سلام
من 40 صفحه اخیر رو مجدد خوندم و الان متوجه شدم بعضی از پستها رو فراموش کردم جواب بدم بهمین خاطر از تمام بچه ها عذر میخوام .
خطاب به وحید عزیز :
وحید جان درمورد تیم مطمئن باش بایرن مونیخ تیم ضعیفی توی این بازی نیست من اصلا خودم اول میخواستم این تیمو بردارم . در مورد هزینه اینترنت تقریبا از شروع مسابقات که به امید خدا فردا خواهد بود (چون امشب باید کارهای باقی مونده رو راست و ریس کنیم ) دیگه ضرورتی نداره هر ساعت توی تاپیک باشیم چون هر هفته از لیگ در دو روز انجام میشه یعنی هر دو روز یک بازی به یک نفر میرسه . بنابراین شاید روزی نیم ساعت بیشتر لازم نیست توی تاپیک باشیم .
تعداد بچه ها هم با یک نفر کم شدن چندان فرق نمیکنه . فقط شما مشکل دسته بازی داری که باید اونو حل کنی .
به هر حال هر جور خودت دوست داری .
من توی پست بعد نقل و انتقالات تثبیت شده رو میزارم .
اینو هم بگم اگه چنانچه به پستی جواب ندادم لطفا بهم تذکر بدین چون فراموش میکنم اما اینو یقین بدونین که من به هیچ وجه قصد به محلی گذاشتن و بی احترامی به هیچ کدوم از دوستانمو ندارم .
شهاب این آپشن فایل شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت پینار : 40.4 م
هاینزه : 29.6 م
کاستتی : 22 م
در ضمن شهاب جان اگه نظر منو میخوای تورس رو 100 میلیون بفروش چون مطمئنم نمتونی درست از قابلیتهاش استفاده کنی . در عوض با پولش با خرید یک هافبک شیش دونگ و یک مهاجم تند و تیز کلی میتونی تیمتو تقویت کنی .
حامد قیمت بازیکنان مورد نظر شما :
جئووانی دوسانتوس : 29.8 م
هری کیول : 17.2 م

جواب بصورت نقل قول
البته تیمهایی مثل بارسلونا و میلان استثنا هستن و من خیلی اونارو دوست دارم مخصوا میلان. کلا حسین نمی دونم چرا تیمهای که من طرفدارشم هر دفعه تو ور می داری البته من میلانو برنمی داشتم ولی دوست نداشتم تو بر داری چون دلم نمیاد ببرمش