خوب وقتی تو همین جمع 5-4 نفره ما شما همین طرز تفکر رو دارین و کاظم و مجتبی رفتن gaia و فقط برای فارم میان etain دیگه چه انتظاری از بقیه داری؟آدم اول باید از خودش شروع کنه.اگه همه منتظر باشن دیگری کاری براشون بکنه اون دیگری هیچ وقت پیدا نمیشه.
خوب وقتی تو همین جمع 5-4 نفره ما شما همین طرز تفکر رو دارین و کاظم و مجتبی رفتن gaia و فقط برای فارم میان etain دیگه چه انتظاری از بقیه داری؟آدم اول باید از خودش شروع کنه.اگه همه منتظر باشن دیگری کاری براشون بکنه اون دیگری هیچ وقت پیدا نمیشه.
من تا وقتی اونجا بودم یکی از غذاهای blackdragon .nemmy o res o allystar بودمرفتنم چیزی رو خراب نکرده
راستی elecrta عراقیه نه ایرانی master الاغ iraq رو iran خونده
راستی بچه ها هکی چیتی چیزی سراغ ندارید به ما هم یاد بدید؟
من یه چند جا میخوندم مثل اینکه یه چیزی به نام auto kill یا auto lvl هست.یا مثلا -- گلد یا آیتم.بعید هم نیست بعضی ها استفاده کنن چون طرف چند تا کاراکتر خفن داره همه هم gear goddes پوشیده.
لطفا اگه بلدین ما رو هم بی نصیب نذارین.
واقعا که با 160 میل نمی تونم یه exp استون بخرم .... :(
ولی بدک نیست الان دیگه به یه موقعیتی رسیدم که می تونم یکم پول دربیارمشانس ما تا رسیدیم به پول در آوردن تورم شد ....
برسم لول55 می تونم استیگما برم فارم لول 5 ؟
من الان LVL 32 هستم تا حالا همش party میگرفتم اما هر چی جلو تر میرم خیلی تعداد playerها کم شده
همش مجبورم تنهایی mobکشی برم چرا اینجوریه شاید من بدجاییم تا حالا هم هیچ ایرانی ندیدم تو بازی
میتونید منو ببرین به یه گیلد active ؟ بازی بدون party خیلی سخته ...
بعد چرا questهای این بازی اینقدر بیخوده اصلا مثل بازیهای دیگه درست xp نمیده ..
کسی میتونه کمک کنه من چطوری سریعتر lvl up بشم ؟
من الان LVL 32 هستم تا حالا همش party میگرفتم اما هر چی جلو تر میرم خیلی تعداد playerها کم شده
همش مجبورم تنهایی mobکشی برم چرا اینجوریه شاید من بدجاییم تا حالا هم هیچ ایرانی ندیدم تو بازی
میتونید منو ببرین به یه گیلد active ؟ بازی بدون party خیلی سخته ...
بعد چرا questهای این بازی اینقدر بیخوده اصلا مثل بازیهای دیگه درست xp نمیده ..
کسی میتونه کمک کنه من چطوری سریعتر lvl up بشم ؟
تو این بازی فقط چند تا کوئست که بهت یه سری سلاح و ایتم میدن ارزش انجام دادن داره .بقسش کاملا الکیه و ارزش انجام دادن ندارن که یکی از ضعف های بازی هست.
از لول 23-25 تا 33-35 که باید KH مپ 2 رفت و پارتی گرفت . از 33_35 تا 42_45 هم FL تو مپ1 از لول 42_45 تا 46_50 هم Lanharr
و +50 هم jungle , desert
این یه راهنماییه کلیه.
تو کدوم سروری و لایت یا دارک ؟
تو این بازی فقط چند تا کوئست که بهت یه سری سلاح و ایتم میدن ارزش انجام دادن داره .بقسش کاملا الکیه و ارزش انجام دادن ندارن که یکی از ضعف های بازی هست.
از لول 23-25 تا 33-35 که باید KH مپ 2 رفت و پارتی گرفت . از 33_35 تا 42_45 هم FL تو مپ1 از لول 42_45 تا 46_50 هم Lanharr
و +50 هم jungle , desert
این یه راهنماییه کلیه.
تو کدوم سروری و لایت یا دارک ؟
من دارک هستم war البته من فقط میخوام برسونم 40 که hm باز بشه ..درضمن سرور 1 بازی میکنم
راستی این char nm رو تا 40 برم کافیه یعنی چیز مهمی نیست که ادامه بدم؟
من دیروز کلی سایت رو جو گیر شدم درمورد h a c kگشتم یه سایت ترکی پیدا کردم که فیلم h a c k کردن سرعت رو توش بود البته فلمش نصفه بود الان من از چیزایی که اونجا یاد گرفتم و یه چیزای هم خودم بهش اضافه میکنم و میزارم البته سعی کنید این h a c k رو زمانی که هیچکی دورو ورتون نیست استفاده کنید چون وقتی سرعت رو زیاد میکنید شما چیزی خاصی رو احساس نمیکنید فقط سرعتتون زیاد میشه ولی بقیه که شما رو میبینن که هی غیب میشید و جلوتر ظاهر میشید این کار رو شاید خیلیاتون دیدی که بعضیا تو pvp میکنن تا نشه کشتشون.
h a c k سرعت خیلی اسونهبا چند تا کلیک درست میشه
اول برنامه Cheat Engine 5.5 رو از لینک زیر دانلود کنید
نصبش کنید و بازی رو اجرا کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش طبق عکس رو کامپیوتر سمت چپ بالا کلیک کنید
بازی رو توی لیست پیدا کنید(اگر اجراش نکرده باشید نمیتونید پیدا کنید)بعدش open رو بزنید
حالا تیک Enable Speedhack رو بزنید زیرش یه چیزی ظارهر میشه که سرع رو میشه زیاد کرد تا 200 برابر میشه ولی از من میشنوید بیشتر از2 یا 4 نکنیدش که اینقدر سرعت زیاد میشه بازی قاطی میکنه اطلاعاتتون رو دریافت نمیکنه دوبار برمیگردید سر جای اولتون .
حالا apply رو بزنید و سرعت رو جر بدید
sonic مجانی البته جای flash هم میشه فکر کنم.اون وقت lapis lvl 5 رو تنهایی فارم میشه کرد
Last edited by DJmoji; 23-02-2010 at 23:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)