تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 25 اولاول ... 14202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 245

نام تاپيک: وایمکس ایرانسل به زودی عرضه می شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خدا میدونه اونجا که نشون دادن اندازه فلش بود ولی فکر کنم قابل حمل باشه چون یکجا درباره گوشی وایمکس دار صحبت می کردن و ایرانسل هم دنبال این فرصتا هست که مردم رو تلکه کنه اگه خوب فکر کنی می بینی که قابل حمله اینا رو برای adsl دارا نمی دونم ولی برای ما 56k خوبه ولی این محدودیت دانلود 128k رو اگه نمی ذاشتند بهتر بود یکی از دوستان پرسیده بود کی مناطق ما رو تحت پوشش قرار می دند این به استقبال و پول مناطق تحت پوشش بستگی داره اگه اصفهانیا و تهرانیا تحویلش بگیرن شاید بیشتر از یک ماه طول نکشه که بیاد پیش شما ولی ایرانسل می خوادبازار گرمی کنه اونجا قیمتاشو اگه کسی دیده باشه اونجا گفتند تا فلان تاریخ به این مناسبت قیمتا اینه خدایی مازموریی این ایرانسل نگو شیطانو رنگ میزاره جای فرشته

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مودمش باید به برق یا به چیز دیگه ای وصل بشه یا 100% قابل حمله؟مثلا به لپتاپ چجوری وصل میشه؟

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

من یه چیزی رو آخرش نفهمیدم،وقتی باید برای استفاده از وایمکس مودم مخصوصش رو خرید یعنی در عمل این سرویس فقط در داخل ساختمون کار میکنه دیگه؟؟منظورم اینه که یعنی نمیشه توی خیابون هرجا لازم بود به اینترنت وصل شد یا مثلا توی تاکسی با لپ تاپ به وایمکس دسترسی داشت؟
    مودمش باید به برق یا به چیز دیگه ای وصل بشه یا 100% قابل حمله؟مثلا به لپتاپ چجوری وصل میشه؟
    صد در صد قابل حمل هست .... اگه نباشه که چیزه مزخرفیه ....
    خاصیتش اینه که بشه توی خیابون و این حرفاازش استفاده کرد
    ولی همونطور که حتما دیدید اندازه ی مودمش چندان کوچیک نیست ...

خدا میدونه اونجا که نشون دادن اندازه فلش بود ولی فکر کنم قابل حمل باشه چون یکجا درباره گوشی وایمکس دار صحبت می کردن و ایرانسل هم دنبال این فرصتا هست که مردم رو تلکه کنه اگه خوب فکر کنی می بینی که قابل حمله اینا رو برای adsl دارا نمی دونم ولی برای ما 56k خوبه ولی این محدودیت دانلود 128k رو اگه نمی ذاشتند بهتر بود یکی از دوستان پرسیده بود کی مناطق ما رو تحت پوشش قرار می دند این به استقبال و پول مناطق تحت پوشش بستگی داره اگه اصفهانیا و تهرانیا تحویلش بگیرن شاید بیشتر از یک ماه طول نکشه که بیاد پیش شما ولی ایرانسل می خوادبازار گرمی کنه اونجا قیمتاشو اگه کسی دیده باشه اونجا گفتند تا فلان تاریخ به این مناسبت قیمتا اینه خدایی مازموریی این ایرانسل نگو شیطانو رنگ میزاره جای فرشته
    من یه لیست قیمت دیدم که چندان هم گرون نبود ...
    یعنی تقریبا پولش مثل adsl بود ...
    مگی 10 تومن ...
    یا علی

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

درود بر دوستان عزيز
    آخه كسي وايمكس گرفته ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

من به تازگی این سرویس رو از ایرانسل گرفتم .

باید بگم که من تا همین چند روز پیش هم از dial up استفاده میکردم چون استفاده زیادی نداشتم اما به خاطر نیازهای دانشگاهی و پژوهشی مجبور بودم مدت زمان زیادی رو از نت استفاده کنم به همین خاطر تصمیم گرفتم تا یه سرویس adsl بگیرم . اما بعد از پرسو جو از شرکتهای مختلف فقط با این پیام مواجه میشدم " فعلا پرت خالی نداریم " و بعد از پرسو جوی بیشتر فهمیدم که باید تا ظهور آقا صبر کنم تا یه پرت خالی 'گیرم بیاد برای گرفتن اشتراک !!
    به همین خاطر رفتم سراغ وایمکس ایرانسل و به تازگی هم این سرویس برای من فعال شده .

در حال حاضر از سرویس خانگیش استفاده میکنم یعنی 128kbs با محدودیت 3G ( البته فعلا ) . هزینه ثبت نام با یه مودم outdoor فضای باز به اضافه مالیات و هزینه اشتراک اولیه و هزینه نصب شد حدود 240 هزار تومان .
    پیشنهاد میکنم حتما و حتما از مودم فضای باز استفاده کنید چون اصلا قابل قیاس با مودم داخلی نیست . مودمهای داخلی سیگنال دریافتیشون اکثرا ضعیف هست البته بستگی به محل شما هم داره بگذریم که موقع نصب کلی هم مکافات خواهید داشت برای مودمهای داخلی ، چون سیگنالها توی هر نقطه منزل شما متفاوت خواهد بود و یهو دیدین برای دریافت سیگنال میز کامپیوترتون رو باید به تراس یا بالکن منتقل کنید ! پس سفارش من همون تهیه مودم outdoor هست .
    سرعت هم تقریبا نسبت به تعرفه مناسب هست . من در حال حاضر سرعت دانلودم بین 14 تا 16 کیلوبایت هست که برای یه سرویس 128 کیلوبیتی این سرعت دانلود مناسب هست تقریبا ( 128 کیلوبیت رو تقسیم بر 8 که کنید میشه 16 کیلوبایت که دقیق باید همین مقدار دانلود داشته باشید اما کمی ازین مقدار کمتر خواهد بود ) باز هم میگم که من مودم فضای باز دارم نه داخلی . در ضمن خود شرکت هنوز ادعا میکنه که این سرویس فعلا مثل یه طفل میمونه و در آینده با توسعه بیشتر کیفیت به مراتب بهتر هم خواهد شد .

دوم اینکه شرکت ایرانسل عنوان میکنه 48 ساعت بعد از ثبت نام و واریز پول ثبت نام ، تکنسینشون برای نصب مراجه میکنه که این تنها در حد حرف هست چون من حدود 2 هفته صبر کردم تا مراجعه کنن اونهم با تماسهای مکرر .( به دلیل تقاضای بالا )

سوم اینکه با وجودی که هزینه اولیه راه اندازی این سرویس بالا هست نسبت یه adsl ، اما هزینه اشتراک خانگی وایمکس ایرانسل تقریبا یکی هست با این تفاوت که شما از تکنولوژی برتری استفاده میکنید که در حال توسعه هم هست .

چهارم اینکه من دیدم دوستان صحبت از قابل هم بودن مودمها کردن که باید بگم مودمهای داخلی با اینکه قابل حمل هست اما حتما باید به برق منزل وصل باشه یعنی اگه بخواین توی ماشین با laptap شخصیتون کانکت بشین حتما باخودتون باید یه موتور برق هم حمل کنید ! اما راه حل دیگه ای هم هست و اون اینکه شما از مودمهای قابل حمل مخصوص وایمکس به اندازه یه usb استفاده کنید که هزینه بالایی داره . این مودمها تنها مختص تکنولوژی وایمکس نیستن و قبل از اونهم بوده برای سرویسهای بی سیم ( IPW ) اما به خاطر هزینه بالا و پشتیبانی محدود خیلی مورده استفاده قرار نمیگرفته در ایران مثلا شرکت داتک این سرویس رو با تعرفه 128 محدود ماهیانه 40 تومان ارائه میکنه و قیمت مودم هم 200 هزار تومان به بالاست به اضافه هزینه اضافی دیگه . و دوم اینکه شما در آینده از laptap هایی استفاده کنید که خودشون دارای مودم وایمکس هستن . که اکثرا شرکتهای تولید کننده نوت بوک چنین مودمهایی رو داخل خودشون قرار میدن ( باید سوال کنید از فروشنده )

و اما تفاوت ارائه این سرویس توسط ایرانسل با سایر شرکتها :

اول اینکه هزینه ماهیانه خانگی ایرانسل خیلی مناسب تر هست نسبت به شرکتهای دیگه ای که چنین سرویسی رو ارائه میدن اونهم به طور محدود ( میتونید یه سر به سایت این شرکتها بزنید تا قیمتهای عجیب و غریبشون رو ببینید ) . فقط تفاوت قیمت سرویس 128 با 256 زیاد هست یعنی اولی 15000 تومان و دومی یهو 29000 تومان که من فکر میکنم دلیل چنین تفاوتی این هست که هر کسی نتونه از سرویس 256 به بالا استفاده کنه ! چون میدونید که کسانی که دانشجو هستن کافی هست یه تاییدیه از دانشگاه ارائه بدن تا بهشون تا سرویس 5MB هم ارائه میشه .

دوم این که این سرویس از طریق ایرانسل ارائه میشه . میدونید یعنی چی ؟ یعنی اینکه کافیه فردا پس فردا ارائه دهنده های سرویس وایمکس زیاد بشه اونوق این شرکت ( یعنی ایرانسل ) تنش میخواره واسه رقابت و پایین آوردن قیمت سرویسها . همین طور که توی مناقصه ارائه جامع این سرویس برنده شده . در ضمن تنوع ارائه این سرویس توسط این شرکت بالاست از طرحهای تشویقی و غیر و ذالک بگیر تا موارد دیگه .

و اما سوم . از نظر من مهمترین فاکتور تمایز بین شرکتهایی که خدمات اینترنتی ارائه میکنن تنها و تنها خدماتی هست که بعد از فروش ارائه میدن . دادن خدمات خوب به مشترک تنها ضروری هست بلکه از نون شب هم واجب تر است ! چرا ؟ کسانی که سرویس دائمی استفاده میکنن میدونن . از نظر من نوع خدمات دهی این شرکت واقعا بالاست ( من این رو قبلا نمیدونستم چون اصلا پیش نیومد بود برام ) برخورد مناسب و راهنمایی دقیق شما از نظر من تنها وجه تمایز این شرکت هست . یکی از کسانی که توی ایرانسل شاغل هست میگفت که این شرکت از سیستم مانیتورینگ خاصی استفاده میکنه تسبت به کسانی که به شما پاسخگو هستن و نحوه برخورد تک تک اپراتورهارو مانیتور میکنه !

در کل من به غیر از مدت زمان یکه طول کشید تا سرویس نصب بشه ، فعلا از چیزی که دارم راضی هستم .
    شرمنده زیاد شد ، گفتم شاید به دردتون بخوره

6. 9 کاربر از cyberiao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

آقای cyberiao توضیحاتی بس مفید دادید

من می خوام از وایمکس ایرانسل استفاده کنم برام خیلی مهمه که یه مودم قابل حمل داشته باشم قیمتش مهم نیست.تو سایت ایرانسل که دو نوع مودم معرفی کرده که هر دوتاش بزرگن و نیاز به برق دارن. این مودم کوچک usb که گفتین در حال حاضر ایرانسل ارائه میده؟دریافت سیگنالش نسبت به اون دوتا مودم چطوره؟

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سلام بر دوستان مهربووون
    cyberiao فوق العاده بود ! ممنون !
    فقط یه دو تا سوال دارم:
    کافی هست یه تاییدیه از دانشگاه ارائه بدن تا بهشون تا سرویس 5MB هم ارائه میشه .
    اینو شوخی کردی دیگه ؟؟!!
    من تو لیستش دیدم بیشترینش 2 مگ بود که کلی کف کرده بودم

و اون اینکه شما از مودمهای قابل حمل مخصوص وایمکس به اندازه یه usb استفاده کنید که هزینه بالایی داره
    من یادمه یه چیزی بود تو اندازه ی usb که سیم کارت می خورد و می شد وصل کرد به پی سی و لپ تاپ که از اینترنت سیم کارت (gprs ,...) استفاده می کرد ! اسم خوبی هم داشت ! الان یادم نیست !!
    این احیانا به اون ربطی نداره دیگه ؟!! (چون اون قیمت عجیبی نداشت )

بازم ممنون بایت توضیحات ! واقعا لازم بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

آقای cyberiao توضیحاتی بس مفید دادید

من می خوام از وایمکس ایرانسل استفاده کنم برام خیلی مهمه که یه مودم قابل حمل داشته باشم قیمتش مهم نیست.تو سایت ایرانسل که دو نوع مودم معرفی کرده که هر دوتاش بزرگن و نیاز به برق دارن. این مودم کوچک usb که گفتین در حال حاضر ایرانسل ارائه میده؟دریافت سیگنالش نسبت به اون دوتا مودم چطوره؟
    سلام

راستش من هنوز چیزی نشنیدم که چنین مودمی رو ارائه کنه اما شما میتونید با خود شرکت تماس بگیرید و این رو از اپراتور سوال کنید و دیگر اینکه شما حتما نباید این مودم رو از ایرانسل تهیه کنین بلکه میتونید به صورت آزاد از بازار هم تهیه کنید که باید پرسو جو کنی .
    مطمئنن تا حدودی در کیفیت دریافتی شما تاثیر خواهخد گذاشت و ممکن هست نوسان سیگنال دریافتی داشته باشی . چون چنین مودمهایی نیاز به پشتیبانی بالاتر و زیرساختهای بهتری داره واسه ایجاد ارتباط point to point
    به شخصه این نوع مودم رو تجربه کردم اما نه در ایران بلکه توی کشور مالزی و واقعا فوق العاده بود .

سلام بر دوستان مهربووون
    cyberiao فوق العاده بود ! ممنون !
    فقط یه دو تا سوال دارم:

اینو شوخی کردی دیگه ؟؟!!
    من تو لیستش دیدم بیشترینش 2 مگ بود که کلی کف کرده بودم

من یادمه یه چیزی بود تو اندازه ی usb که سیم کارت می خورد و می شد وصل کرد به پی سی و لپ تاپ که از اینترنت سیم کارت (gprs ,...) استفاده می کرد ! اسم خوبی هم داشت ! الان یادم نیست !!
    این احیانا به اون ربطی نداره دیگه ؟!! (چون اون قیمت عجیبی نداشت )

بازم ممنون بایت توضیحات ! واقعا لازم بود
    سلام

همون طور که حدس زدنی ااین مودم چیز متفاوتی هست با موردی که گفتی . این مودم تنها برای دریافت سیگنالهای بی سیم به کار گرفته میشه . اتصال این مودم به لپ تاپ شما مساوی هست با اتصال به اینترنت در هر نقطه که پشتیبانی وجود داشته باشه .

راستش این ( 5 mg ) چیزی بود که من جایی در مورد همین سرویس خوندم احتمالا حق با شماست

10. این کاربر از cyberiao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

كسي عكس از مودم فضاي باز داره؟البته واقعي باشه

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

كسي عكس از مودم فضاي باز داره؟البته واقعي باشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از fariborz_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •