باید امتحان کنی دوست عزیز ... احتمالا میخوره ...
اما شهرهای کوچیکتر که نیاز به نقشه افلاین ندارن ! همون انلاین خوبه ...
باید امتحان کنی دوست عزیز ... احتمالا میخوره ...
اما شهرهای کوچیکتر که نیاز به نقشه افلاین ندارن ! همون انلاین خوبه ...
خیلی ممنون دوست عزیز
می خواستم بدونم شما نقشه کل ایران (راه های اصلی ایران) رو روش امتحان نکردید؟
راستی مگه از چه اینترنتی استفاده می کنید منظورم اینه که چه اپراتوری (اول یا ایرانسل)
پالپ 152 ممنون میشم اگه ممکنه روش آپدیت کردن رو آموزش بدین و یه فریمور که ازش راضی هستین بذارین
سپاسگزارم
اینقدر آفلاین آفلاین میگین من که نفهمیدم یعنی چه؟یه توضیح میدین چطوری از نقشه افلاین به کمک جی پی اس برای پیدا کردن موقعیت میشه استفاده کرد؟؟؟!!! من هنوز توی خماری جی پی اس این گوشی موندم
اول که مسئولیتشش با خودتونه ! ... نحوه اپدیت همینه اما اگر ب ه مشکلی خورد از قبیل خاموش شدن یا بد نصب کردن با خودتون هستش
وسایل مورد نیاز:
1. یک عدد گوشی S8300
2. فایل فلش گوشی که میتونید بهترین و جدیدترین فایل ها رو از لینک زیر دریافت کنید:
3.برنامه MultiDownloader 5.44 (در پست بعد به همراه فریموری که بنده استفاده میکنم قرار میدم )
4. کابل USB گوشی
5. درایور های گوشی (در CD پک گوشی موجود میباشد.)
6.یک عدد کامپیوتر سالم
برنامه MultiDownloader را باز کنید. گوشی را خاموش کنید. کلید های #,9 , Power را همزمان فشار دهید.
روی گوشی عبارت DOWNLOAD ظاهر میشود.
کابل USB را به گوشی وصل کنید و بر روز گزینه Port Search کلیک کنید. برنامه کام پورت مربوطه را شناسائی و نمایان میکند.(مطابق شکل)
در بخش Control گزینه MSM6275\MSM6280\MSM6290 را تیک بزنید.(مطابق شکل)
گزینه Full Download را تیک بزنید.
فایل فریمور خود را از حالت فشرده خارج کنید.
در برنامه MultiDonloader گزینه Boot را انتخاب کرده و مسیر فولدر Boot که در فریمور موجود میباشد را انتخاب کنید.(مطابق شکل)
گزینه های Amss و Rc1 و Rc2 و Factory FS را نیز جداگانه انتخاب کرده و فایل های مربوطه را انتخاب کنید. (مطابق شکل)
روی گزینه Download کلیک کنید تا برنامه شروع به فلش گوشی کند. تا اتمام عملیات روی گوشی کابل را از گوشی جدا نکرده و به گوشی دست نزنید! انجام عملیات 3 الی 5 دقیقه طول میکشد.
به نقل از : مسعود سامسونگ
Last edited by pulp_152; 04-03-2010 at 01:42.
فریمور بنده
سایتی برای دانلود فریمورهای جدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم multidownloader
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 04-03-2010 at 01:47.
آقا میشه یکی توضیح بده که چجوری فریمور ها رو نصب کنم؟؟؟
یا حداقل یه لینک بدید برم یاد بگیرم...
ممنون
با سلام به دوستان عزیز در مورد فیلمبرداری این ګوش یسوالی داشتم ایا فیلمبرداریش تیک داره اخه نمونه فیمبرداری شو از جی اس ام ګرفتم و با جت اودیو که باز میکنم تیک داره هر چند ثانیه یه بار
سلام دوست عزیز .. نمونه فیلمبرداریشو در صفحه اول همین تاپیک گذاشته شده .. jet audio توان پخش ویدئو هاشو نداره واسه همین تیک داره ! ... با یه نرم افزار قویتر باز کنید مثل bsplayer ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)