تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1211 از 3195 اولاول ... 21171111111161120112071208120912101211121212131214121512211261131117112211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,101 به 12,110 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دیروز رفتم darkvoid رو گرفتم حالم از گرافیکش بهم خورد بدرد ps2 میخوره نه xbox در کل میخواستم بگم به هیچ وجه من الوجوح dark void رو نخریییییید
    باهات موافقم dark viod واقعا چرنده( جالبه که وقتی بهت تیر میزنن کل صفحه بلا استثنا کاملا قرمز میشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام

می خواستم 2 تا کابل بخرم بزنم به HDMI و DVI از یکی تصویر بگیرم از یکی دیگه صدا

اگه اشتباه میکنم بگو اشتباه می کنی

اینکه بخوای با هدفون گوش بدی باید یک هدفون 60 تومنی بخری تا بتونی صدای Real رو بشنوی.

منظورت اینکه صدا خیلی ضعیفه یا چیزه دیگست ؟
    واسه چی 60 تومن ؟؟؟؟؟

من قبلا به دوستان گفتم نمی خوام صدای یازی از اسپیکر پخش شه - فقط از هدفون

ممنون مرسی از جواب تون

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام

می خواستم 2 تا کابل بخرم بزنم به HDMI و DVI از یکی تصویر بگیرم از یکی دیگه صدا
    این ممکن نیست چون موقع استفاده از HDMI دیگه از خروجی DVI استفاده نمیشه.

منظورت اینکه صدا خیلی ضعیفه یا چیزه دیگست ؟
    واسه چی 60 تومن ؟؟؟؟؟

من قبلا به دوستان گفتم نمی خوام صدای یازی از اسپیکر پخش شه - فقط از هدفون
    چون من هدفون 30 تومنی استفاده کردم زیاد راضی کننده نبود..
    ولی اگه مایلید که هیچ.
    اصلا شما برو مانیتور رو بخر همه چی حله دهه ...عجبا...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام

اگه به خاطر بزرگی کابل HDMI میگید - باید از بیرون یه دونه بخریم که نازکتره و تو بازار هم هستش و هیچ مشکلی از بابت جا نشدن 2 کابل وجود نداره DVI هم به سادگی جا می خوره

منطورتون اینه که اگه از کابل HDMI استفاده کنیم دیگه نمی شه از DVI استفاده کنیم - یعنی خروجی رو خود دستگاه قطع می کنه؟؟؟؟

یعنی چی راضی نبودین - صدا ضعیف بود - خش خش داشت - نویز داشت - اصلا از چه مانیتوری استفاده میکردین

اگه سوالامو جواب بدین ممنون می شم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    SHIRAZ

1

سلام به همه ي دوستان عزيز

يه سوال داشتم ميدونم تكراريه شما به بزرگي خودتون ببخشيد

ولي اگه امكانش براتون هست لطفا جواب بدين ممنون ميشم

ميخواستم بدونم از اين باتري قلميها براي ايكس باكس چه نوعي يا چه ماركيش بهتره كه دوام بيشتره داشته باشه؟

زندگي روح روان است است و

روان مگذرد

دوستي آتش جان است و

گران ميگذرد

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

چرا دیگه ایمیل پست های جدید برای من نمیاد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوستان خواهشا سوالات مربوط به مشاوره برای خرید مانیتور را در تاپیک سخت افزار بپرسید که نظم تاپیک به هم نخره. ممنون.

مانیتورهای 22 اینچ 1080 واقعی رو ساپورت نمی کنه . و اگه این کار انجام بشه حتما روی 1080i خواهد بود.
    و به نوشته ها زیاد اعتماد نکنید چون پیکسل هایی که در مدلهای کمتر از 22 و خود 22 هست توانایی ساپورت کامل رو نداره.
    22 اینچ دقیقش 1050 هستش.

2230fm AOC
    میشه به من بگید کی همچین حرفی زده!!؟
    دوست عزیز این شرکتها که روی هوا نمیان رزولوشن مانیتورهاشون را مشخص کنن! مانیتورها پس از ساخت تحت ازمایشهای مختلف برای تعیین حداکثر رزولوشن و تعیین درجه کیفی پنل فرار میگیرن!

LCD هایی که FULL HD هستند حداکثر رزولوشنشون 2 مگا پیکسله یعنی برابر 1080*1920 پس یعنی توانایی کامل برای ساپورت کردن FULL HD را داره این که میگید رزولوشن این مانیتورها 1080i هست کاملا اشتباهه.

ولی من یه پیشنهاد دیگه برات دارم یدونه AOC می خری کلا همه امکانات داره با بهترین وضوح کیفیت و با امکان بسیار اسان تغییر
    در سیستم کابلها ورودی HDMI ...USB..انواع رمهای گوشی...با 20 هزار کنتراست واقعی...قیمتش هم 240 تومن هستش.
    همون خروجی صدا رو هم داره
    من دیدم تجربه کردم و موقع فروختنش کلی ناراحت بودم .
    در ضمن خرید مانیتورهای AOC اصلا توصیه نمیشه چون کییفت ساخته پانل هاش خوب نیست و به وجود اومدن پیکسلهای سوخته درش زیاد هست پس بهترین کار اینه که مانیتور را از 2 برند معروف SAMSUNG و LG انتخاب کنید.

سلام

اگه به خاطر بزرگی کابل HDMI میگید - باید از بیرون یه دونه بخریم که نازکتره و تو بازار هم هستش و هیچ مشکلی از بابت جا نشدن 2 کابل وجود نداره DVI هم به سادگی جا می خوره

منطورتون اینه که اگه از کابل HDMI استفاده کنیم دیگه نمی شه از DVI استفاده کنیم - یعنی خروجی رو خود دستگاه قطع می کنه؟؟؟؟

یعنی چی راضی نبودین - صدا ضعیف بود - خش خش داشت - نویز داشت - اصلا از چه مانیتوری استفاده میکردین

اگه سوالامو جواب بدین ممنون می شم
    دوست عزیز من ازتون خواهش میکنم که ازین به بعد این گونه سوالاتتون را در تاپیک مربوطه بپرسید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من موندم وقتی شما با کابل HDMI کنسول را به مانیتور وصل میکنید دیگه چه نیازی به DVI دارید!!

اگه مانیتوره شما ورودیه HDMI داشته باشه که خوب کار خیلی راحته و باید یک کابل HDMI تهیه کنید و یک سرش را به کنسول و سره دیگرش را هم به مانیتور وصل کنید.

اما اگه مانیتور شما ورودیه HDMI نداشته باشه ولی ورودیه DVI داشته باشه اونقت شما باید یک کابل HDMI to DVI تهیه کنید.

سلام به همه ي دوستان عزيز

يه سوال داشتم ميدونم تكراريه شما به بزرگي خودتون ببخشيد

ولي اگه امكانش براتون هست لطفا جواب بدين ممنون ميشم

ميخواستم بدونم از اين باتري قلميها براي ايكس باكس چه نوعي يا چه ماركيش بهتره كه دوام بيشتره داشته باشه؟
    بهترینش DURACELL هست قیمتش هم جفتی 1200 هست.
    Last edited by shab_2008; 23-02-2010 at 12:05.

8. 8 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

آقا راسته قیمت ناتال شده 50 دلار ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام

می شه بگید اگه خروجی دستگاه رو به مانیتور بزنیم اون وقت چطوری صدای بازیو بشنویم

احتمالا مانیتور های جدید اسپیکرم دارن ما نمی دونستیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام

می شه بگید اگه خروجی دستگاه رو به مانیتور بزنیم اون وقت چطوری صدای بازیو بشنویم

احتمالا مانیتور های جدید اسپیکرم دارن ما نمی دونستیم
    دوست عزیز مانیتورهایی که ورودیه HDMI دارن یک خروجی jack 3.5mm برای انتقال صدا هم دارن که شما میتونید با استفاده از این خروجی صدا را هم داشته باشید این همون چیزیه که شما ازش به عنوان خروجی هدفون یاد کردین در صورتی که این خروجی اسمش jack 3.5mm هست و شما به وسیله اون میتونین اسپیکرهاتون را برای داشتن صدا در هنگام استفاده از کابل HDMIبه مانیتور وصل کنید. اصلا تفاوت کابل HDMI با کابل HDMI to DVI در اینه که کابل HDMI هم صدا و هم تصویر را انتقال میده ولی کابل HDMI to DVI تنها تصویر را انتقال میده.

12. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •