میگم وقتی لپ تاپ رو SLEEP میزارم ...چراغ هارد کم و بیش چشمک میزنه !؟؟ این طبیعیه!؟
میگم وقتی لپ تاپ رو SLEEP میزارم ...چراغ هارد کم و بیش چشمک میزنه !؟؟ این طبیعیه!؟
بله هیچ مشکلی نیست.!میگم وقتی لپ تاپ رو SLEEP میزارم ...چراغ هارد کم و بیش چشمک میزنه !؟؟ این طبیعیه!؟
rasainia جان لطف می کنی vio care رو چک کنی ببینی جاییش همچین چیزی داره یا نه؟
اخه یه نفر بم گفت اونجاست که تنظیم میشه هم چین چیزی و اصلا هم خراب نیست.
بی زحمت یه نگاه بندازین...
راستی برای اونایی که میخوان بخرن> امروز تو گارانتی یکی از تعمیر کارا گفت هنوز داخل cw ها رو ندیده... تاحالا هیچ cw خرابی نداشتن. صبر کنین مثکه مال من هم حله.
بله تو START قسمت VAIO CONTROL PANEL این قابلیت هست و اجازه نمیده دستگاه بیش از 80 درصد شارژ بشه....تازه میتونی رو حالت Super care تنظیم کنی بیشتر از 50 درصد شارژ نشه.....
من خودمم از این قابلیت دارم استفاده می کنم ومشکلی هم نیست تو قسمت help نوشته که واسه بالابردن عمر باطری لپتاپ مفیده...
با اجازه همه برو بچز انجمن وزین پی سی ورلد و همچنین با کسب اجازه از بزرگترای فامیل خصوصا با اجازه پدر و مادرم ، من هم بالاخره امشب اولین لپتاپمو خریدم و به cw داران محترم و محترمه بپیوستم .![]()
مشخصات لبتاپی که امشب خریدم :
CW2DGX/B
INTEL Core i5 540M
NVIDIA GEFORCE 310M GPU
ram 3 DDR3
500 GB 5400 rpm
Win 7 pro
made in USA
Battery made in JAPAN !
![]()
سلام - دوست عزيز pantheia , من كنترل پانل رو چك كردم - بله , اينجور چيزي هست - عكسش رو هم ميزارم تا ببينيد - تو توضيحاتش نوشته بود كه براي عمر باطري خيل مفيده ! و خودش هم وقتي كه در هنگام اتصال به برق يا همون شارژ كزدن , باهاش كار بكني , اين كار خيلي براي باطري مفيده و نميزاره كه باطري بيش از حد شارژ بشه - و در نتيجه عمرش ميره بالا - حتي تو اين بخش يك قسمتي هم بود كه عمر باطري رو نشون ميداد ( چيزه جالبي بود ) + = + حق با فروشنده بود , باطري ايراد نداشت - ما آماتور هستيم ! ولي بهتر بود اون فروشنده روزه اول به شما ميگفت , تا اين همه ناراحتي پيش نميومد ........... به هر حال - اميدوارم كه مشكلتون حل بشه ............![]()
![]()
![]()
![]()
عكس :
![]()
دوستان فروشگاه بزرگ پارسی تو لیست قیمتهاش نوشته :"کلیه دستگاه های فوق دارای یک سال گارانتی تمام قطعات پارسی می باشد"
نظر شما چیه؟
CGX رو 1230000 میده
البته نسبت به سایر شرکتها و مغازه ها شاید 20 تومن گرونتر دربیاد ولی اگه تمام قطعات مثل دی وی دی درایو و شارژر و باطری رو ساپورت کنه عالیه
دوست عزیز بهترین کار اینه که زنگ بزنی و از خودشون بپرسی ..البته نسبت به سایر شرکتها و مغازه ها شاید 20 تومن گرونتر دربیاد ولی اگه تمام قطعات مثل دی وی دی درایو و شارژر و باطری رو ساپورت کنه عالیه
ممکنه یک ماه تعیض هم بکنن یکم چونه بزن( پشت تلفن.)![]()
میگم خودمونیم خوب شد rasainia عزیز این لپتاپ CW رو خرید وگرنه کجا رو داشتیم بریم این همه دوستای خوب و اطلاعات بدست بیاریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)