تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 15 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 145

نام تاپيک: بالاخره خريدم = Sony - Cw 1LFX/B

داره خودمونی میشه MSS13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من آمار این دوتا لپ تاب رو از نمایندگی سونی (ایران رهجو) گرفتم vpc-cw16fg و vpc-cw18fg اما config دومی تو سایت سونی هست می خواستم ببینم کدوم برای خرید بهتره و اینکه گارانتی داشته باشه بهتره یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با اجازه همه برو بچز انجمن وزین پی سی ورلد و همچنین با کسب اجازه از بزرگترای فامیل خصوصا با اجازه پدر و مادرم ، من هم بالاخره امشب اولین لپتاپمو خریدم و به cw داران محترم و محترمه بپیوستم .
    تبریک میگم ! خیرش رو ببینی !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام - دوست عزيز pantheia , من كنترل پانل رو چك كردم - بله , اينجور چيزي هست - عكسش رو هم ميزارم تا ببينيد - تو توضيحاتش نوشته بود كه براي عمر باطري خيل مفيده ! و خودش هم وقتي كه در هنگام اتصال به برق يا همون شارژ كزدن , باهاش كار بكني , اين كار خيلي براي باطري مفيده و نميزاره كه باطري بيش از حد شارژ بشه - و در نتيجه عمرش ميره بالا - حتي تو اين بخش يك قسمتي هم بود كه عمر باطري رو نشون ميداد ( چيزه جالبي بود ) + = + حق با فروشنده بود , باطري ايراد نداشت - ما آماتور هستيم ! ولي بهتر بود اون فروشنده روزه اول به شما ميگفت , تا اين همه ناراحتي پيش نميومد ........... به هر حال - اميدوارم كه مشكلتون حل بشه ............

عكس :

مرسی ... من لپ تاپمو گرفتم.طرف گذاشته بود تا 97 شارژ شده بود نشونم داد..مشکلی نداشت.کلی عذاب وجدان گرفتم اینقد پشت تلفن سرش داد زده بودم!
    بازم قابل توجه اونایی که میخوان بخرن: فروشندهه گفت هیچ خرابی نداشته تاحالا... برین بخرین.

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

دوستان فروشگاه بزرگ پارسی تو لیست قیمتهاش نوشته :"کلیه دستگاه های فوق دارای یک سال گارانتی تمام قطعات پارسی می باشد"
    نظر شما چیه؟
    CGX رو 1230000 میده
    البته نسبت به سایر شرکتها و مغازه ها شاید 20 تومن گرونتر دربیاد ولی اگه تمام قطعات مثل دی وی دی درایو و شارژر و باطری رو ساپورت کنه عالیه

CGX من هفته پیش خواشتم بخرم همه جا 1290000بود که
    فقط تخت جمشید 1260 بود! که من از اون خریدم

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

بله تو START قسمت VAIO CONTROL PANEL این قابلیت هست و اجازه نمیده دستگاه بیش از 80 درصد شارژ بشه....تازه میتونی رو حالت Super care تنظیم کنی بیشتر از 50 درصد شارژ نشه.....
    من خودمم از این قابلیت دارم استفاده می کنم ومشکلی هم نیست تو قسمت help نوشته که واسه بالابردن عمر باطری لپتاپ مفیده...
    خیلی ممنون! من وارد نبودم دیگه ! فروشنده هم اشاره نکرده بود! فک کردم لپ تاپ نو مشکل داره !!!!!

4. 2 کاربر از pantheia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arman405's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

مشخصات لبتاپی که امشب خریدم :
    CW2DGX/B
    INTEL Core i5 540M
    NVIDIA GEFORCE 310M GPU
    ram 3 DDR3
    500 GB 5400 rpm
    Win 7 pro
    made in USA
    Battery made in JAPAN !
    دوست عزیز چند خریدی؟

مبارکه

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

بچه ها شما وقتی با لپتاپتون بازی می کنین سمت چپش گرم میشه!؟....واسه من تا 5 دقیقه بازی می کنم داغ میشه....تو کارهای معمولی این مشکل وجود نداره...
    تا چه حد این گرم شدن طبیعیه!؟
    البته قصد ندارم کلا با لپتاپم زیاد بازی کنم ولی اگه یه وقت حسش اومد بازی کنم مشکلی ایجاد نمیشه و طبیعیه این موضوع یا نه!؟
    دوسنانی که cw دارن یه تستی کننن ممنون میشم...

داره خودمونی میشه rasainia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IraN + UsA + GermanY

پيش فرض

سلام - دوست عزيز MSS13 , شما 100% با گارانتي بخر - شك نكن ! و مدل 18FG از لحاظ كانفيگ حرف نداره , عاليه - و مدل 16FG هم خوبه - ولي من تفاوتي تو 1LFX و 16FG نديدم ! = ولي اگه بتوني تهيه كني , همون 18FG خيلي بهتره - با گارانتي .........
    دوست گرامي pantheia , حوشحالم كه مشكلتون حل شده = اميدوارم از اين پس به خوبي و خوشي از نوت بوك استفاده كنيد ...........
    دوست محترم hamid_hitman47 , اين مشكلي كه شما ذكر كرديد معمولا طبيعي ميشه ( چون نوت بوك , كار نسبتا سنگيني رو انجام ميده ) - ولي شما كه گفتيد سمت چپ , از اون سمت گرما مياد بيرون ( فن خنك كنندش اونجاست ) - من همين ديروز , حدود 1 ساعت , بازي COD war craft 2 رو , بازي ميكردم , در حد خيلي كم (معمولي) گرم شد - كه اون هم زياد قابل توجه نبود ! + اما در حالت كلي بخوام بگم , انصافا من از نوت بوك CW1LFX , نه گرمايي ديدم و نه صدايي ( انصافا از اين دو لحاظ , خيلي باحاله ) + حالا واسه شما اگر مورد يا عيبي باشه , من كه سر در نميارم - ولي شما بازم از ديگر دوستان سوال كن ..........

و اما حرف آخر : اين جدول , ليست مشخصات سري جديد نوت بوك Sony CW هست , كه با CPUهاي Core i , به بازار عرضه شدن - اميدوارم به دردتون بخوره :

از لحاظ امكاناتي , همانند مدل هاي قبلي , داراي VGS + BT + WeB + HDMI + WiFi + R.Reader هستند و بعضي از مدل هاش FingerPrint هم دارند ..........
    Last edited by rasainia; 23-02-2010 at 00:25.

8. 4 کاربر از rasainia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بچه ها شما وقتی با لپتاپتون بازی می کنین سمت چپش گرم میشه!؟....واسه من تا 5 دقیقه بازی می کنم داغ میشه....تو کارهای معمولی این مشکل وجود نداره...
    تا چه حد این گرم شدن طبیعیه!؟
    البته قصد ندارم کلا با لپتاپم زیاد بازی کنم ولی اگه یه وقت حسش اومد بازی کنم مشکلی ایجاد نمیشه و طبیعیه این موضوع یا نه!؟
    دوسنانی که cw دارن یه تستی کننن ممنون میشم...

واسه من داغ نمیشه به اون صورت
    یه کم گرم میشه موقع بازی

10. 2 کاربر از pantheia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    گارانتی لپ تاپ کدامیک از شماها شامل تمام قطعات هست؟

داره خودمونی میشه MSS13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من زیاد از سخت افزار سررشته ندارم فرق بقیه cpu ها با این مدل core i چیه
    دوم اینکه مدل vpc-cw18fgهمون cw1nfx هستش که تو سایت سونی هست
    Last edited by MSS13; 23-02-2010 at 20:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز چند خریدی؟

مبارکه
    ممنون
    بالاخره یکی بهم تبریک گفت
    با گارانتی خریدم
    1250000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •