه قبل

مراجعه کنید یکی دیگر از دوستان مشگلی مشابه شما داشتند که یک سری تنظیمات و اسکن دقیق رو به عرض ایشون رسوندم ، شما هم همین

کارها رو انجام بدید امیدوارم رفع مشگل بشه و در مورد فلش برید به گزینه anti Virus و سربرگ Virus scan روی گزینه Device Detection scan

دبل کلیک کنید ، از صفحه باز شده سربرگ Overview گزینه scaning option رو روی Aggressive قرار بدین و بعد در پایین صفحه تیک گزینه

Minimize scan wizard to system tray رو بردارید تا هر وقت فلش به سیستم زدی تصویر اسکن رو minimize نکنه و اونو روی صفحه نمایش بهت

نشون بده ، بعد از این کار سربرگ Detection رو انتخاب کن و اونجا تمام گزینه ها رو اگه فعال نیستند ، فعال کنید ( البته بطور پیش فرض فعالند )

ضمنا در زمان شروع اسکن از شما اجازه میخواد ، که میتونید با انتخاب Yes براحتی فلش رو اسکن کنید ، بعد از این به پسورد های روی فایلهای

درون فلش گیر میده که شما با انتخاب گزینه اول یعنی . . . . . . . . .Don 't ask for میتونید تمام پسورد ها رو چک کنید و با انتخاب گزینه دوم

یعنی . . . . . . . . . . Skip all password بی خیال اونها بشین ، بعد از این کارها شما شرح کامل عملیات اسکن رو مقابل خودتون میبینید .

اگه مشگلی بود در حد توان در خدمت هستم .

موفق باشید .

Last edited by amir.7; 14-02-2010 at 00:42. دليل: تکمیل توضیحات

5. 2 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستانی که بیت دفندر 2010 آنتی ویروس رو دارن.
    من آپدیت کردم ولی آخرین آپدیت رو 2002 نشون میده؟ کجا میشه فهمید زمان آپدیت رو؟ اینهمه وایسادم آپدیت کردم یعنی نشد؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستانی که بیت دفندر 2010 آنتی ویروس رو دارن.
    من آپدیت کردم ولی آخرین آپدیت رو 2002 نشون میده؟ کجا میشه فهمید زمان آپدیت رو؟ اینهمه وایسادم آپدیت کردم یعنی نشد؟
    تاريخ كامپويتر شما درسته؟چك كنيد ببينيد تاريخ كامپيوتر شما چه زماني را نشون ميده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام من تا حالا از avast 4.8 استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم ولی با ارائه نسخه 5 avast دلمو زد چون یکی از ویژگی های بارزش این بود که برای پاک کردن ازت اجازه می گرفت که در نسخه 5 اینکارو نمیکنه بهر حال من bitdefender 13 2010 رو نصب کردن ولی همین مشکلو با بیت دیفندر هم دارم و آنتی ویروس خود به خود فایلهامو پاک میکنه حتی چندین فایل خیلی مهم منو بدون اجازه پاک کرد ولی چون انکانات خیلی جالبی داره میخوام ازش استفاده کنم حالا میخوام بدونم که چطوری میشه طوری تنظیمش کرد که برای پاک کردن فایل آلوده ازت اجازه بگیره و سر خود پاکش نکنه
    سپاس

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام من تا حالا از avast 4.8 استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم ولی با ارائه نسخه 5 avast دلمو زد چون یکی از ویژگی های بارزش این بود که برای پاک کردن ازت اجازه می گرفت که در نسخه 5 اینکارو نمیکنه بهر حال من bitdefender 13 2010 رو نصب کردن ولی همین مشکلو با بیت دیفندر هم دارم و آنتی ویروس خود به خود فایلهامو پاک میکنه حتی چندین فایل خیلی مهم منو بدون اجازه پاک کرد ولی چون انکانات خیلی جالبی داره میخوام ازش استفاده کنم حالا میخوام بدونم که چطوری میشه طوری تنظیمش کرد که برای پاک کردن فایل آلوده ازت اجازه بگیره و سر خود پاکش نکنه
    سپاس
    .................................................. .................................................. ..

سلام

شما ابتدا آنتی ویروس رو اجرا کن بعد به بخش Anti virus برو و از اونجا دکمه Custom Level رو بزن و در بخشی که برات باز میشه دنبال این موارد بگرد

1.Action to take when an infected file is found
    ( کاری که وقتی یک فایل ویروسی پیدا کرد انجام دهد )

و first action رو هرچی دلت می خواد بزار و Second Action رو هم هر گزینه که مایلی بزار

مثلا هر دوتا رو می تونی بزاری Move to quarantine ( ارسال به بخش قرنتینه )

2.و این بخش رو هم مثل بالایی تنظیم کن :
    Action to take when the suspect file is found

First action و Second Action رو بزار move to quarantine تا هر فایل مشکوکی هم برات پیدا کرد بزاره توی قرنتینه

.................................................. .........
    البته گزینه های دیگه ای هم این دو بخش دارندمثل :
    1.Deny access and continue ( دسترسی به فایل قطع بشه و اسکن ادامه پیدا کنه )
    2.Disinfect file ( فایل پاک سازی بشه و الودگی برطرف بشه )
    3.Delete file ( فایل کاملا پاک بشه و حذف بشه از سیستم )
    4. Move to quarantine ( ارسال به بخش قرنتینه )

موفق باشی

10. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض مثل ورژن های قبلش سنگین کار می کنه ؟

با سلام
    می خواستم بدونم Total Security 2010 مثل ورژن 2009 سنگین کار می کنه یا تو این ورژن اونو برطرف کرده ؟
    lمن الان کاسپرسکای 2010 استفاده می کنم و به سیستمم فشار نمی آره . می خواستم بدونم نسبت به کاسپر خیلی سنگینتر کار می کنه ؟
    اونو بعد از کرک کردن می تونیم به راحتی آپدیت کنیم ؟ و اگه بخوام دانلود کنم حجمش چقده ؟

خیلی ممنون

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

با سلام
    می خواستم بدونم Total Security 2010 مثل ورژن 2009 سنگین کار می کنه یا تو این ورژن اونو برطرف کرده ؟
    lمن الان کاسپرسکای 2010 استفاده می کنم و به سیستمم فشار نمی آره . می خواستم بدونم نسبت به کاسپر خیلی سنگینتر کار می کنه ؟
    اونو بعد از کرک کردن می تونیم به راحتی آپدیت کنیم ؟ و اگه بخوام دانلود کنم حجمش چقده ؟

خیلی ممنون

سلام دوست عزیز

من با 2009 کار نکردم ، اما از کاسپر 2010 و بیت دیفندر توتال سکوریتی 2010 استفاده کردم ، فکر میکنم کاسپر

سبکتر باشه ، البته زیاد محسوس نیست ، در مورد کرک هم باید عرض کنم که با همون روشی که دوستان در پست اول

توضیح دادن به راحتی کرک و آپدیت میشه و به مدت 37 سال ، در مورد حجم دانلود هم ، من یک ماه پیش نصب کردم

حجم دانلودش 60 مگ بود که حالا فکر کنم یه 80 یا 90 مگ باشه .

به نظر من مجموعه خیلی خوبیه ، امکانات زیاد و دسترسی راحت به قسمتهای مختلف از ویژگیهای بارزش هست .

موفق باشید

13. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

من مشتری پروپاقرص بیت دیفندر بودم..و هستم..تا هفته پیش total 2010 نصب کرده بودم..حالا کسپر 2010 نصب کردم..و مبینم خیلی سبکتر از بیت دیفنر هست!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •