تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 68

نام تاپيک: سوال دارم : آیا زنده کردنِ آدمِ مرده امکان پذیر هست ؟؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اینم یک فرضیه است برای خودش
    البته بنده بازم بااین قیاس ها که انسان و ارکان وجودیش را به این راحتی با چیزهایی مثل کارت یا ماشین و یا راننده مقایسه کنیم چندان موافق نیستم .
    سلام

به نظرتون جایزۀ نوبل میدن برایِ این فرضیه . میخوام با پول زن بگیرم

دوستِ عزیز به کلمات توجه نکنین . کلمات اصلاً مهم نیستش . یه جا میگن خدا حافظ یه جا میگن بای بای . یه جا میگن سایو نارا . یه جا میگن مع السلامة . اما مهم معنایِ اون کلمات هست و اینکه ما معنا رو درک کنیم .

حالا ما بگیم کارت یا روح یا چقاله بادوم یا هندونه . اسمش مهم نیست . مهم حقیقتِ ماجراست .

شکی نیست که این مسئله بسیار پیچیده هست و دقیقاً به خاطرِ همین پیچیدگی هست که من از مثال و تشبیه استفاده کردم تا از پیچیدگیِ مسئله کم بشه و البته نمیدونم تا چه حد موفق شدم در این کار .

مثالها قدرتِ عجیبی داره در انتقالِ اطلاعات . یک مثالِ به جا و صحیح میتونه طرفِ مقابل رو به یکباره از تاریکی بی اطلاعی بکشونه به زیرِ نور دانش و آگاهی .

کسانی که کارشون اموزش هست و از دیگران موفق تر هستند در کارِ آموزش ، یکی از علتهاش همین هست که در کارِ آموزش از مثالهایِ به جا و صحیح استفاده میکنند . شگردِ کار یک استاد یا دبیرِ و معلمِ توانمند در اینکار باعث میشه که از همکارانش موفق تر باشه .

من هم یک نظر می دهم ،

شما وقتی می خوابید روح از بدن شما جدا می شود ولی هیچ گاه موقع بازگشت در بدن یک انسان زنده یا مرده دیگر نمی رود. پس روح ارتباط مستقیمی با جسم دارد.
    با سلام و تشکر

بله بنده هم با نظرِ شما موافقم . کارت ذخیرۀ اطلاعات نمیتونه با دو بدن در ارتباط باشه . واسه همین وقتی در موقع خواب از بدنش دور میشه ، ارتباطش بر قرار میمونه . بنابراین موقع بازگشت هم به همون بدن برمیگرده . اگر جداییِ کامل رخ بده اون بدن دیگه از کار میافته یا باصطلاح غزل خداحافظی رو میخونه

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما دوستانی که اینقدر جالب از روح (؟) و خارج شدن اون از بدن در هنگام خواب (!) صحبت میکنید به جز کتاب هایی دینی/بینش اسلامی دوران مدرسه، چندتا مدرک و سند علمی سراغ دارید که حالا پای این موضوع رو به انجمن پرسش و پاسخ پزشكي باز کردید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شما دوستانی که اینقدر جالب از روح (؟) و خارج شدن اون از بدن در هنگام خواب (!) صحبت میکنید به جز کتاب هایی دینی/بینش اسلامی دوران مدرسه، چندتا مدرک و سند علمی سراغ دارید که حالا پای این موضوع رو به انجمن پرسش و پاسخ پزشكي باز کردید؟
    سلام دوستِ عزیز

ما گفتگومون بر سرِ امکانِ زنده کردنِ انسان مرده هست . یعنی موضوع عوض نشده .

بعد واردِ یه مقدار از جزئیاتِ این موضوع شدیم و این احتمال رو بررسی کردیم که یک حلقۀ گم شده این وسط وجود داره چون بعد از مرگ ، اطلاعاتِ اکتسابی باید یک جایی سالم باقی بمونه .

بعد این احتمال رو بررسی کردیم که باید یه چیزی وجود داشته باشه که کارش حفظِ این اطلاعات بعد از مرگ باشه .

بعد یه مقدار راجع به اون چیز حرف زدیم . حالا یکی بهش میگه روح یکی بهش میگه کارت یکی میگه ناقلِ اطلاعات و ...... . اسمش چه اهمیتی داره . مهم کارش هست و ماهیتش .

اینش مهم نیست . مهم اینه که این مطلب جزیی از موضوعِ این تاپیک هست .

حالا شما هم نظریۀ خودتون یا نظریاتِ دیگران که براتون قابلِ قبول هست رو بیان بفرمایین و دلیلهاتون رو هم بیان کنین .

من دیگران رو نمیدونم اما من سرو پا چشمم تا مطالب شما رو بخونم .

ما الان داریم در موردِ چیزی گفتگو میکنیم که اطلاعاتِ اکتسابی رو حفظ میکنه و بعد از مرگ میشه اون رو به بدنِ دیگری وصل کرد تا دوباره فعال بشه و شخصیتِ اون شخصِ اولی رو که مرده بسازه .

فقط همین و نه بیشتر و نه کمتر

در مورد وارد شدنِ ضربه به سر و فراموشی هم ، نباید فراموش کنیم که همون شخص ممکنه بعد دوباره اون اطلاعات رو به یاد بیاره ( یکباره یا کم کم و تدریجی ) . این موضوع نظریۀ مطرح شده رو اصلاً نقض نمیکنه .

با تشکر از حضورتون و نظراتتون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک حلقۀ گم شده این وسط وجود داره چون بعد از مرگ ، اطلاعاتِ اکتسابی باید یک جایی سالم باقی بمونه
    بعد این احتمال رو بررسی کردیم که باید یه چیزی وجود داشته باشه که کارش حفظِ این اطلاعات بعد از مرگ باشه .
    من هیچ دلیلی علمی برای این باید ها سراغ ندارم، شما چطور؟
    قبول کنید که این بحث از حیطه پزشکی خارج شده و قابل پیگیری در این انجمن نیست...

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

حالا نظر بنده هم اينه كه:

گيريم از نظر جسمش شبيه سازي كرديم
    حالا به قول خودتون اون روحشو از كجا گير بياريم ؟
    به خدا ميگيم روح اونو بهمون امانت ميده
    اگه اين كار هم بشه ، طرف زنده نميشه .مثل اينكه مرگ مغزيه
    Last edited by .:HAMED:.; 26-02-2010 at 18:32.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

متاسفانه ...یاخوشبختانه ...فکرنکنم امکانش یاشه چون طبق "قانون بقای جرم"و"انرزی":
    اگرکه قبول داشته باشیم خب پس نمیتونیم از "بقایای درگذشته گان مون ...موجود""جدیدی""روبسازیم"...
    مگراینکه اثری ازشون توی موجودجدید پیدابشه...درمورد نحوه ی کارکردحافظه ومغز (ازنظرشیمیایی وماندگاری اش )اطلاع چندانی ندارم ...
    اما فکرنکنم که بشه ..مثلا "مغز"یک نفر رو تجزیه کرد...خاک وحاکسترش کردو(به اجزای شیمیایی اولیه اش برگردوند...)ومجددا بشه همون رومجددابازسازی کرد...
    =
    امکان نداره
    با سلام و تشکر از حضورتون

من متوجه منظورتون نشدم . ( ارتباط قانونِ بقایِ جرم و انرژی با زنده کردنِ مردگان )

اگه من حدسم درست باشه ، تصورِ شما اینه که حتماً باید از همون مولکولها و اتمها و الکترونها و نوترونها و پروتونهایِ خودش رو داشته باشیم تا بتونیم زنده اش کنیم .

اگه این حدس صحیح هست ، من معتقدم هیچ نیازی به خود اون ذراتِ اصلی نیست چون همۀ ذرات همون کار رو انجام میدن .

البته شکی نیست که این امکان هست که ذرات تشکیل دهندۀ بدن یک نفر بعد از مرگش بشه جزیی از بدن ِ یک نفر دیگه اما این مسئله مانعی برای دوباره سازیی اونها ایجاد نمیکنه .

فکر کنم این عکسها توضیحِ بنده رو کامل کنه :

نکتۀ دوم اینکه اگر شما از همون اول قصد داشته باشین طرف رو دوباره زنده کنین ، اونوقت قبل از مرگش اطلاعاتِ بازسازیش رو در جایی بایگانی میکنین .

عقیدۀ من اینه که این دنیا طوری طراحی شده که هر چیزی که از بین میره از خودش اطلاعاتی به جا میذاره که از اون برایِ دوباره سازی استفاده بشه و این مطلب ربط پیدا میکنه با یک موضوع بسیار مهمی که متاسفانه به خاطر حفظ مقرراتِ سایت نمیتونم بهش اشاره کنم .

گرچه به نظر من این انصاف نیست . چون دانشمندان علم پزشکی و شیمی و فیزیک و الکترونیک رو با هم ترکیب میکنن و نتیجۀ این ترکیب ، اختراعِ مواد و لوازم و ابزار آلات و روبوتها و دستگاههای جدید در پزشکی هست و کسی هم اعتراض نمیکنه که چرا در قسمت پزشکی از دستگاه کامپیوتر حرف میزنی . که البته صحیح هم هست چون کامپیوتری که در پزشکی ازش استفاده میشه دیگه جزئی از دنیایِ پزشکی میشه .

خب پس چرا اگر در علمِ پزشکی چیزی به علمِ د..... که چیزی جز نوعی از علوم نیست ربط داشته باشه ، نمیشه در موردش حرف زد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

آیا این انصافه ؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان!
    من تازه این تاپیک رو دیدم و نظرات همه رو خواندم
    نمیدونم چرا همتون گیر دادید به شبیه سازی؟ سوال این بنده خدا این بوده که "آیا میشه خود طرف که مرده رو زنده کرد؟"
    اگه خاکستر یا تجزیه شده باشه که هیچی ولی اگه مثلا از مرگش کمتر از 72 ساعت گذشته باشه شاید بشه یه کاری کرد
    در این مورد بحث ها خیلی زیاد بوده و نظریات زیادی رو دادن که خیلی طولانی و مفصله.

در مورد حافظه و تجربیات زندگی( به قول دوستان) باید بگم که : تمامی اطلاعات اکتسابی ما (یاد گرفتن زبان،حفظ کردن شعر، بدست آوردن تجربه، خاطرات و. .....) همه در مغز ما به صورت الکتریسیته در نرون ها ذخیره میشه، وقتی به سر فرد ضربه خورد میشه اون الکترون های با بار مثبت یا منفی جابجا شده یا حتی از بین میروند
    اگر شخصی بمیره به مرور زمان این الکتریسیته از بین میره یا خنثی میشه
    (به این اشاره کنم که بدن ما خیلی خیلی پیچیدس و همه چیزی درش وجود داره، یکی از چیزایی که تو بدن ما خیلی نقش مهمی ایفا میکنه الکتریسیته هست، مثلا وقتی طرف میمیره بهش شوک الکتریکی میدن برای اینه که الکتریسیته قلبش به حالت قبل بر گرده و ...)

مورد دیگه اینکه به نظر شما اگه مثلا یه دستگاهی ساخته بشه مثل رحم مادر که بشه از نطفه , انسان رو توش پرورش داد فرض کنیم درست کا کنه و بعد از چند ماه بدن بچه کامل بشه نکته ای که هست اینه که حالا اینجا قضیه روح چی میشه آیا توی این بدن همونطور که در حالت عادی اتفاق میفته اینجا هم صدق میکنه اینکه روح دمیده میشه یا دمیده نمیشه؟
    بحث روح رو فعلا بیخیال بشید!
    همچین دستگاهی هست یا دستگاه هایی هستند که همچین کاری انجام بدند مثلا دستگاه NICU یا انکوباتور ها و ....

8. این کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

خدايي نكرده فرض كن خودت مثلا ميميري و روحت از بدنت جدا ميشه
    حالا با هر كاري كه ميتونن بكنن تا نميدونم شبيه سازي بكنن و هر كاري كه از دت علم بر بياد برات انجام بدن تا دوباره زندت كنن
    اولا كه روحت يعني همون خودت كه از بدن جدا شدي ديگه بر نميگردي به جسم جديد(الكي كه نيست مردن)

پس در اين حالت اون جسم جديد بدون روح فقط نفس ميكشه يا مثل يك ماشين طبق برنامه خاص كار انجام خواهد داد .(مثل مرگ مغزي ها)

دوم اينكه اگه جسم جديد عين جسم قديم شروع به زندگي كردن كرد، ديگه تو نيستي يكي ديگست.چون تو در حالت روح فقط اونو نظاره خواهي كرد

بحث خيلي پيچيده تر و بالاتر از حد تفكر بشره .چرا ميخوايد ادامه پيدا كنه؟؟

10. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام اقا حامدِ گل

مخلصیم . از حضورتون در این تاپیک خوشحالم

با اجازتون پاسخ به مطلبِ شما رو بعد از پاسخ به آقا شایان مینویسم . البته اگر تونستم چون تاپیک داره حذف میشه .

=========================================

آقا شایانِ گل ، آرزوتون برآورده شد . شمارشِ معکوس برایِ حذفِ تاپیک آغاز شده .

میگن اون بنده خدایی که گشف کرد که .مین مرکز عالَم نیست بلکه به دور خورشید میگرده رو گرفتند بردند کلیسا ( در زمانِ حکومتِ کلیسا ) و گفتند یا توبه کن یا میکشیمت . اون بنده خدا هم دید راستی راستی قراره بمیره به خاطرِ حرف حق ، این بود که گفت توبه کردم ، زمین مرکز عالم هست .

وقتی داشت از درِ کلیسا میومد بیرون یکی از مردم بهش گفت : ها توبه کردی ؟ گفت : بله من توبه کردم اما زمین که توبه نکرده ! همچنان داره به دورِ خورشید میگرده .

حالا هم تاپیک حذف میشه اما حقایق حذف شدنی نیست .

تا فرصت هست از همۀ دوستانی که در این تاپیک حضور داشتند یا اون رو خوندند تشکر میکنم از وقتشون و نظراتشون .

================================================== ===================

اما تا وقت هست :

آقا شایانِ گل من از حضورِ شما در این تاپیک اونقدر خوشحالم که حد نداره .

شما به عنوانِ یک مخالف برایِ موضوعِ این تاپیک ( امکانِ زنده کردنِ مرده ) ، تاثیرِ زیادی داشتین و دارین در هر چه پر بار تر شدنِ این گفتگو .

اما شما به جای حضور و عنوان کردنِ دلیلهاتون و دسته بندیِ اونها برایِ انکار این موضوع ، درخواستِ توقف گفتگو رو دارین !!!!

چون میگین داریم در موردِ چیزی حرف میزنیم که به نظر شما وجود نداره و مجهول هست .

قربونِ شکلت ، یه زمانی علتِ زلزله هم برایِ مردم مجهول و اسرار آمیز بود اما بعداً تبدیل شد به یکی از بدیهی ترین مطالبِ علمی .

چرخش زمین و برق و امواج الکترو مغناطیسی و هزاران چیزِ دیگه هم همینطور بود .

==============================================

من و شما در دو جهتِ مختلف در این گفتگو در حرکت بودیم .

من به دنبالِ این هستم که دلایلی پیدا کنم که این کار امکان پذیر هست . شما برعکس . میخواین ثابت کنین که امکان نداره و احتمال صفر هست .

این همان گفتگو و تبادل نظرِ سازنده هست .

باور بفرمایین اگر شما دلیلِ قاطعی ارائه بدین که احتمالِ زنده کردنِ مرده کاملا و صد در صد صفر هست ، خودِ من اولین نفری هستم که از شما تشکر میکنم .

چون شما من رو از سرگردونی در میارین . اما خواهشاً از من نخواین که یکباره بیام و با شما هم عقیده بشم. من مدرک میخوام مدرکِ قابلِ قبول . شما هم مدرک میخواین که قابلِ قبول باشه . خب ما هم الآن داریم همینکار رو انجام میدیم .

من دارم مدرکهامو رو میکنم ( کم یا زیاد و منطقی یا غیر منطقی ) شما هم همینطور .

اما نه شما قدرت داری من رو وادار کنی که بپذیزم حرف شما رو ونه من این قدرت رو دارم که شما رو به زور وادار کنم که نظریۀ من رو بپذیرین .

خودِ این موضوع ( آزادایِ صد در صدِ انسان برایِ ایمان به یک موضوع ) مهمترین دلیل برایِ یک واقعۀ بسیار مهم هست که شمارش معکوسِ اون از پیش آغاز شده و من متاسفانه باز هم به خاطرِ حفظ مقرراتِ سایت نمیتونم بهش اشاره کنم .

اما حالا اگه از هر علمِ دیگری مثل فیزیک و ریاضی و شیمی حرف بزنیم کسی اعتراض نمیکنه چون میگن در رابطه با موضوع هست !!!!!! . در حالی همه چیز در این دنیا با هم در ارتباط هست اما اگه ما دلیلی برایِ ارتباطِ بین دو چیز پیدا نکنیم میگیم ارتباطی بینشون نیست !!!!

================================================== ====

دوستِ عزیز ، جهانِ هستی شبیه به یک پازلِ فوق العاده برزگ و پهناور هست با بی نهایت قطعه .

پازل بازی کردین ؟

اگه قطعات یک پازل 10 هزار قطعه ای که هر قطعه اش فقط نیم سانت در نیم سانت باشه رو بریزند توی یه کیسه سیاه و شما فقط یک قطعه رو ببینین ، آیا میتونین تصویرِ کاملِ اون پازل رو ازش در ذهنتون رسم کنین ؟؟؟؟

مسلماً نه . اما .... اما هر قطعه رو که میبینین و هر قطعه ای رو که در کنارِ قطعۀ همجوارش قرار میدین رفته رفته تصویرِ اون پازل در ذهنتون نمایان تر میشه .

این دنیا هم همینطوره . در جهان هستی همه چیز با هم در ارتباط هست و ما هر چه این ارتباط رو بیشتر کشف کنیم ، حقیقت عالم هستی بیشتر نمایان میشه واسه ما .

مثلا من میتونم با علمِ امروز به شما ثابت کنم که راه رفتنِ یه مورچۀ 2 میلیمتری در روی زمین تاثیر میذاره بر حرکتِ غول پیکر ترین کهکشانها در دورترین جای کیهان . اگه قبول ندارین بفرمایین تا با دو سه جمله اون رو ثابت کنم بهتون .

یا این که در کشور کویت هر وقت هواپیماها از سمت شمال بیان برایِ فرود ، تلوزیون کانالهایِ بیشتری نشون میده !!!!!

شما دوستِ گرامی ممکنه حرف من رو قبول نکنین و بگین خیالاته اما حقیقته چون من چیزهایی میدونم که شما نمیدونین .

شما هم چیزهایی میدونین که من نمیدونم . علتِ اختلاف مردم با هم در گفتگو یکیش همینه ( تفاوت در میزانِ دانسته ها )

البته نوعِ خطرناکی از اختلاف هم هست که بسیار خطرناکه و اون اختلاف با یکدیگر از روی غرور و تکبر و لجبازی هست .

مثل اینکه شما چیزی رو بدونی و به من هم ثابت کنی اما من از رویِ غرور و تکبر و لجبازی بگم حرفی شما غلطه در حالیکه میدونم حرفتون درسته .

این موضوع ربط داره با نابودیِ اقوامی که قبل از ما زندگی میکردند که متاسفانه باز هم نمیتونم بیانش کنم چون در نظر خیلیها به این تاپیک ربطی نداره

===========================================

یه توضیح هم در موردِ کلمۀ "باید " که شما رو ناراحت کرده بدم :

من فرضیه ای رو بیان کردم . اون باید یعنی اینکه اگه اون فرضیه درست باشه باید .....

امیدورام که مشکل حل شده باشه

==============================================

خب حالا یه جمع بندیِ دیگه از نظرِ بنده البته :

1 - هیچ مدرکِ قاطعی که ثابت کنه زنده کردنِ مرده غیرِ ممکنه تا حالا ارائه نشده در دنیا .

2 - شواهدی وجود داره که این امکان میتونه وجود داشته باشه

3 - جریانِ اینکه اطلاعاتِ اکتسابی چی بر سرش میاد بعد از مرگ هنوز بی جواب مونده و تنها نظریه و فرضیه هست که ممکنه چیزی در بدنِ انسان اون اطلاعات رو حفظ میکنه .

4 - به قول آقا حامد : حتی اگر هم اون به اصطلاعِ کارتِ حافظۀ اطلاعاتِ اکتسابی رو شناختیم ، کو آنکس که بتواند بیاردش و نصبش کنه تو اون بدن یا یه بدنِ دیگه .

edited by Marichka

ممنون حامد جان

ممنون از همگی

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست گرامی MOHAMMAD_ASEMOONI من از سوء تفاهم پیش آمده واقعا متاسم...
    باور کن خواست من هرگز در جهت جلوگیری از بیان نظر شما یا هر فرد دیگری نبوده و نیست و واقعا امیدوارم کسی به تاپیک شما کاری نداشته باشه.

منظور من از اینکه گفتم نظرات شما از حیطه علم پزشکی خارج شده و ... فقط این بود که اگر دوست رهگذری از اینجا رد شد و نظریه های شما رو دید این تصور براش پیش نیاد که با تازه های اثبات شده علم پزشکی روبرو شده، چون من و شما تنها کسانی نیستیم که این تاپیک رو دنبال میکنند بلکه بحث امروز ما میتواند روزها ، هفته ها و یا سالها در این انجمن باقی مانده و بارها از طرف موتورهای جستجو علاقه مندان دیگری را هم به این صفحه بیاورد.

اگرچه اطلاعات من پیرامون سوال شما محدود بود و متاسفانه بیش از این قادر به ادامه بحث نیستم، اما امیدوارم روحیه پرسشگر و کنجکاویتان شما را تا رسیدن به حقیقت همچنان همراهی کند...

13. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •