هركس اين بازي رو انجام داده در مورد بازي توضيح بده و بگه چه جوري
هركس اين بازي رو انجام داده در مورد بازي توضيح بده و بگه چه جوري
والا معمولا برای بازی های پرطرفدار تاپیک میزنن.نویسنده ی تاپیک هم خودش از بازی اطلاعات کامل داره
سلام.
من بازی رو تموم کردم حدود 3 یا 4 روزم طول کشید.
بازی 7 تا سیدی که گرافیک خیلی بالایی هم داره که رم بالایی میخواد تا روون اجرا شه . ( رم من 512 کارت گرافیکمم توربو کش
virtual memory بالایی هم داشتم اما از بازی که میخواستم بیام بیرون حدود 1 دقیقه طول میکشید تا ویندوزم نفس بکشه ! )
صحنه های بازی بسیار زیباست.
محیط کمی رعب آور و ترسناک.
توی بازی شما از هر وسیله ی دم دست برای کشتن میتونید استفاده کنید چه یک تکه چوب تا یک پتک و حتی لوله ی گاز رو از دیوار بکنید و استفاده کنید.
نقش یک کارآگاهی رو دارید که دنبال یک قاتل سریالی که خود این قاتل قاتل های سریالی دیگه رو میکشه .
در طول بازی از وسایل مدرن و جالبی برای سرنخ پیدا کردن استفاده میکنید.
یک خانم هم باهاش در ارتباطید که کارای آزمایشگاهی رو براتون میکنه.
ولا چون زیر نویس انگلیسی بازی تندی رد میشد من چیز زیادی دیگه نتونستم بفهمم اگه میشد موقع حرف زدنها stop زد و فهمید چی میگن بیشتر میشد کمک کرد.
اما بازی باحالی بود !
اين بازي ساخت كمپاني sega هست ولي خيلي پر حجمه
سلام
منظورت از پر حجم چیه
اين بازي فقط گرافيك داره ولي توي درگيريها و ... وكلا gameplay خيلي بد ساخته شده بود و منا ياد بازياي 5 , 6 سال پيش مينداخت... ولي بهترين چيزش اين بود كه غافلگير ميشدم و مثلا يكدفعه يكي از پشت حمله ميكرد
سلام من توي اون جا كه دو تا ترن جفت هم هستن و توي يكي از اونها يه رد پا رويه يه نيمكت پيدا ميكنيم گير كردم همون جا كه به صورت دمو ميبينيم كه يه نفر مياد رويه نيمكت و يه چيزي رو تويه سقف ترن جا ميزاره ......وقتي رد پا رو پيدا ميكنم نميدونم كجا برم
سلام
من اينو يه جايه ديگه هم نوشته بودم گفتم اينجا هم بزارم
البته من هنوز اين بازي رو تمام نكردم ....در ابتداي بازي ميبينيم كه ما يه كار آگاه هستيم كه رويه پرونده قتل هاي زنجيره اي كار ميكنيم و به صحنه يه جنايت ميريم( با صحنه جنايت خيلي حال كردم) مقتول يه خانميه كه تويه يه خونه بزرگ متروكه در حالي كه يه زنجير گنده دور دهنش بسته شده افتاده خلاصه با دو تا پليس ديگه ميريم بالاسر جسد و مشغول تحقيق هستيم كه ميفهميم قاتل هنوز تو خونست آخه بوي سيگار مياد خلاصه از همكارامون جدا ميشيم و دنبال فرياد هايه وحشت ناكي كه ميشنويم تويه اتاق هاي تاريك ميريم خلاصه ميفهميم قاتل همون نزديكي هاست و داد ميزنيم آف بي آي تسليم شو و از اونور اتاق يه نفر كه نميبينيم در حالي كه داره چيزا رو به هم ميزنه وفرار ميكنه مياد كه نعره ميزنه f u c ... you خلاصه من كه ديدم اينطوريه و يارو حسابي قاطيه تصميم گرفتم بر گردم برم اداره پليس ولي متاسفانه نميشد و مجبور شدم برم دنبالش بعد يه صدايي شكل سرفه وناله مياد و يه دفعه يه نفر نميدونم از كجا ميپره جلو مون و با يه چوب كه چند تا ميخ گنده سرشه ميكوبه تو سر ما....بالاخره يه طوراي تفنگ از دست ما ميوفته قاتل ورش ميداره و مياد بالا سر ما ..در همين حال دو تا همكار ما سر ميرسن ولي قاتله با تفنگ ما اونا رو ميكشه ..
حالا خر بيار با قالي بار كن ..ميفته گردن ما ميگن تو كشتي .. تويه آپارتمانمون به هوش ميايم وميبينيم كه يكي از دوست هاي قديميه پدرمون كه چندين ساله نديديم بالا سرمونه و به ما ميگه كه به جرم قتل اون دو تا پليس تحت تعقيب هستيم(حالا اگه ما رو متهم كردن چطوري اوردنمون خونه خودمون نميدونم )و در همون لحظه صداي پايه پليس ها تويه راهرو مياد كه دارن ميان مارو دستگير كنن .....يه طوري جيم فنگ ميزنيم و ميوفتيم دنبال قاتل اصلي توي مترو ها و خونه هاي تاريك وخرابه و جمع كردن مدرك جرم با وسايل مخصوص اينكار..اين بود خلاصه بازي
محيط هاي بازي آدمو ياد مكس پين 1 ميندازه مخصوصا اينكه اينجا هم بايد با معتاد هايي كه يه ماده مخدر ديونشون كرده بجنگيم..و يه چيز ديگه اينكه تقريبا اسلحه گرم تو اين بازي نداريم اگر هم گير بياريم 3 يا 4 تا تير داره كه بهتره بي خيالش بشيم چون اگه يه جايي چند نفر بريزن سرمون يكي رو كه كشتي تيرهات تموم ميشه و بايد با خود تفنگه بزنيشون ..حالا اونا يكي پتك دستشه يكي هم تبر اون يكي هم يه بيل يا تابلوي فلزي!!!در عوض تا دلت بخواد اسلحه سرد ريخته انواع ميله وچوب و گرز وآچارو تبر و بيل....
صحنه هايه بازي هم بيشتر ميشه گفت دلهره آور هستن تا ترسناك مخصوصا صدا هايي كه تو يه خونه هاي تاريك مياد آدمو حسابي عصبي ميكنه و خيلي وقتا از كنار يه ستون رد ميشي يه دفه يه نفر با بيل مياد تو صورتت دو تا صحنه هم منو تكون داد يكي اون كمدي كه ميخواستم در شو باز كنم جون وردارم و يه دفه يه خانمه محترمي پريد بيرون .....يه جايه ديگه هم توي متر داشتم يواش از پشت به يه نفرشون نزد يك ميشدم و آماده ميشدم با ميله بكوبم تو سرش كه يه دفه يدونه از اون رواني ها از يه جايي در حالي كه فرياد ميزد پريد رويه اون يارو و مارو كه يواشكي اومده بوديم پشت سرش يه سكته داد..
دستم درد گرفت اميدوارم اعصاب شما هم مستفيض بشيه
سلام Twister
من این بازی رو خیلی وقت پیش بازی کردم و زیاد یادم نمیاد..ولی اگر اشتباه نکرده باشم باید بری انتهای ترن و از پله ای که به سقف ترن میرسه بری بالا ...وقتی این کارو انجام دادی باید با چند نفر مبارزه کنی ...بعد از این که اونهارو کشتی باید بری دنبال همون قاتل اصلی که از روی ترن می پره اون ور یک راهرو مانند و وارد یکی از درب ها میشه ...و باقی ماجرا
دوستان من آخره داستان رو نفهميدم، می شه در موردش توضیح بدین (اصلا خود داستان رو بطور خلاصه برام روشن کنین ببینم
)
من تا اونجایی ماجرا رو فهمیدم که اون یارو که قاتل قاتلها بود، با اون پیرمرده همدست بود حالا من نمی دونم آیا پلیسه هم تو قتلها شریک بود یا نه؟ (باتوجه به صحنه آخر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)