دوستان من آمار این دوتا لپ تاب رو از نمایندگی سونی (ایران رهجو) گرفتم vpc-cw16fg و vpc-cw18fg اما config دومی تو سایت سونی هست می خواستم ببینم کدوم برای خرید بهتره و اینکه گارانتی داشته باشه بهتره یا نه
دوستان من آمار این دوتا لپ تاب رو از نمایندگی سونی (ایران رهجو) گرفتم vpc-cw16fg و vpc-cw18fg اما config دومی تو سایت سونی هست می خواستم ببینم کدوم برای خرید بهتره و اینکه گارانتی داشته باشه بهتره یا نه
تبریک میگم ! خیرش رو ببینی !!!!![]()
مرسی ... من لپ تاپمو گرفتم.طرف گذاشته بود تا 97 شارژ شده بود نشونم داد..مشکلی نداشت.کلی عذاب وجدان گرفتم اینقد پشت تلفن سرش داد زده بودم!
بازم قابل توجه اونایی که میخوان بخرن: فروشندهه گفت هیچ خرابی نداشته تاحالا... برین بخرین.
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
CGX من هفته پیش خواشتم بخرم همه جا 1290000بود که
فقط تخت جمشید 1260 بود! که من از اون خریدم
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
خیلی ممنون! من وارد نبودم دیگه ! فروشنده هم اشاره نکرده بود! فک کردم لپ تاپ نو مشکل داره !!!!!![]()
دوست عزیز چند خریدی؟
مبارکه
بچه ها شما وقتی با لپتاپتون بازی می کنین سمت چپش گرم میشه!؟....واسه من تا 5 دقیقه بازی می کنم داغ میشه....تو کارهای معمولی این مشکل وجود نداره...
تا چه حد این گرم شدن طبیعیه!؟
البته قصد ندارم کلا با لپتاپم زیاد بازی کنم ولی اگه یه وقت حسش اومد بازی کنم مشکلی ایجاد نمیشه و طبیعیه این موضوع یا نه!؟
دوسنانی که cw دارن یه تستی کننن ممنون میشم...
سلام - دوست عزيز MSS13 , شما 100% با گارانتي بخر - شك نكن ! و مدل 18FG از لحاظ كانفيگ حرف نداره , عاليه - و مدل 16FG هم خوبه - ولي من تفاوتي تو 1LFX و 16FG نديدم ! = ولي اگه بتوني تهيه كني , همون 18FG خيلي بهتره - با گارانتي .........
دوست گرامي pantheia , حوشحالم كه مشكلتون حل شده = اميدوارم از اين پس به خوبي و خوشي از نوت بوك استفاده كنيد ...........
دوست محترم hamid_hitman47 , اين مشكلي كه شما ذكر كرديد معمولا طبيعي ميشه ( چون نوت بوك , كار نسبتا سنگيني رو انجام ميده ) - ولي شما كه گفتيد سمت چپ , از اون سمت گرما مياد بيرون ( فن خنك كنندش اونجاست ) - من همين ديروز , حدود 1 ساعت , بازي COD war craft 2 رو , بازي ميكردم , در حد خيلي كم (معمولي) گرم شد - كه اون هم زياد قابل توجه نبود ! + اما در حالت كلي بخوام بگم , انصافا من از نوت بوك CW1LFX , نه گرمايي ديدم و نه صدايي ( انصافا از اين دو لحاظ , خيلي باحاله ) + حالا واسه شما اگر مورد يا عيبي باشه , من كه سر در نميارم - ولي شما بازم از ديگر دوستان سوال كن ..........
و اما حرف آخر : اين جدول , ليست مشخصات سري جديد نوت بوك Sony CW هست , كه با CPUهاي Core i , به بازار عرضه شدن - اميدوارم به دردتون بخوره :![]()
![]()
از لحاظ امكاناتي , همانند مدل هاي قبلي , داراي VGS + BT + WeB + HDMI + WiFi + R.Reader هستند و بعضي از مدل هاش FingerPrint هم دارند ..........![]()
Last edited by rasainia; 23-02-2010 at 00:25.
واسه من داغ نمیشه به اون صورت
یه کم گرم میشه موقع بازی
سلام دوستان
گارانتی لپ تاپ کدامیک از شماها شامل تمام قطعات هست؟
ببخشید من زیاد از سخت افزار سررشته ندارم فرق بقیه cpu ها با این مدل core i چیه
دوم اینکه مدل vpc-cw18fgهمون cw1nfx هستش که تو سایت سونی هست![]()
Last edited by MSS13; 23-02-2010 at 20:13.
ممنون
بالاخره یکی بهم تبریک گفت
با گارانتی خریدم
1250000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)