تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 66

نام تاپيک: Lh 500 یا B690

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

دوست عزیز آقای Ami R 940

شما در صحبت هاتون اشاره می کنید به اینکه اختلاف تروموشن 100 یا اختلاف رسپانس تایم 2ms به چشم نمی یاد.
    و می گویید که تروموشن 200 ال جی تجاری هستش و تو رسپانس تایم کلک زده و بچه بدی بوده!

1. لینک review که ارائه کردید.. خلاف اینو نشون می ده و می گه که LG-42SL9000 از Samsung-UE46B8000 بهتره.
    پیداست که شما مطالب این review ها که به آنها استناد می کنید رو درست نخوندید و مقایسه لازم رو انجام ندادید.

2. شما می گویید که به مشخصاتی که شرکتها ارائه می کنند نمی شه اعتماد کرد!! پس با این عدم اعتماد شما چطوری محصول یکی از همین شرکت ها رو استفاده می کنید!
    LG اگه بهتر از Samsung نباشه کمتر هم نیست. جفتشون از شرکت های بزرگ کره ای تولید کننده لوازم الکترونیکی هستند با سالها تجربه.
    و یا Sony که برخی از دوستان در تاپیک ها و کامنت های دیگر کلمه آشغال رو برای اون به کار می برند!

3. کنتراست بالا، تروموشن بالا و رسپانس تایم پایین ، صد در صد در کیفیت تصویر موثر هستش.
    علاوه بر سایر مشخصات فقط کافی شما همین 3پارامتر رو در LCD های امروزی و قدیمی مقایسه کنید تا بوضوح متوجه شوید که آیا این 3پارامتر در کیفیت تصویر تاثیر دارد یا نه و آیا اصلا به چشم می آید یا نه..

4. تروموشن از نامش پیداست که چی هست و ربطی به سیستم Pal یا NTSC ندارد

5. محصولات LG و samsung در هر کشوری نه تنها مدلش فرق می کنه بلکه قابلیت ها و امکاناتی که دارند نیز متفاوته

از جمله کنتراست، تروموشن، ----T ،تعداد ورودی و خروجی های HDMI ، پخش فرمت MKV و ..
    که این اختلافات به وضوح در 3مدل 500 و 50 و 5000 ال جی می توان دید.
    چرا این قابلیت ها در مدل های ایرانی نیست و یا کمتر ! اینو باید از واردکنندگان محترم و نحوه سفارشاتشون پرسید.
    از رو نا آگاهی یا خدایی نکرده از رو سودجویی بیشتر! مدل هایی ایرانی در مقایسه با مدل های مشابه خارجی که یه چیزایشم کمه در کشور ما با قیمت بیشتر هم فروش می ره.

بهرحال
    این آقای hummer_1990 ال سی دی شو خریده و تو تنظیم رنگش مشکل داره. بجای اینکه کمکش کنی مشکلش برطرف شه وقتی فهمیدی LG داره یه پتک گرفتی دستتو افتادی به جون ال سی دیش!
    تازه اونم یه ال سی دی خوب ...
    خوب این کار درستی نیست. نمی گی می زنی تو ذوق طرف! ال سی دیشو از چشمش میندازی! اونم فقط بر اساس یه سری نظرات شخصی و سلیقه ای...!!
    اغلب کشورها به گونه‌ای استاندارد تلویزیون شان را انتخاب کرده اند که با فرکانس خطوط برقشان متناسب باشد. استاندارد NTSC برای کار با فرکانس خطوط 60 هرتز طراحی شده است، در حالیکه PAL و SECAM برای فرکانس خطوط 50 هرتز طراحی شده است،

بنابرین ترموشن در ntsc برابر هستن با 60 120 240 هرتز و در pal برابر با 50 100 200 هرتز .

در رابطه مابقی صحبت های شما نیازی به توضیح مجدد نمی بینم در پست قبلی به طور جامع و کامل به کلیه مسائل اشاره کردم ظاهرا شما توجه دقیقی به متون اشاره شده نداشته اید و پستی عجولانه ارسال کرده اید.

موفق باشید .
    Last edited by Ami R 940; 16-02-2010 at 11:04.

2. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

تنظیمات رنگ شما مناسب نیست!
    1. تصویر مات و کدر هستش.
    2. درخشندگی مطلوب رو ندارد
    3. رنگها شاداب و سر زنده نیست.
    4. تصویر وضوح مناسبی ندارد.

برای اینکه بهتر بتونی پی به ایراد کارت ببری بیا و اینو تست کن:
    تنظیم خودت رو تو expert داری
    تنظیم پیشنهادی منو تو Cinema انجام بده
    چندتا عکس بخصوص انتخاب کردم و گذاشتم تو رپید شر.. دانلودش کن.
    یک عکس رو انتخاب کن و با رسیورت یا سینماخانگی بفرست تو LCD

بعد تو ال سی دی Q.Menu رو بزن و روی عکس تنظیمات رنگ expert خودت و CinemaUSER پیشنهادی من و دگر حالات از جمله Vivid و standard و .. رو تست کن
    بعد به ترتیب همین کار رو روی بقیه عکس ها انجام بده.

تنظیم پیشنهادی من با توجه به energySaving از رنگ مطلوبی برخورداره که می تونی با سلیقه خودت تغییرات لازم رو در اون ایجاد کنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من تنظیمات شما رو هم انجام دادم ولی بازم فرقی نکرد در ضمن این تنظیماتی که شما گفتی با تنظیمات من توی expert هر دو تصویر مشابهی دارن(با احتلاف خیلی کم)

موقع پخش سریال آشپزباشی دلم میخواد بلند شم تلویزیون رو از پنجره بندازم تو کوچه.
    Last edited by hummer_1990; 16-02-2010 at 20:03.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

best عزیز با توجه به کالیبراسون شما و بقیه دوستان که در تاپیک تنظیمات کالیبراسون خودشون رو گذاشتن و این که شما و بقیه از این تنظیمات راضی هستید من بازم به همون نتیجه ای که قبلا گرفتم رسیدم. یعنی فکر میکنم به احتمال زیاد نصف اشکال از ریسیور و کیفیت پایین کابل AV مورد استفاده من هست و مابقی مربوط به ضعف این TV در نشون دادن رنگ مشکی. با این که تصویر آنتن هوایی من خیلی برفکی هست ولی به مراتب از تصویر ریسیور (که نور و شفافیتش رو روی high گذاشتم)نور بیشتری داره در صورتی که من خونه هرکس که رفتم برعکس این قضیه رو دیدم پس ریسیور مشکل داره.

آقا امیر از شما هم به خاطر اطلاعات مفیدتون ممنون قطعا اگر دوباره به عقب برمیگشتم و میخواستم خرید کنم کمی صبر میکردم تا شرایط بهتر بشه(بودجه) و بعد انتخابم رو به G10 و b690 محدود میکردم (چون رنگ مشکی یا USB قدرتمند برام خیلی اهمیت داره).
    ولی حالا من دیگه خریدمو کردم و کاریش هم نمیشه کرد و از طرفی هم فکر میکنم اگه ریسیور و LNB و دیشو ... رو عوض کنم و از قطعات با کیفیت بهتر و از کابل مرغوب HDMI یا component برای انتقال تصویر استفاده کنم تا حدود زیادی مشکل حل بشه و کمبود رنگ مشکی کمتر به چشم بیاد و از تصویر راضی بشم. در ضمن مشکل تیک زدن هم با تغییرات در تنظیم سینما واقعی و تروموشن تا 85 درصد حل شد(قبلا روی expert تغییری ایجاد نمیشد ولی روی حالت سینما با خاموش کردن سینما واقعی و قرار دادن تروموشن روی کم مشکل تیک زدن تا حدود زیادی حل شد.)

امیدوارم این جمله بندی های ترکیده و داغون من رو اعصابتون نرفته باشه.
    در آخر هم ازتون خواهش میکنم برای رفع مشکل پارازیت شدیدی که در محل داریم دعا کنید ما که هر روشی به کار بردیم فایده نکرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

10

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
    Last edited by best; 03-09-2010 at 09:29.

6. 3 کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

best عزیز خیلی ممنون از عکس هایی که گذاشتی .

من دوباره تنظیمات شما رو انجام میدم و نتیجه رو پست میذارم(شاید دفعه قبل درست تنظیم نکرده بودم).

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

10

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
    Last edited by best; 03-09-2010 at 09:19.

9. 2 کاربر از best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اغلب کشورها به گونه‌ای استاندارد تلویزیون شان را انتخاب کرده اند که با فرکانس خطوط برقشان متناسب باشد. استاندارد NTSC برای کار با فرکانس خطوط 60 هرتز طراحی شده است، در حالیکه PAL و SECAM برای فرکانس خطوط 50 هرتز طراحی شده است،

بنابرین ترموشن در ntsc برابر هستن با 60 120 240 هرتز و در pal برابر با 50 100 200 هرتز .

در رابطه مابقی صحبت های شما نیازی به توضیح مجدد نمی بینم در پست قبلی به طور جامع و کامل به کلیه مسائل اشاره کردم ظاهرا شما توجه دقیقی به متون اشاره شده نداشته اید و پستی عجولانه ارسال کرده اید.

موفق باشید .
    پال و ntsc چه ربطی به سیم برق داره!؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

پال و ntsc چه ربطی به سیم برق داره!؟
    فرکانس خطوط برق سیستم چه ربطی داره به سیم برق ؟

سیستم پال با 50 فریم در ثانیه عملیات رفرش ریت رو انجام میده,و سیستم ntcs با عملیات 60 فریم در ثانیه . علاوه بر این فرکانس خطوط برق در پال برابر با 50 هرتز و ntsc برابر با 60 هرتز. ایجاد فریم اضافه چه 60 هرتز رفرش ریت چه 200 هرتز رفرش ریت مرتبط به سیستم ارسال شده فرکانس داره. فکر نمی کنم درک این موضوع خیلی مشکل باشه.

منظور از این اعداد 100 یا 240 رفرش ریت در ترموشن ایجاد این مقدار فریم در ثانیه هست,که باز تاکید می کنم این ایجاد فریم در ثانیه به خطوط سازگار و ارسالی فرستنده بستگی داره .

برای اطلاعات بیشتر دانشنامه wikipedia مرجع خوبی هست.

PAL vs NTSC
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ami R 940; 22-02-2010 at 22:14.

12. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اولا که واسه من ادای آدمای چیز فهمو در نیار بچه جون فعلا که درکش واسه تو مشکل شده چون چرندیات سر هم بندی کردی این پست خودت کور که نیستی بخون:

بازم اینجا چرند جدید زدی:

حالا پرفسور پال و سکام و ان تی اس سی چه ربطی به سیم برق خونه داره اگه بلدی جواب بده اگه نه اظهار فضل الکی نکن.
    جانم

من فكر نميكنم از يك انسان سالم همچين واكنشي رو ببينم

مگه كاربر amir r940 به شما چيگفتن كه اينجور جوابشونو دادي بنده خدا اومدن سيستم هاي pal و ntc و secam رو توضيح دادن شما اينجوري صحبت ميكني؟؟

در مورد سوال كه پالو سكام و ان تي اس سي چه ربطي به سيم برق داره :

برق شهري به صورت متناوب است AC كه مخفف amplitude current يا جريان متناوب است كه بر خلاف dc بايك نرخ نوسان سازي توليد ميشود كه اين بر ميگرده به نوع توليد برق توسط نيروگاه هاي توليد برق كه در كشور هاي مختلف يا 50HZ است يا 60HZ كه گفته شده هركدام مربوط به چه استانداردي هستن.انشالا اين برق با نرخ نوسان 50 يا 60 هرتز بايد توسط سيم برق به منازل و كارخانه جات مصرف كننده برسه(پس اين ربط سيم برق)

اما اينكه چرا براي سيستم هاي مثلا پال يا NTSC با ضرايب صحيح رشد نرخ نوسان سازي تصوير دارن اين بر ميگرده به سياست كارخانه جات وتعهد اونها به انستيتو مهندسين برق و الكترونيك (IEEE) براي استاندارد سازي وسايل برقي كه براي مناطق مختلف جهان استانداردهاي متفاوت براي HZ هاي مختلف تعيين شده كه بر ميگرده به نوع مصرف مشتركين و البته نوع وسيله مصرف كننده.

توضيحات مهندسي:

براي يك TV كريستال هاي نوسان ساز مدار بهتره كه با برق ورودي سنكرون باشن چرا؟ به طور كلي هر دستگاهي كه براي كارخود نياز به ايجاد نوسانات بالاي نوسان برق ورودي داره بهتره بايك نسبت صحيح رشد نوسان سازي داشته باشه چون با داشتن يك نسبت صحيح عملكرد المانهاي
    سنكرون ساز روي سيگنال بسيار بهتر از زمانيه كه دوره ي تناوب با نسبت غير صحيح رشد كنه چون موجب OVERLAPED شدن سيگنال ها ميشه كه البته اين مشكل به راحتي توسط المان هاي اسنكرون در مدار قابل بازگشته.اما زمانيكه مثلا يك TV ريجن يك كشور 60 HZ به كشور 50HZ ميره المان
    هاي سنكرون ساز شروغ به كار براي جبران نرخ نوسان برق ورودي و ايجاد هماهنگي براي تمامي اجزاي مدار ميكنن اين موضوع براي يك TV كه اكثرا با انواع اقسام برداشت سيگنال دقيق از مدار نياز به نمونه برداري داره موضوع سنكرون بودن خيلي مهمه و البته المانها هاي سنكرون ساز به همين منظور طراحي شدن تا دستگاه مشكلي براش پيش نياد.

نكته ي اصلي كه باعث ايجاد استاندارد شدنه TV ها بر اساس ريجن است ايجاد اعوجاج و كمي تاخير زاويه اي برق شهري كه بهش تاخير فاز ميگن روي مدار برق رساني ايجاد ميكنه كه براي يك TV با مثلا 400W مصرف صفر هم نيست.اما ااگر تعداد زيادي از اين مشتركين مثلا قسمتي از شهر از TV هاي با ريجن متفاوت استفاده كنن به علت ايجاد عقب ماندگي فازي براي جبران سنكرون بودن برق ورودي باعث ايجاد مشكل براي نيروگاه توليد برق ميشه كه مجالي نيست علت اونهارو كامل توضيح بدم(چيزي شبيه به عملكرد خازن وسلف در مدار). اميدوارم دوستان علت استاندارد سازي رو متوجه شده باشن و سوال هاي منطقي بكننبنده منتظر سوالات دوستان هستم.

(دوستان اينو با اختلاف سطح ولتاژ كشور هاي مختلف كه با يك ترانس حله اشتباه نگيرن)

درنهايت:

اين توضيحاتو امير هم ميتونست بده اما فك نميكنم هيچ شخصي براي كسانيكه با اين لحن باهاش برخورد كنه ارزشي قائل بشه تا توضيح بده.

يا حق

Last edited by ramincybran; 08-03-2010 at 20:34.

14. 5 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

خوبیت نداره تاپیک بره پایین

(اسپم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •